תופעות אחרי הלידה

galya13

New member
אני 3 שבועות כבר אחרי הלידה ורציתי

לשאול: עדיין יש לי מחזור. בהתחלה היה לי מחזור חזק שעם הזמן נחלש וגם היה בצבע חום-ורוד. ואפילו יום אחד כבר לא היה כלום . אבל אחר כך זה המשיך בצבע אדום, אבל קצת, לא הרבה דם. ועד עכשיו יש לי כל פעם קצת אבל אדום. מה זה אומר? למרות שאני הולכת לרופא עוד שבועיים רציתי לשאול אותכן האם יש לי סיבה לדאגה? כמה זמן היה לכן מחזור אחרי הלידה?

שאלה על דימום

שלום לכולכן, אני כמעט 7 שבועות אחרי לידה והדימום נפסק לפני כשבועיים ועכשיו חזר דימום חלש חלש.. אני מניקה הנקה מלאה. בבדיקת רופא ליפני שבוע הכל היה תקין האם זה מחזור? או שזה עדיין מהלידה? תודה

hagit2000

New member
דימום אחרי הלידה

תגידו, כמה זמן זה לקח אצלכן עד שזה הפסיק לגמרי? אני חודש אחרי הלידה. כבר חשבתי שהדימום הפסיק, והנה היום יש שוב דימום. אני צריכה ללכת לרופא לבדוק או שזה תקין?

פשושולה

New member
זה תלוי בך.

יש כאלה שמדממות 5-6 שבועות (כמוני...אבל לי היה איזה סיבוך לא ברור, איזה קריש דם או משהו כזה ברחם) ויש שמפסיקות לדמם תוך שבועיים. אני חושבת שבכל מיקרה את צריכה לגשת לרופא אחרי 6 שבועות, אז יבדקו אותך, כולל באולטרסאונד.

רוני471

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש שאלה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלום! שאלה לגבי מחזור קיבלתי פעם ראשונה אחרי לידה לפני חודש.למה לצפות למחזור סדיר למחזור פעם בכמה חודשים עדיין לא קיבלתי שוב 35 יום מאז ... תודה

משוש30

New member
הממוצע הוא 6 שבועות אבל יכול להיות

גם יותר (טוב ברור אם זה ממוצע...)

Lali d

New member
את מתכוונת

לדימום שנמשך ברצף מהלידה? כי אם כן, זה לא מחזור. הדמם הזה נקרא "לוכיה". מחזור זה מה שמופיע לאחר ביוץ שלא קלט זרע = הריון ש"נכשל". אם את מתכוונת לדימום שלאחר הלידה: לא רוצה לייאש אותך,אבל אני הגעתי למאה ימים
(כן כן...) אז אין לך בכלל מה לדאוג כבר עכשיו. מזל טוב.

Lali d

New member
הבהרה קטנה../images/Emo132.gif

לא דיממתי חזק במשך כל הזמן הזה, אבל היו לי כתמים. ובשביל מי שצריכה ללכת לטבול במקווה, הייתי צריכה להיות "נקיה" לגמרי...וכן, לא נגעתי בבעלי 100 ימים.

משוש30

New member
מישהו צריך לעשות משהו בנוגע למצווה

הזאת...
נשמע ממש סיוט!

Lali d

New member
לגמרי לא ../images/Emo3.gif

הלוואי וזה היה רק מטאפורי...

למעלה