היי-סוסייטי והתנהגות חברתית
אני לא בטוחה בכלל שזה ראוי וצודק שאנשי ההיי-סוסייטי יתפסו מעצמם. גם אם הם יותר מוצלחים/חכמים/יפים מאחרים, והם מרגישים סוג של עליונות (שהיא מובנת מאוד לדעתי), הם לא צריכים לבטא אותה מילולית או במעשים כלפי אחרים. מספיק שהעליונות וההתנשאות שלהם יישארו בראשם ובהרגשתם - הם יוכלו להרגיש טוב עם עצמם גם ככה, והם לא צריכים לבטא אותה כלפיי אחרים בצורה שתפגע בהם. באופן כללי, אני חושבת שאדם שהוא טוב ומוצלח, שיודע שהוא טוב ומוצלח, ובטוח בעצמו בקשר לזה - לא יהיה לו שום עניין או צורך להתנשא מעל אחרים. להפך. אם הוא באמת בטוח בעצמו ומעריך את עצמו, הוא גם יעריך את הסביבה שלו ויהיה מסוגל לראות את הדברים הטובים שבה, וממש לא ירגיש צורך להתנשא. אדם שמרגיש צורך להתנשא - לרוב זו דווקא אינדיקציה לכך שהוא דווקא לא באמת בטוח בעצמו ולא באמת מעריך את עצמו. כי הוא שואב את הביטחון שלו מ"בחוץ", ע"י התנשאות מעל אחרים והשפלתם, ולא מ"בפנים" (מתוך ההערכה העצמית האמיתית שלו, שהיא קבועה ובלתי-תלויה באחרים). צהובון, אתה לומד פסיכולוגיה, לא? חשבתי שככזה תיטה להסכים איתי... לכן אני מזדהה עם מה שנאמר פה על ההתנשאות המעצבנת של ויקי. יופי לה שהיא מוצלחת, חכמה, עשירה, יפה ובעלת כוח והשפעה. אבל שום דבר מהדברים האלו לא מקנה לה את הלגיטימציה לגזול לעצמה גברים נשואים, להתנשא ולהשפיל אחרים. אני לא אומרת שהיא כל הזמן עושה את זה, היא לחלוטין לא. כמו שצהובון אמר, היא בדר"כ מתנהגת בצורה אנושית ומכובדת, וכעקרון אני אוהבת אותה. אבל בפעמים שהיא מרשה לעצמה יותר מדי, היא באמת מעצבנת.