שרשור הורמונלי...

טלי אסף

New member
מחזור לאחר לידה

אני חודשיים וחצי לאחר לידה, כחודש שאבתי חלב והפסקתי, אינני מניקה. לאחר הלידה סבלתי מדימומים חזקים ועברתי ניקוי רחם כתוצאה מריבוי קרישי דם, הדימום פסק לחלוטין כחודש וחצי לאחר הלידה. מאז בעלי ואני לא קיימנו יחסי מין עם חדירה אלא "גמרנו" בחוץ. טרם הופיע לי המחזור (אין לי מחזור סדיר). האם יכול להיות שכבר קיבלתי מחזור עם הדימומים החזקים שהיו לי אחרי הלידה ודבר נוסף האם הגיוני שאני בהריון (ביצעתי 3 פעמים בדיקה ביתית שכולן יצאו שליליות) תודה

send 65

New member
דימומים בגלל גלולות

לפני כחודשיים נולדו לי תאומות .כחצי שנה לפני שהריתי אותן נטלתי גלולות למניעת הריון והן גרמו לי לדמם כל החודש (אני בת 40 ).החלפתי כ 3 סוגי גלולות והמשכתי לדמם.הפסקתי להשתמש בגלולות והריתי תאומות(אין לנו במשפחה). ההריון הסתיים ושוב צצה בעיית האמצעי מניעה.נטלתי סוג חדש ושוב הדימומים הופיעו........איני מעוניינת בהתקן מה עושים?

מעיןבר

New member
כרנאה שלא הורמונים

אם את לא רוצה עוד ילדים והורמונים עושים לך רע אז מה שנשאר זה אמצעים מכאניים - קונדומים או דיאפרגמה.

פלגיה

New member
רק זהירות עם הדיאפרגמה

יש לי אחיינית שנולדה כתוצאה משימוש בה. יש גם התקן תוך-רחמי ללא הורמונים. כדאי לברר עליו.

אני עם התקן ללא הורמונים

מכל מיני סיבות. אני מאוד מרוצה - אומנם המחזור קצת יותר קשה - אבל זה שווה לי את זה שאני לא מכניסה הורמונים לגוף (לפחות לא דרך הגלולות...)

הכל יכול להיות

אבל חודש וחצי אחרי הלידה זה עוד סביר שיש דימום מהלידה ולא מחזור. הריון? הדרך הכי בטוחה לדעת היא לעשות בדיקת דם, כי בדיקות ביתיות הן לא אמינות ב-100%. והדרך הבטוחה ביותר להימנע מהריון היא אמצעי מניעה ולא השיטה שציינת (אם כי גם היא מגינה מפני הריון באחוזים מסוימים).

למעלה