שרשור נוסף - 3X01

shanistern

New member
סופסוף הצלחתי לראות (301)../images/Emo58.gif

ממש נהניתי קצת עצוב היה הקטע בסוף- כשהם לא גילו לא, והסיפור עם הויקודין. אח, התגעגעתי והיה שווה כל רגע

LoLo16

New member
../images/Emo58.gif הדעה שלי על 3.01 ../images/Emo58.gif

לא אהבתי. צפיתי בפרק פעמיים, והפעם השנייה רק חיזקה את הרושם הראשוני. לדעתי הפרק לא היה טוב, הוא היה נראה כמו פיילוט (הרבה דגש על הדמות הראשית, כדי שנבין מי היא ואת רוח הסידרה). הפרק היה שונה מבחינת הנוסחתיות, היו שני מטופלים, כאשר הראשונה הייתה מיותרת לחלוטין. לא הבנתי מה הייתה המטרה בלהוסיף אותה לתסריט, היא לא עניינה והקייס שלה הסתיים באמצע הפרק. זה פשוט הסיח את דעתי מדברים חשובים יותר כמו האוס והקייס העיקרי. מה שממש בלט והרגיז אותי בכל מהלך הפרק הוא שהאוס הוא בדר"כ החזק, תמיד צודק ויוצא עם ידו על העליונה. בפרק הזה כל הדמויות שמסביבו היו חזקות ממנו, אפילו קמרון.... הפחיתו מערכו ומכוחו, וללא ספק דרדרו אותו שוב לויקודין. וילסון היה פשוט.... לא וילסון. מהדמות הכי אהובה בסדרה הוא נהיה הדמות הכי שנואה. מה הייתה הבעייה שלו? באמת שלא הבנתי... הוא כועס שהאוס בסדר? מפחד שעכשיו כשהאוס "מאושר" הוא לא יזדקק לו יותר? הוא פשוט היה ASS כל הפרק. קאדי, חמודה ומתוקה כתמיד. אולי הייתה קצת קשה מדי על האוס, אבל אני חושבת שהרבה מזה הושפע מוילסון. אהבתי מאוד את הסצינה בחדר שינה שלה, האדי קלאסי
עוד אהבתי שקמרון דחתה את האוס והוא הוכיח את הנקודה שלו. god willing זה יהיה הסוף של האמרון. אני מתחילה לחוש קצת WUDDY (וילסון/קאדי) ואני לא מתה על זה...
חוץ מזה, החולה לא היה מעניין במיוחד, כלום לא היה מעניין במיוחד, אחד הפרקים שפחות אהבתי בהאוס. הפרק הבא נראה מבטיח

shanistern

New member
שמתם לב ש...../images/Emo58.gif

שסוף הפרק יש את השיר :"you can't allways get what you want" כשהאוס רושם לעצמו את הויקודין, והשיר מושמע גם בסופו של "האנימון" (ירח דבש) כשסטייסי הולכת והוא לוקח ויקודין?

Benjamin Turner

New member
ברור שיש דגש על הדמות ../images/Emo58.gif

הראשית! hello, האוס רץ! כל המסביב הוא כרגע רק כלי שאמור לסייע לנו להבין מה קורה אתו, והPOTW הוא יותר מכל האוס עצמו. למטופלת הראשונה היתה מטרה די חשובה דווקא, לדעתי: להראות לנו שהאוס עודנו האוס. האוס באמת יצא כשידו על התחתונה מבחינות רבותבפרק הזה, ולכך בדיוק התכוונתי שבסופו של דבר הוא כן כאילו איבד את המוח תמורת הרגל. ליתר דיוק, הוא איבד את הביטחון העצמי שעל פי עדותו הוא זה שמסייע לו לתפקד כרופא (בלי קשר לקמרון, היא סתם דפוקה וגם לדעתי הסצינה הזו אמורה בעולם מתוקן לסתום את הגולל על האמרון, למרבה הצער). הוא מובל במקום להוביל (אל האושר בדמות עזרה לאחרים, שזה אושר לאנשים מסוימים, אבל לא בהכרח עבור האוס), מקבל מכה אחרי מכה ומפנה את הלחי השניה. פוי. וילסון... טוב, עוד נראה בהמשך מה הקטע שלו, אבל יותר מכל הוא פשוט עיוור לחלוטין למה שעובר על החבר הכי טוב שלו, וזה כנראה מה שכל כך הרגיז אותי. רבאק, הבנאדם (שמלכתחילה איבד את רגלו כתוצאה מרופאים מטומטמים שאמרו לו לנוח ונתנו לו אנטיביוטיקה) מגיע אליך ומספר לך שהכאב (שהוא מכיר כבר חמש שנים ושאין סיכוי שאיננו אותו כאב של הרגל) חזר, ומה אתה עושה? practically לועג לו? מרגיע אותו בהבטחות שווא? אידיוט. קאדי איומה. ווגלרית ממש. it is a big deal for you to understand the word "no"... yes mistress ואפילו בסוף, כשהיא מבינה את טמטומה ופועלת על פי הנחייתו (האינטואיטיבית כתמיד, מה בדיוק השתנה בפרק הזה מהבחינה הזו? האוס צודק לחלוטין!) של האוס, היא גם מרשה לוילסון למנפלט אותה. בוּוּוּ. עם זאת, אני לא מסכימה לגבי הויקודין. אם מישהו "דרדר" אותו, זה הכאב. עם "לא אהבתי" קשה לי להתווכח. אני כידוע מאוד אהבתי

Benjamin Turner

New member
הום, רק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif שוילסון

שמאלי. מענין אם זה קונסיסטנטי.

למעלה