שרשור הפרק השבועי והאחרון
:מדיום

adi love noa

New member
../images/Emo58.gifשרשור הפרק השבועי והאחרון../images/Emo7.gif:מדיום

שם הפרק:היה היה פעמיים תקציר:בפרק החותם את העונה דוואלס תובע אדם על רצח על אף שהגופה לא נתגלתה לעולם על סמך דברייה של אליסון. שהסנגור שולף לפתע את הנרצחת שלמה ובריאה אליסון מפוטרת לאלתר. איכשהו צייפתי לפרק שכזה,בטוח יהיה מעניין. ובפעם האחרונה לעונה אני אומרת לכם צפייה מהנה
תמונות כמו תמיד אחר כך...
העטיפה של הדיוידי של העונה הראשונה:)

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif רבה מותק../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

אני בהחלט מצפה לראות כבר את הפרק
וימי שלישי כל כך לא הולכים להיראות אותו הדבר בלי "מדיום" כך שכדאי שאני אתחיל להסתגל לרעיון

adi love noa

New member
אני לא מאמינה שזה הסוף

בהתחלה לא הבנתי את כל הקטע עם הסבתא אבל לאט לאט הכל התבהר. כדוואלס פיטר את אליסון ממש התעצבנתי כאילו מה הוא לא זוכר את כל הפעמיים שהיא כן צדקה?את כל המקרים שהיא פתרה?ואת כל האשמים שהיא הכניסה מאחורי סורג ובריח?זה היה ממש לא פייר. ממש כאב לי שאליסון חזרה הביתה והתחילו כל ההטרדות והיא הייתה כ"כ כאובה מהכל. אהבתי את זה שהיא ראתה אילו חיים היו לה אלמלא היתה עושה מה שעשתה,שהיא הייתה מתחתנת עם ג'ון דנהם הזה שבכלל לא אהבתי את הדמות למרות שאני מאוד אוהבת את השחקן. היא לא נראתה מאושרת בלי ג'ו והבנות ואהבתי איך שהגורל הפגיש אותם בכל מקרה,וזה הראה שהם נועדו להיות ביחד למרות הכל,היא הייתה זקוקה לג'ו בחיים שלה כדי להיות מאושרת והיא ראתה עד כמה היא זקוקה לו לחושים המפותחים שלה ולבנות רק אחרי שאיבדה הכל. אהבתי את סצנת הנשיקה בגשם למרות שזה היה קיטשי לגמרי אני אהבתי. אני כ"כ אוהבת את אליסון וג'ו ביחד שזה כ"כ מוזר היה לראות אותה מתעוררת לצד מישהו אחר זה היה לא טבעי,במיוחד שהיא התעוררה לצד הגבר הכי אנוכי בעולם. ג'ו היה כ"כ חמוד שהוא פגש אותה במשרד עורכי הדין,הוא היה מצחיק כמו תמיד. המזימה שהסנגור תכנן היתה ממאוד מסובכת,מי היה מאמין שזו לא היא? אהבתי איך שאליסון התעוררה בבוקר וגילתה שהיא שוב בבית שלה,איך היא שמחה לראות את הבנות,זה היה מצחיק ומתוק
היה ממש יפה שהיא באה לסבתא שלה ואמרה לה שהיא אוהבת את הצלקת שלה,אוהבת את החיים שלה למרות שלפעמיים קשה היא לא הייתה משנה כלום. זה היה פרק אחרון מושלם,השיר שליווה את הפרק היה מתוק ורומנטי והסצנה האחרונה שאליסון נרדמת על ג'ו זה היה הסוף האידיאלי בשבילי
אני כ"כ אתגעגע למשפחת דובואה:(אני אתגעגע לראות כל יום שלישי את ג'ו מתעורר בלילה ומנחם את אליסון ואת אליסון לוקחת עוד מקרה ללב ופותרת למרות כל הסיכויים אני אתגעגע לברידג'ט המתוקה ולאריאל למרות שהיא בדרך כלל קוץ בתחת אני אפילו אתגעגע לדוואלס למרות אי האמונה שלו בתחושות של אליסון,ואני אתגעגע לפתוח שרשור שבועי... אני מקווה שהעונה הבאה תגיע במהרה ועד אז אני לא יודעת מה איתכם אבל אני אשקע מדי פעם בחלומות על ג'ו
מקווה שגם אתם נהנתם:):)

adi love noa

New member
../images/Emo26.gifהתובע המחוזי

תמונה אחרונה לעונה של דוואלס תודו שתגעגעו...

