שאלת ספויילר

../images/Emo58.gifשאלת ספויילר

עכשיו כשטרישה חזרה מה קורה עם ויקטוריה? האם ויקטוריה מתחתנת עם ראין? והאם הוא ימות? השאלה היא לכל המכורים שרואים פרקים מתקדמים מאיטליה או מארה"ב

הויי איזה שאלה???

טוב אני לא אוהבת את טרישה אבל בטח ובטח שלא את ויקטוריה החצופה הגונבת גברים נשואים ולמה שראין ימות מסכן מה הוא עשה? בסוף מסתבר שהוא ימות בגללה? אוי ואבוי לה אחרת יהיה לה עסק איתי.... אני מקווה מאוד שהוא לא התחתן עם וקטוריה מצידי שיתחתן עם מי שהוא רוצה רק לא עם הסנובית הזאת

dviridit

New member
ני מסכימה איתך שויקטוריה סנובית

לפעמים ובקטעים האלה אני ממש לא סובלת אותה גם. אבל עכשיו בקטע הזה עם גארי אני מזדהה איתה.

ויקטוריה מגעילה? ויקטוריה סנובית?

זאת ההתנהגות הרצוייה בחברה שלנו, אנשי היי סוסייטי יתפסו מעצמם ובצדק. כאשר אתה יותר מוצלח/חכם/יפה ממישהו אחר קורה שאתה מדבר בהתנשאות לבנאדם פה ושם
חוצמזה שויקי גם בדר"כ אנושית לכולם (מריסה לדוגמה)

taish

New member
היי-סוסייטי והתנהגות חברתית

אני לא בטוחה בכלל שזה ראוי וצודק שאנשי ההיי-סוסייטי יתפסו מעצמם. גם אם הם יותר מוצלחים/חכמים/יפים מאחרים, והם מרגישים סוג של עליונות (שהיא מובנת מאוד לדעתי), הם לא צריכים לבטא אותה מילולית או במעשים כלפי אחרים. מספיק שהעליונות וההתנשאות שלהם יישארו בראשם ובהרגשתם - הם יוכלו להרגיש טוב עם עצמם גם ככה, והם לא צריכים לבטא אותה כלפיי אחרים בצורה שתפגע בהם. באופן כללי, אני חושבת שאדם שהוא טוב ומוצלח, שיודע שהוא טוב ומוצלח, ובטוח בעצמו בקשר לזה - לא יהיה לו שום עניין או צורך להתנשא מעל אחרים. להפך. אם הוא באמת בטוח בעצמו ומעריך את עצמו, הוא גם יעריך את הסביבה שלו ויהיה מסוגל לראות את הדברים הטובים שבה, וממש לא ירגיש צורך להתנשא. אדם שמרגיש צורך להתנשא - לרוב זו דווקא אינדיקציה לכך שהוא דווקא לא באמת בטוח בעצמו ולא באמת מעריך את עצמו. כי הוא שואב את הביטחון שלו מ"בחוץ", ע"י התנשאות מעל אחרים והשפלתם, ולא מ"בפנים" (מתוך ההערכה העצמית האמיתית שלו, שהיא קבועה ובלתי-תלויה באחרים). צהובון, אתה לומד פסיכולוגיה, לא? חשבתי שככזה תיטה להסכים איתי... לכן אני מזדהה עם מה שנאמר פה על ההתנשאות המעצבנת של ויקי. יופי לה שהיא מוצלחת, חכמה, עשירה, יפה ובעלת כוח והשפעה. אבל שום דבר מהדברים האלו לא מקנה לה את הלגיטימציה לגזול לעצמה גברים נשואים, להתנשא ולהשפיל אחרים. אני לא אומרת שהיא כל הזמן עושה את זה, היא לחלוטין לא. כמו שצהובון אמר, היא בדר"כ מתנהגת בצורה אנושית ומכובדת, וכעקרון אני אוהבת אותה. אבל בפעמים שהיא מרשה לעצמה יותר מדי, היא באמת מעצבנת.

בעיקרון את בהחלט צודקת

סיבת ייחוס פנימית להצלחה האישית שלנו היא הדבר הטוב ביותר שאדם יכול לעשות. אם הוא טוען שיש לו את היכולות הוא בעצם אינו מושפע מהסביבה במצב זה, לא תלוי בגורמים חיצוניים ויודע שההצלחה היא גרידא שלו - בגללו. אכן הוא יהיה בטוח בעצמו, וע"פ רוב לא יתנשא מעל אחרים. אבל לאדם, כמו לכל אדם, יש רגעי חולשה לעיתים. אין זה אומר שהוא מתנשא מעל אחרים בגלל נסיון פנימי לשאוב ההערכה ובטחון. לעיתים אכן זה המקרה, אך יכולות להיות עוד אלף ואחת סיבות - אופי הבנאדם / מול מי הוא עומד (לא מבחינה של חוסר בטחון ונסיון להוכיח את עצמו, אלא מבחינה חברתית-ידידותית עם הבנאדם). ויקטוריה יודעת היטב מה היכולות שלה ומה היא שווה. יש לה טינה מוצדקת כלפי טרישה / דיאן, מכאן נובע שיש לגיטימציה להערות משפילות בסגנון זה או אחר. זה יכול להתפרש כהתנשאות, אבל שימי לב שיש הבדל גדול: היא לא נטפלת "סתם" לאנשים ומתנשאת, זה היה רוע לב. היא עושה את זה רק לאנשים שמגיע להם כי דרך התנהגותם לא לרוחה.

עוד יותר אני בשוק

היום קראתי את כל המאמרים כמעט אבל לא מצאתי מה קורה שם עכשיו רק מה יקרה בעוד שנה מקסימום משהו יודע איך אני מוצאת מה יקרה עוד 4 או יותר שנים? ועכשיו קראתי את מה שכתוב על ראיין וטרישה... אני בהלם מוחלט אבל עדיף שימות מאשר יסב אושר למפלצת ויקטוריה אני מקווה שהיא תסבול כשהוא יתפגר... מסכן, ידעתי שהוא בסוף ימות למענה....

enicegirl

New member
שכחת לציין ../images/Emo58.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

בדיוק על זה השירשור דיבר!

למעלה