שאלההההההההה

../images/Emo58.gif שאלההההההההה../images/Emo58.gif

שלום איזה פורום חמוד! בזמנו הייתי מתה על הסדרה הזו. חבל שיש לי יס ואנל'א יכולה לראות עכשיו. יש לי שאלה לגבי פרק <אני חושבת בעונה השניה> שלא הצלחתי לראות אותו רק כמה קטעים. אם אינני טועה ,היה מעורב שם איזה קוסם וודו שבסוף הסדרה הופך לנחש ענק ונעלם בתוך מטוס. מישו ראה\יודע יכול לעזור לי? אני חושבת שזה הפרק היחיד שלא השלמתי... תודה מראש.
אני נהנית לקפוץ מדי פעם ולקרוא את מה שאתם כותבים<אם לפחות אנל'א יכולה לראות..>

GrandPrix2006

New member
גם לי יש שאלה - על הטיימר../images/Emo26.gif

אם הטיימר מחולק ל-שעות/דקות/שניות אז איך יוצא שהם נשארים בעולמות חמישה ימים או שבוע ואף יותר? המקסימום אמור להיות 99 שעות, לא?

גלבטרון

New member
לא בדיוק

כאשר הם צריכים להיות יותר מ-99 שעות כל הספרות זזות ימינה מקום אחד. לגולשים שלנו היו במהלך הסידרה כ-4 טיימרים שונים.

גלבטרון

New member
המשך...

לגולשים שלנו היו 4 טיימרים שונים. לכל אחד מהם היה צג/מסך שונה שקרא את זמן השהייה שלהם באופן שונה. חלק חולקו לימים, שעות ודקות וחלק היו רק על בסיס שעות ודקות. בגלל זה לעיתים קויין אומר שנותר להם להיות X ימים ומאוחר יותר נותר להם להיות X שעות (כאשר השעות הם 325 שעות לדוגמא).

GrandPrix2006

New member
רגע החלפת ה...../images/Emo58.gif

...טיימר היה בעצם סימן. הטיימר הקודם סימן את כל הפשטות והתמימות והיופי שבסדרה. הטיימר החדש הביא עליהם מנחוס, כולם התחילו למות ולהיות אנ-סטאק והסדרה עצמה נהרסה.

rocket

New member
מתקנת אותך ,

הטיימר בתמונה הוא הטיימר הראשון, כידוע לך בעונה ראשונה, בפרק על העולם בו הנשים בשלטון הם היו יותר משש שבועות - אבל בטיימר המקסימום האפשרי הוא 99 שעות 99 דקות 99 שניות ... אז ..... איפה ההגיון ?

גלבטרון

New member
../images/Emo58.gifהתגובות שלי למעלה!!!

מצטער, הייתה לי תקלה כלשהי במחשב ולא יכולתי להשים הודעה אחת כמו שצריך.

d a s t

New member
זה סוף של פרק בלויס וקלארק.

אולי לזה את מתכוונת??? קוראים לפרק "רק לא ביום ראשון" או משהו כזה... עם הקוסם סאנדיי.

למעלה