YaEl 15

New member
פרק נחמד.

למרות שהיו פרקים טובים יותר... שוב לא ראיתי את התחלת הפרק
אליסון בגרסה השניה הייתה ממש מפחידה. לעומת ג'ו בגרסה השניה, שהיה חמוד כרגיל. התעלומה הייתה רגילה. בסה"כ, כולם באותו סגנון, אז זה לא ממש הפליא אותי, הסוף... תודה על השרשור
הייתי מגיבה יותר באריכות, אבל אני עייפה
וגם לא זוכרת את כל הפרטים

always be me mc

New member
פרק יפה!

פרק יפה היה אתמול. אני אתחיל ואומר שממש אהבתי את השם שלו(Twice Upon A Time) והמשמעות שלו לגבי הפרק שאם אתם שואלים אותי הוא לא רק החיים של אליסון שניתן היה לקחת לשני כיוונים שונים(שבסופו של דבר יובילו לאותה תוצאה), אלא גם היום עצמו שאליסון חוותה פעמיים והצליחה להציל את המצב בפעם השניה. אז אני אוהבת את השם בעל האופי האגדתי הזה וכך גם את הפרק עצמו ואיך לא? למרות שהוא היה קצת מבלבל בהתחלה(הקטע עם הסבתא, מגלים שהבחורה בכלל חייה ואליסון מתעוררת לצד גבר אחר), אני תמיד אוהב את הפרקים האלה שבהם מראים מה היה קורה אילו... אהבתי את זה ב"חברים", "מכושפות", "סמולוויל" ו"באפי" ואני ללא ספק אהבתי את זה גם פה
במיוחד אהבתי את התדמית הנקייה והמצוחצחת של אליסון בתור עורכת דין(גם אם זוטרת) ואת העובדה שבפעם הראשונה בחייה(לכאורה) לוקחים אותה ברצינות
וגם הבעל היה ממש שווה לדעתי
רק מה הוא לא היה מספיק מתחשב כמו ג'ו ולכן עדיף לוותר עליו(למרות שהוא ממש יפה
) ומה שעוד נלמד מהמציאות ההיא הוא שבאמת כדאי להקשיב לאינסטינקטים וכי גם אם יחשבו שאת משוגעת לפחות את לא תשגעי את עצמך ותדעי שאת עושה את הדבר הנכון עבורך. בקיצור למרות שהיה נחמד לראות את אליסון קצת אחרת ממה שאנחנו רגילים(ועובדת עבור הצד השני בכלל של ההגנה), אבל לטווח הארוך גיליתי והבנתי שאני מעדיפה את אליסון הישנה שלא אכפת לה לעמוד בחוץ כשיש גשם, להצהיר את אהבתה, להישמע משוגעת ולחטוף דלקת ריאות
ואתם יודעים מה ממש הרג אותי בפרק? מתי שהיום חזר על עצמו ואליסון אמרה לג'ו שהיא צריכה לדבר עם בעלה חח ומתי שההגנה רצתה להביא את התאומה של הנרצחת ואף קראו לה והיא לא עברה דרך הדלת
אז פרק יפה. אני לא יכולה להאשים את דוואלס כי הוא עשה את מה שהוטל עליו לעשות וגם לא את אליסון כי היא עשתה את מה שהחלומות אמרו לה לעשות או במקרה זה להאמין(שהוא אשם) והעיקר- סוף טוב הכל טוב עד העונה הבאה

למעלה