שרשור ספוילרים

flexy1

New member
../images/Emo24.gif שלום לכולם!!!!!!!

אני ממש שמחה שסוף סוף מצאתי את הפורום הזה!!!!!!!! וגם לפי מה שראיתי יש פה הרבה חברה שיודעים מה קורה עונות המתקדמות שיגיעו אלינו רק עוד אלפי שנים, וזה ממש מדליק!!!!!!! אולי מישהו יודע מאיזה עונה הקטע שבו הארם ומאק מתנשקים את הנשיקה הרצינית הראשונה שלהם?

הרמוני

New member
וואו!

לא ידעתי שקטע כזה קיים. איפה? למה? מתי? טוב בעצם זה די ברור למה אפל איפה ומתי?

shipper heart

New member
יש נשיקה בdeath watch שזה פרק 319

אבל הוא מנשק את דיאן ולא את מאק...למרות שזאת מאק.... יש בפרק כריסמס של העונה החמישית אבל זאת גם לא מאק וזה כאילו הארם סינייר מנשק מישי. יש באיץ' אוף אס אנג'לס שזה פרק 814 אבל שוב זה לא הארם ומאק אלא רון ובוורלי. וה-נ-ש-י-ק-ה
זה מפרק 622 פרק שנקרא LIFELINE והוא הפרק הכי הכי הכי הכי הכי שיפרי והכי הכי נכי הכי שולט שיש
אניוויס וולאקם

הרמוני

New member
באיזה עונה הפרק הזה

הוא היה כבר בארץ? ואם לא מתי הוא יהיה? ומה קורה בו?

shipper heart

New member
עונה 6 פרק 22 ולא הוא עוד לא היה

הוא יהיה עוד די הרבה זמן ביומשבת...אני חושבת שהסברתי פה איפשו מה קורה בו...אין לי כוח לכתוב הכל שוף...

shipper heart

New member
איך יכולתי לשכוח את הנשיקה בכריסמס

של עונה 7 מתחת למיסלטו????? ואז זה גם היתה מאק...חחח לקח לי לראות אותה בקליפ 3 פעמים לפני שנזכרתי...חח

../images/Emo58.gif שרשור ספוילרים

אוקי, אנשים... לחדשים אני סלחן. אבל להבא - נא להזהיר על ספוילרים!!!!!

אנשים שכתבו בשרשור הזה הכנסו ../images/Emo26.gif

המממ אני אל רוצה הלטי, כי אני חדש, אבל הקטע כשמים ספויילר, זה לשים שום דבר בכותרת, הכותרות בשרשור הזה מאוד מספיילרות, כי מי שלא ראה את הפרקים רואה שמדובר על נשיקה ואז על פרקים חדשים, זה הורס.... בבקשה שימו הודעת ספויילר בכותרת, בעצם זה שרשור ספויילר אז לא צריך, אבל אל תכתבו שום דבר שקשור לעתיד בכותרת או לאזכור שם\מספר פרק שלא נצפה בערוץ ישראלי וכו', כי זה הורס, תודה.

shipper heart

New member
סתם דבר קטן אבל זה כולה נשיקות...

עשירית בערך מהפרק...אפילו הרבה פחות...אבל אני אשים לב יותר פעם הבאה...לא חשבתי שזה יפריע כל כך...וואט אבר

כי נשיקות זה כלום... חוץ מזה שהן מר

מזות לרומנים ודברים, או שהן לא מרמזות, ונא לא לגלות :p....

למעלה