רשימת השירים בסיבוב ההופעות

barlevy

New member
../images/Emo58.gifרשימת השירים בסיבוב ההופעות

01. Different World 02. These Colours Don't Run 03. Brighter Than a Thousand Suns 04. Pilgrim 05. Longest Day 06. Out of the Shadows 07. Reincarnation of Benjamin Breeg 08. For the Greater Good of God 09. Lord of Light 10. Legacy 11. Fear of the Dark 12. Iron Maiden --------------------- 13. 2 Minutes to Midnight 14. The Evil that Men Do 15. Hallowed Be Thy Name

to the future

New member
../images/Emo58.gifתגיד, בועז

כבר היה דבר כזה, שמנגנים את כל האלבום בהופעה?

barlevy

New member
במקרה של מיידן

לא. הדבר אולי הכי קרוב לזה היה כשיצא SEVENTH SON - מיידן ניגנו 6 מתוך 8 השירים. (אם לא לוקחים בחשבון את התקופה המוקדמת שלמיידן היה פשוט חומר של אלבום וחצי). עוד דבר מעניין בקשר לסט-ליסט הזה.. - פעם ראשונה מזה 23 שנה שמיידן מופיעים בלי לבצע את THE TROOPER

maximf

New member
יש לי בעיה עם הסט הזה

אני הולך להופעה האחרונה שלהם באמריקה פה בלוס אנג'לס וכמובן שבכול מיקרה זה יהיה מדהים אבל אני לא מסוגל לקלוט שאני לא הולך לראות את NUMBER OF THE BEAST,RUN TO THE HILLS, TROOPER ובגדול לא רציתי ללכת בשביל האלבום החדש אלא בשביל לראות את הקלסיקות, וזה חבל שלהקה עושה משהו כזה כמו לנגן את כול האלבום בהופעה, למרות ששוב יש שם שירים טובים אבל לדעתי הופעה צריכה לכלול להיטים מכול הזמנים של הלהקה בנוסף למספר שירים מהאלבום האחרון אבל אני מניח שאני ייצטרך להסתפק בזה ואני די בטוח שאני יהנה בכול מיקרה

barlevy

New member
אולי ..אבל

מיידן רצו לחדש.. ולעשות הפעם משהו יוצא דופן אם שוב היו עושים TROOPER , BEAST - אנשים היו אומרים למה הם לא עושים יותר חומר מהחדש.. מה לעשות אי אפשר לספק את כולם. מצד שני קח בחשבון שתזכה לשמוע שירים בהופעה שמיידן לא יבצעו בסיבובי הופעות הבאים

maximf

New member
כן אין ספק

אני מניח שאני ייצטרך לחכות לסיבוב הבא בשביל לראות את הלהיטים, חבל שבהופעה הזאת הם לא מוסיפים עוד כמה שירים ועושים בערך 20 שאז אפשר להכניס עוד כמה להיטים אוי כמה שאני רוצה לחזור בזמן לrock in rio...... :)

למעלה