שאלה, ספויילרים לעונה שניה ושלישית

../images/Emo58.gifשאלה, ספויילרים לעונה שניה ושלישית

ראיתי שוב את הפרק עם כלבי הגיהנום בעונה השניה, ההוא שבה דין מציל את אוון מהעסקה. כמה דברים שלא הבנתי: אם דין יכול היה ללכוד את השד בתוך מלכודת השטן, ותמורת זה לשחרר את אוון, למה סם לא יכול לעשות את אותו הדבר? ואם השד יכול לשחרר את אוון מהעסקה, למה בעסקה של דין פתאום הוא לא יכול, רק לילית' יכולה? ולמה השד הציע לדין 10 שנים, אבל בעסקה על סם רק שנה אחת?

to the end1

New member
יש לי הצעה בקשר לפורום:

כל יום נפתחות הודעות חדשות אם אותן השאלות"מתי תעלה העונה החדשה...או איך אפשר להוריד את העונה החדשה מי יוצא אם מי"... וברור שדברים כאלה ייכתבו פה זה הפורום על הסדרה,אבל אפשר שמישהי תפתח הודעה מקורית אחת שתיקרא..."על טבעי שאלות ועידכונים"חחחחחחח אפשר להחליף את השם...
וככה כל השאלות שיש על הסידרה וחייהם האיישים של כוכבי הסדרה יהיו תחת הכותרת הזו. אבל לא אני מנהלת את הפורום וזאת רק הצעה וברור שאתם יכולות לא להתלהב מהרעיון חחחחחח
טוב אז זהו...מקווה שלא חפרתי לכן יותר מידי

Batelg

New member
לפי מה שאני הבנתי

סם ניסה לאיים על שדת הצומת אבל היא הסבירה לו שבגלל העובדה שזה דין היא לא יכולה. כמו שהיא לא הייתה מוכנה לתת לדין עשר שנים אלא רק שנה אחת. בגלל שזה הם. גם לג'ון לא נתנו עשר שנים תמורת החיים של דין..... בגלל העובדה שהם וינצ'סטרים.

מה ג'ון קשור?!

ג'ון עשה עסקה עם עזאזל, אז אין שום סיבה שהוא יקבל 10 שנים.. חוץ מזה, שהעסקה הייתה שדין חוזר לחיים תמורת ג'ון..XD

ספויילר..

הוא מביא 10 שנים כי הוא רוצה את הילד.. לא בגלל סיבה אחרת.. עובד שהוא בא לבקר את מרי רק בגלל סאם..

ספויילר

כי השדה לא לא החזיקה ב"חוזה" של דין.. ה"חוזה" היה בבעלות לילית', ובגלל זה רק היא יכלה לשחרר אותו.. והשדה אמרה לדין שהנשמה שלו שווה יותר הכל האנשים כי הוא ווינצ'סטר

למעלה