תגובות לפרק 19*02

RooNey1

New member
../images/Emo58.gif תגובות לפרק 19*02

אז ככה התאכזבתי לגלות שזה היה פרק יבש במיוחד למרות שבסופו קרתה ההתפתחות המעניינת היחידה לאחר שהתברר שטריי הודה שנתן לבחורה ההיא שקפצה מהחלון סמים..מעניין מה יקרה הלאה.. חח...ראיתם את קירסטן ששיקרה להיא שנפגשה עם קרטר...מה המפגרת רוצה אותו לעצמה..??!! וג'ולי מה נסגר איתה...מתכננת להרוג את כיילב באמצעות הטמבל שאיים עליה...מה נסגר איתההה... ראיין ומריסה כמעט התנשקו אבל כמו תמיד ג'וש הבמאי מנע את זה...הרי הוא הבטיח שלא יקרה הדבר בעונה הנוכחית.. מה איתכם?מה דעתכם על הפרק?

P o i s o n ivy

New member
פרק טוב!../images/Emo58.gif

מה נראה לך שזה פרק יבש??? יותר דרמטי מזה? סופסוף לא דרמות מאולצות. התגעגעתי למסיבות סקסמים של האו סי! ושריאן ומריסה יתנשקו כבר... קירסטין וההוא לא מעניינים אותי בכלל. הלוואי שג'ולי תירש את הכסף של קיילב ותהרוג את התחמן. לדעתי טריי לא רצה שיאשימו מישהו אחר בסמים, ובמיוחד לא את מריסה שעשתה כעל כך הרב ה בשבילו. אהבתי מאוד את הפרק.

ayala65

New member
../images/Emo58.gif אני מסכימה...

שריאן ומריסה יתנשקו כבר! אם ממילא העיפו את אוליביה...שלפחות תזכה ב-בי

SheIIy

New member
אני לא חברה בפורום, ../images/Emo58.gif

אבל אני מידי פעם קוראת, ואני חייבת לציין שגם אני מאוד אהבתי את הפרק. אהבתי את הקטע שבו ריאן נכנס לחד של אחיו והאשים אותו בגלל מה שהוא חשב שהוא ראה בלילה הקודם, ואיך שבסוף אחיו אמר לו שכשהוא ראה אותו בדלת הוא חשב שהנה אחיו הקטן מגיע ולוקח אותו לארוחת בוקר לכבוד יום הולדתו. בהחלט מרגש
.

אוקיי ../images/Emo58.gif

היה כ"כ עצוב כשריאן בא להביא לטריי מכות וטריי אמר לו משהו בסגנון "when i saw you i thogut here's my brother coming to take me out to breakfest for my birthday" התחלתי לבכות
. טריי אף פעם לא לומד, אה? קירסטן - להפסיק לקנא! מריסה וריאן - צאו מזה כברררר. אני כ"כ מקווה שהם לא יחזרו.

QAF Fan Block

New member
../images/Emo58.gif 2X19

סת' לא סיפר לסאמר שריד היא בת...אז היא כועסת P-: ריד היא העורכת של הקומיקס או משהו בסגנון

Angelus

New member
219 ../images/Emo58.gif

פרק נחמד, קצת שונה מהרגיל. הפעם הבלאגן הרגיל לא נגמר בפרק. נחמד. קירסטין מעצבנת אותי, לא מתאים לה להתנהג ככה. היא אישה נשואה. סנדי באמת לא עשה כלום.. וככה היא גומלת לו? אני מקווה שהיא תתעשת בקרוב. ג'ולי מצחיקה. מצחיקה. מצחיקה! dont say im not a cool mom זה היה חזק. היא באמת מנסה לפצות את מריסה על ההתנהגות שלה בשנה שעברה, ולמרות שאני חשבתי שמריסה לא צריכה לסלוח לה.. הגיע הזמן להתקדם הלאה. היא באמת מנסה להיות אמא טובה. ומה עכשיו? לרצוח את כיילב? לא היתה לי בעיה, רק שזה ישפיע על הכהן'ז אבל אני לא חושב שזה יהיה רעיון כל כך טוב. אבל יהיה מעניין, אני שמח לראות שהעונה לוקחת תפנית כזאת (סופסוף!) ריאן ומריסה.. דרך אגב, רוני, פעם הבאה תזהיר אותנו ששמעת שהבמאי ג'וש שוורץ אמר שכך וכך *** לא יקרה.. אני דיי ציפיתי שזה יקרה ואני עכשיו יודע שזה לא יקרה (ומאוכזב). בסדר? בקיצור, ריאן ומריסה באמת ידידים עכשיו (כמה שהם יכולים להיות) ושמחתי לראות שמריסה שתתה מים ולא אלכוהול (מה שכן הטריד אותי לראות נוער לוקח סמים במסיבה.. לא חושב שצריך להראות דברים כאלה) ואני מקווה שהם באמת יסתדרו ויהיה להם טוב. אני לא מבין מה הבעיה של סת'. הוא קיבל את סאמר שיבין שהוא צריך להיות איתה כן אחרת הוא יפסיד אותה עוד פעם וחבל (היא שווה P:) זאק נהיה קצת מרושע.. ומשעמם. אני היחיד ששמתי לב לדימיון בין ריד לסאמר? חחח בהתחלה חשבתי שזו היתה סאמר בכלל. אז טרי אכן קנה באותו הערב סמים.. תירוץ טוב הוא הביא לריאן והתחלתי כבר להתעצבן על החוסר אמון של ריאן בטריי. כנראה שהוא יודע למה.. מישהו מוכן להזכיר לי מה קרה עם אבא שלהם? הוא חי? ברח? מת? כי אם הוא חי הוא בטוח יצוץ מתישהו. זהו, מצטער על האורך שזה יצא. לא התכוונתי.. פשוט היה פרק באמת טוב. לילה טוב

pti4ka

New member
מממ

אני לא חושבת שטריי קנה ת'סמים נראה לי הוא סתם שיקר כדי שלא יקחו את מריסה לכלא אחרי כל מה שהיא עשתה בשבילו

../images/Emo58.gif

אבא שלהם חי, הוא בכלא. זה שנוער לוקח סמים במסיבה זה מציאותי.. וזה טוב להראות את הסדרה כמה שיותר מציאותית. זה שלא יראו את זה בסדרה לא יעלים את זה, ולהפך, שמראים שאחרי שהיא לקחה סמים היא נפגעה ולקחו אותה באמבולנס לבי"ח... מציגים את זה בצורה רעה ולא להפך.

למעלה