פרק יפה!
פרק יפה היה אתמול. אני אתחיל ואומר שממש אהבתי את השם שלו(Twice Upon A Time) והמשמעות שלו לגבי הפרק שאם אתם שואלים אותי הוא לא רק החיים של אליסון שניתן היה לקחת לשני כיוונים שונים(שבסופו של דבר יובילו לאותה תוצאה), אלא גם היום עצמו שאליסון חוותה פעמיים והצליחה להציל את המצב בפעם השניה. אז אני אוהבת את השם בעל האופי האגדתי הזה וכך גם את הפרק עצמו ואיך לא? למרות שהוא היה קצת מבלבל בהתחלה(הקטע עם הסבתא, מגלים שהבחורה בכלל חייה ואליסון מתעוררת לצד גבר אחר), אני תמיד אוהב את הפרקים האלה שבהם מראים מה היה קורה אילו... אהבתי את זה ב"חברים", "מכושפות", "סמולוויל" ו"באפי" ואני ללא ספק אהבתי את זה גם פה
במיוחד אהבתי את התדמית הנקייה והמצוחצחת של אליסון בתור עורכת דין(גם אם זוטרת) ואת העובדה שבפעם הראשונה בחייה(לכאורה) לוקחים אותה ברצינות
וגם הבעל היה ממש שווה לדעתי
רק מה הוא לא היה מספיק מתחשב כמו ג'ו ולכן עדיף לוותר עליו(למרות שהוא ממש יפה
) ומה שעוד נלמד מהמציאות ההיא הוא שבאמת כדאי להקשיב לאינסטינקטים וכי גם אם יחשבו שאת משוגעת לפחות את לא תשגעי את עצמך ותדעי שאת עושה את הדבר הנכון עבורך. בקיצור למרות שהיה נחמד לראות את אליסון קצת אחרת ממה שאנחנו רגילים(ועובדת עבור הצד השני בכלל של ההגנה), אבל לטווח הארוך גיליתי והבנתי שאני מעדיפה את אליסון הישנה שלא אכפת לה לעמוד בחוץ כשיש גשם, להצהיר את אהבתה, להישמע משוגעת ולחטוף דלקת ריאות
ואתם יודעים מה ממש הרג אותי בפרק? מתי שהיום חזר על עצמו ואליסון אמרה לג'ו שהיא צריכה לדבר עם בעלה חח ומתי שההגנה רצתה להביא את התאומה של הנרצחת ואף קראו לה והיא לא עברה דרך הדלת
אז פרק יפה. אני לא יכולה להאשים את דוואלס כי הוא עשה את מה שהוטל עליו לעשות וגם לא את אליסון כי היא עשתה את מה שהחלומות אמרו לה לעשות או במקרה זה להאמין(שהוא אשם) והעיקר- סוף טוב הכל טוב עד העונה הבאה