ש לי בעיה עם קו העלילה הנוכחי..

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifש לי בעיה עם קו העלילה הנוכחי..

אני אמא . ואני מניחה שגם מי שאין לו ילדים, יכול להבין את הבעיה- לאמילי לקחו את התינוקת מהידיים וחטפו אותה. ולמרות שהיא יודעת שהתינוקת בסדר כי עובדה שריבר קיימת וכל זה, זה עדיין לא הגיוני - אישה שתינוקה נחטף לא תפסיק לבכות, לא תפסיק להשתגע ותגיב הרבה יותר בטירוף ובקיצוניות מאשר השלווה של אמילי שמתמצאת ב"דוקטור, אתה תמצא אותה מתישהו, נכון?". תראו את אמא של גלעד שליט איך היא מגיבה ואיך היא נלחמת וזה כשמדובר בבחור בוגר. כאמא, איך מישהי מסוגלת לדעת שהתינוקת שלה רחוקה ממנה ואולי זקוקה לה? שהיא בוכה? שהיא לא יודעת באיזה תנאים הילדה מוחזקת? איך היא מסוגלת לישון או לאכול או לחשוב כשהתינוקת שלה נחטפה מזרועותיה? (ולשם השוואה, ראו את ההתנהגות של האמהות ב"טורצווד 3" כשילדיהן נחטפו או היה עליהם איום).

Lhuna1

New member
אני דווקא לא רואה בעיה מיוחדת

אני לא חושבת שהיא הגיבה בשלווה כשהיא גילתה, היא צרחה ובכתה, מה עוד צריך? וגם אחרי זה אין סיבה לחשוב שהיא ישבה בשקט וחיכתה. בנוסף הנסיבות שלה לא בדיוק רגילות, היא לא חוותה את ההריון 9 חודשים כי הם החזיקו אותה שם בחוסר הכרה רוב הזמן (או איזה בלה-בלה כזה), וכן היא פגשה את ה"תינוקת" שלה כאישה מבוגרת ממנה (שאפילו היתה לה עצמה סוג של דמות אם ברגעים מסוימים), שזה מן הסתם מבלבל פסיכולוגית, ומשפיע על הרגשות כלפיה, וכמובן יודעת שהכל יהיה בסדר איתה. אני כן חושבת שאמורה להיות לזה השפעה "מרגיעה". להיפך, הייתי מופתעת אם רמת ההיסטריה שלה היתה גדולה וממושכת כמו של אמא רגילה שחטפו לה את התינוקת ומאמינה שהיא עלולה למות ואין לה משג מה יקרה. הצופים היו אומרים "טוב מה היא היסטרית? הרי היא יודעת שיהיה בסדר". בנוסף, אולי זו רק אני, אבל אני לא אוהבת הכללות גורפות שאומרות דברים כמו "כל אישה היתה מגיבה כך וכך". אני יודעת שעניין של אימהות זה קונצנזוס וכל מי שיש לה ילדים תגיד כמוך (והנה, עשיתי בעצמי הכללה כזאת
), אבל תגובות רגשיות, וגם אופן ההחצנה של רגשות, זה עניין אינדיבידואלי. ולסיום, אפשר גם סתם להאשים את כישורי המשחק של השחקנית
אבל לא הייתי קוראת לזה בעיה בקו העלילה עצמו. מבחינה עלילתית לא ראינו מה עבר עליה ומה היא עשתה מסוף פרק 7 ועד תחילת פרק 8.

Lhuna1

New member
כמובן ../images/Emo58.gif בהודעתי למעלה! (סליחה, שכחתי)

Blade Of Fire

New member
לא כי העובדה ש... ../images/Emo58.gif

הבת שלה היא סוג-של טיים לורד למרות שהיא הבת של רורי ואיימי (מאיפה הבאת אמילי?
) בגלל שהיא הושפעה מהקרינה (????) של הטארדיס--זה אמור להיות בסדר?

1אלני

New member
זה גם מה שאני חושבת

זה מתחבר לי לילדה בת 7 יתומה שיש לה סדר בקיר ממנו שומעת רעשים מפחידים והיא לא פוחדת....זו נקודת התורפה של מופט- בניית דמות אמינה. זה מה שאהבתי אצל דייויס, המלוות היו כמו השכנות בדלת ליד.

למעלה