רציתי לדעת למה ד"ר לורנס קוטנר.. יתאבד בהמשך העונה ע"י נשקו האישי.. (ע"פ ויקיפדיה) תודה.
א איציק פיצוציק New member 18/11/09 #1 ../images/Emo58.gif רציתי לדעת למה ד"ר לורנס קוטנר.. יתאבד בהמשך העונה ע"י נשקו האישי.. (ע"פ ויקיפדיה) תודה.
../images/Emo58.gif רציתי לדעת למה ד"ר לורנס קוטנר.. יתאבד בהמשך העונה ע"י נשקו האישי.. (ע"פ ויקיפדיה) תודה.
A Almost Alive New member 18/11/09 #2 תשובה כולל ../images/Emo58.gif 21X5 לא נאמר במפורש מדוע הוא התאבד אבל בפרק 21 האוס מגיע לבית שלו ורואה כל מיני תמונות שלו עם המשפחה וחברים והוא נראה שם שמח, ובתמונה היחידה שהוא לבד הוא נראה עצוב. זה רמז שהוא למעשה היה מדוכא וזייף את האושר שלו כשהוא היה נמצא בחברת אנשים.
תשובה כולל ../images/Emo58.gif 21X5 לא נאמר במפורש מדוע הוא התאבד אבל בפרק 21 האוס מגיע לבית שלו ורואה כל מיני תמונות שלו עם המשפחה וחברים והוא נראה שם שמח, ובתמונה היחידה שהוא לבד הוא נראה עצוב. זה רמז שהוא למעשה היה מדוכא וזייף את האושר שלו כשהוא היה נמצא בחברת אנשים.
I if i fell New member 27/11/09 #4 ../images/Emo203.gifהוא לא עבר לתוכנית הבית הלבן, הוא עבר לבית הלבן. הסדרה הזו גם נגמרה ב2006, עפ"י ויקיפדיה
../images/Emo203.gifהוא לא עבר לתוכנית הבית הלבן, הוא עבר לבית הלבן. הסדרה הזו גם נגמרה ב2006, עפ"י ויקיפדיה