תהייה קלה

../images/Emo58.gif תהייה קלה

אחרי שראיתי אין ספור פעמים את הסצנה בין דיימון לאלינה בפרק האחרון (אוח השלמות
) רק לי זה נראה כאילו היא כן זוכרת משהו בסוף? זו רק התקווה שלי?!

Damon9

New member
יש מצב

בדרך כלל זה קורה... אני מאמין שגם אלאריק זוכר את מה שאיזבל אמרה לו.. בדרך כלל בסדרה הזאת הדמויות נוהגות להחביא עם וורבנה אצלהם לכל מקרה ולעשות את עצמם לא זוכרים אבל לזכור באמת. אגב אני לא ממש הייתי רוצה שאלנה תזכור :p היא מתאימה יותר לסטפן וכמו שדימון אמר הוא לא ראוי לה.

Ayelet 363

New member
גם אני מעדיפה אותה עם סטפן. ../images/Emo58.gif

כך שגם אני לא הייתי רוצה שהיא תזכור. אבל, כמובן, דיימון היה ממש מדהים.

../images/Emo58.gif

אני דווקא רוצה שהיא תזכור אבל לאו דווקא כדי לראות אותה מזנקת על דיימון יותר בשביל לראות איך היא עם המידע הזה . דווקא מגניב שהיא לא בזוגיות כרגע.עם אף אחד מהם

ארטמיס6

New member
../images/Emo58.gif

גם אני מאוד מקווה שהיא כן תזכור, אבל אני חושבת שדיימון צדק והוא באמת לא ראוי לאלנה.

אוקיי ראיתי את זה 90 פעם בערך../images/Emo58.gif

וזה לא נראה שהאישונים שלה הגיבו... אפילו שזה לא הגיוני שיהיה לה עוד משהו עם ורויין כי היא הרי כן הגיבה לאלייז'ה... אפילו שאני יותר מאשמח אם היא כן זוכרת!!!! שזה ישבור לה את הלב קצת שתבין שדיימון הוא לא הרשע כמו שהוא משחק אותה, שהוא נשמה טובה
שתבחר בו

נצלש ציוץ של איאן לגבי הפרק של מחר

Damon has a bit of a busy episode tonight on TVD. It's worth checking out. Having said that- i think Damon is naked in it... #%@#$#$@^#$$

yt2104

New member
אחרי הצפייה בפרק כמה דברים

1. אני צריכה לראות שוב כדי להבין מה למען ה' קרה שם? 2. דיימון שבר לי את הלב לרסיסים.
אני צריכה להתאושש.....

../images/Emo58.gifלעונה הראשונה

זה לא שהיא לא זוכרת את זה לגמרי, הכל נשאר בתת מודע. ערפד חזק יותר מדיימון למשל יכול לבטל את ההיפנוט (כמו שדיימון עשה לויקי בעונה הראשונה) ואם אלנה תהיה ערפדית היא תזכור את זה... אינווי, זה תמיד שם בתוכה..וכמו התת מודע שמנחה את הצעדים שלנו יתכן שגם זה ינחה אותה.

יש איזו תמונה שמסתובבת ברשת,שמראים

שיש כוס תה בחדר של אלנה...ורווינה??
אם לחשוב על זה ככה,אלנה חשבה שאיבדה את השרשרת,והחליטה לשתות קצת תה,ואז דיימון הגיע

למעלה