שרשור ספויילרים

MeetLofe

New member
אממ..ראיתי ת'פרק ה1 של העונה ה5 ו..

*אין ספוילרים* ככה...: דבר ראשון העונה נראית אחלה להתחלה אבל זה כ"כ כ"כ מעצבן שהאחת והיחידה ה-מלכה ג'נס לא נמצאת שם=[ טוויגי הזאת בכלל לא עוקצנית וביצ'ית ומלכה כמו ג'נס=[[ דבר שני ג'יילה כ"כ כ"כ מדהימה וקים שרה וקייל מדהימות! *מעלילות הפרק-זה לא ממש ספוילרים* קים היא לסבית והיה קטע שכל הבנות ישבו בלימוזינה זה הלך משהו כזה שרה:קים אני יפה לדעתך? קים:כן מאוד שרה: אווווווווווווו *קפצה וצירפתה את האמאמא שלה* חחחחחחחחחחחחח זה היה כזה שולט

JULI4561

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif לסביות חחח ואו או בטח הולך

להיות מעניין ...

MeetLofe

New member
חחח זאת לסבית אחת

היא ממש חמודה למרות שהתמונה שלה יצאה מזעזעת השניה סתם חמודה שהייתה קצת אמממ מסטולה

JULI4561

New member
אבל אמרת שמישהי נישקה את הלסבית

זאת אומרת שתי לסביות ....

MeetLofe

New member
היא נישקה אותה אבל זה היה בקטע של

צחוק טוטאלי היא לא לסבית

MeetLofe

New member
אוקיי כנראה ש..

ראיתי את הפרק השני והראו אתם יודעים מה יהיה בפרק הבא והראו שקורה משהו בין שרה לקים|: הם היו ביחד בבריכה והם ישנו ביחד במיטה ולא יודע מה עוד חחחח

JULI4561

New member
נו אז שתיהן לסביות ....../images/Emo3.gif

חחח טוב מזה משנההה ..... כמו שכבר אמרתי מחכה לראות =]

L U Z I A

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo15.gif

לא אני לא חושבת שהן מעניינות במיוחד

purple rain2

New member
../images/Emo58.gif שרשור ספויילרים ../images/Emo58.gif

אנשים, אני אישית לא קראתי את השרשור כי אני לא רוצה להרוס לעצמי, אבל מישהי שכן קראה אמרה שהוא כן מכיל ספויילרים, למרות שנאמר שהוא לא [בהודעה הראשונה], אז קחו לתשומת ליבכם

ממממה???

ראיתי את כל קטעי הוידאו של הפרק הראשון באתר של UPN ולא היה דבר כזה! איך זה יתכן? ואיפה את ראית? אגב, הקים הזאת... וואו. נראית כמו אחת שתגיע רחוק מאוד.

MeetLofe

New member
יש לי את הפרק במחשב

בUPN לא שמים את כל הקטעים וקים ממש יפה אבל התמונות שלה אממ הראשונה ממש מכוערת לדעתי והשניה בסדר אבל לא מדהימה שלהתפעל ממנה

למעלה