(רק ההתחלה)

Miss Lavet

New member
../images/Emo58.gif (רק ההתחלה)

בעונה השישית מגלים מה הקשר של דוקטור ריבר סונג לדוקטור... היא כנראה אשתו כי בעונה השישית יש פר בשם "אשתו של הדוקטור" וכנראה מאט האידיוט מתחלף סוף-סוף (הפסקתי לראות בגלל ו ובגלל העוזרת שלו... הם יאכסים!)... סוף
היי אני חדשה פה (כפי ששמתם לב -.-) כמה מכם אוהבים טורצ'ווד.... אני אישית שונאת את זה... זה מפגר, משעמם, מנסה להתחקות למקבילות ההוליוודיות ויש בזה את ג'ק האידיוט
(כן... אני ביקורתית) מי הדוקטור האהוב עליכם (דיוויד טננט שליטע!
... ראיתי אותו בלונדון (סליחה אני אסוציטיבית)) למישהו מכם יש את החולצה של דיוויד טננט (החולצה המקורית) כי אני האדם היחידי שאני מכירה עם החולצה הזאת...
סליחה על החפירות... סתם לידע כללי: קוראים לי רותם ואני בת 14

MispIaced

New member
ג'ק האידיוט? ../images/Emo58.gif

אחת הדמויות הכי גאוניות שאי פעם נוצרו בסדרה הזאת לפי דעתי. וכן, זה דיי ברור שהיא אשתו, דיי אמרה לו את זה בפרק האחרון של העונה החמישית ובעוד איזה פרק או שניים (ואמרה את זה בבירור לאיימי בפרק עם המלאכים בעונה החמישית, אם אני לא טועה)

Miss Lavet

New member
שונאת את ג'ק....

ראיתי עד הפרק של המלאכים... מאט סמית' גרם לי לא לראות את דוקטור הו יותר הוא נוראי (כמו שקת'רין טייט גרמה לחברה שלי להפסיק לראות דוקטור הו... דווקא אהבתי את דונה....) מה לעזאזל הדוקטור מצאה בה (היא מעצבנת! לעזאזל היא כל כך.... עעעא!) סליחה על הביקורתית...

MispIaced

New member
dont hate the game hate the player

גם אני העדפתי את דיוויד, אבל מתרגלים למאט.

jacobyd

New member
נשמע שאת מאוד אוהבת את עצמך... :)

א. למה לשאול מי אוהב משהו רק כדי ללעוג להם??? ב. החולצה המקורית של דיוויד טננט- זה אכן קריטריון חשוב בשיםוט של בני אדם ג. למה זה ספויילר- זו רק תאוריה שלו מבוססת על שום דבר- ואם כן יש לה ביסוס אז בבקשה לרשום מה הוא, מאיפה המידע הזה? (זה יהיה ספויילר) ד. מאט סמית' וקארן גיליאן הם 'יאכסים'... זה תאור מעמיק של הדמויות/ שחקנים... מה בדיוק את לא אוהבת בהם- אני אישית חושב שקארן היא שחקנית איומה ושהדוקטור ה11 היא דמות מעולה- בקשר לשחקן אני לא יודע... הוא בהחלט מתאים לדמות הספציפית הזאת. ה. כן, גם אני ביקורתי : )

MispIaced

New member
הביסוס הוא השם של הפרק אני מניח, שם שפורסם

באתר של ד"ר הו אם אני לא טועה.

jacobyd

New member
התכוונתי לתאורייה על הדוקטור בסוף העונה

השאלה היא אם זה מידע שמבוסס על משהו או סתם גחמה אישית של מישהו שלא אוהבת את הדמות/ שחקן

MispIaced

New member
אה, על החלק הזה

לא פורסם שום דבר שידוע לי, לא נראה לי שגם ייקרה

Miss Lavet

New member
אני שונאת את עצמי -.-

א. סתם רציתי לדעת ב. סתם רציתי לדעת ג. חשבתי שזה ספויילר ד. באמת אתה לא רוצה שאני יתחיל למה אני שונאת אותם, זה סתם תיאור כללי... הדוקטור ה-11 היא אולי דמות "גאונית" אבל הדרך בה מאט מביא את הדמות איומה. ה. תחשוב לפני שאתה כותב

jacobyd

New member
אני תמיד חושב לפני שאני כותב-

בגלל זה אני כותב... אני רק מציע לך להתנסח יותר ברגישות ולא לשאול אנשים אם הם אוהבים סדרה כדי לומר שאת לא סובלת אותה... אני אישית לא אהבתי את 2 העונות הראשונות של טורצ'ווד אבל יש דרך להציג ביקורת. לדוגמא: אני העברתי המון פעמים ביקורת על קארן גיליאן אבל לא התחלתי את הביקורת בלשאול מי אוהב אותה- זה מקשר אוטומטית בין מה שאת מבקרת למי שמעריך את מה שאת מבקרת. בקשר לדוקטור ה11 והמלווה שלו- תרגישי חופשי להעביר ביקורת ולהסביר למה את שונאת אותם. זה חלק מהדיון בפורום וכחלק מהדיון את תמצאי אנשים שמסכימים איתך ואנשים שלא מסכימים. ויכול להיות שמה שרשמת בקשר לדוקטור זה כן ספויילר... השאלה היא אם זה ממקור כלשהו או שזו רק תאוריה שלך. ואם זו תאוריה שלך זה גם לגיטימי- כל הפורום מלא בתאוריות על מי היא ריבר סונג, על הדוקטור ומה קרה לו בעבר או יקרה לו בעתיד.

MispIaced

New member
hmph

כתב לך בדיוק באותה צורה שאת כתבת. את מגיעה לפורום של ד"ר הו ו-טורצ'ווד- ושואלת מי אוהב את הסדרה ואז אומרת שהיא מפגרת ומשעממת? הדוקטור ה11 הוא אותה דמות כמו כל הדוקטורים האחרים, מאט משחק מעולה, פחות מדיוויד, אבל עדיין מעולה.

מילי08

Well-known member
אמאל'ה!

אנשים, מה קורה כאן?! רותם- קודם כל ברוכה הבאה. דבר שני- באמת כדאי קצת להירגע. אולי דורם לא התנסח כמו שצריך אבל הוא לא התכוון להעליב אותך. באמת היתה נימה מאוד מתנשאת בהודעה שלך (ג'ק האידיוט? מאט האידיוט?!? את מכירה אותו? הוא פגע בך באופן אישי? אני מניחה שלא, אז למה לקבוע ככה? ולא, אני לא מתה עליו במיוחד). ולגבי הספוילר- למרות שכולם הניחו ככה (מה שכתבת), יש שרשור שמתייחס לסוגיה של ריבר, ויש אנשים (אני לדוגמא) שבחרו לא להיכנס לשם כדי לא לקרוא את המידע המסויים הזה. רצוי להזהיר מראש אם את מתייחסת לנקודה בעייתית כמו זו. חשבתי שאת סתם הולכת לכתוב על הפרק ששודר
.

למעלה