תוצאות שאמרוק נגד לי

favor

New member
../images/Emo58.gifתוצאות שאמרוק נגד לי

אוקיי. ראיתי רק קרב אחד, נחשו איזה? קונג לי עשה את זה. עוד ניצחון ב-TKO לאחר שפראנק שאמרוק שבר את זרועו והרופא הפסיק את הקרב בסוף הסיבוב השלישי. שאמרוק בחר לא ללכת לקרקע, אומנם קרא לו לשם אך לא ניסה להוריד אותו ולא כפה את זה עליו. במשך הקרב היה יתרון קל לקונג לי בעמידה עם מכות יותר חדות וחזקות. שאמרוק הגיע לקרב שחצן ודיבר הרבה טראש טוק במהלך הקרב.. היה בטוח שהוא ינצח אותו גם בעמידה. אני כ"כ שמח עם הניצחון של קונג לי למרות שהייתי רוצה לראות אותו מוריד את שאמרוק אם הקרב היה ממשיך, אני אישית לא בדיוק שמתי לב מתי שאמרוק שבר את הזרוע. הנה הקרב. דעות בקשה: http://mixedmartialartvideos.com/2008/03/29/frank-shamrock-vs-cung-le-video-strikeforce/

JayneCobb

New member
דעות לגבי כמה דברים

1) ג'ואי וילאסניור - WOW...אחת הימניות הכי אכזריות שראיתי אי פעם...רוצו לראות מה זה 1 PUNCH KNOCKOUT 2) דנה וויט - בבקשה תביא את גילברט ל UFC...גילברט בלייטוייט של UFC=כסף ! 3) דרו פיקט - מדהים... 4) שמרוק-לי : פרנק שמרוק הוא כמה דברים : קרדיו מדהים,סנטר מאבן,אבל מעל הכל,פרנק שמרוק קצת לא שפוי...אתה יודע בדיוק מה לי יכול לעשות על הרגליים,אתה יודע שהוא מסוכן,ואתה נותן לו לעשות בדיוק את כל מה שהוא יכול? בשני הסיבובים הראשונים שמרוק פשוט ספג את כל מה שהיה ללי לתת,בעמידה,ופשוט חייך... בסיבוב השלישי הוא התחיל להחזיר באש,ואז אמרתי לעצמי "אז זאת האסטרטגיה שלו...ה ROPE-A-DOPE של עלי..." ואז הוא לא יצא לסיבוב ה 4...כנראה שאין גבול למה שמרוק יכול לספוג,אבל לגוף שלו יש... ודרך אגב,FAVOR,לדעתי,אפשר לראות שהיד של שמרוק נשברת בבעיטה הלפני אחרונה של סיבוב 3,שאת שאחריה שמרוק הלך לגדר...הוא חוסם את הבעיטה בדיוק עם המקום שאח"כ שמו עליו קרח,ואם תסתכל טוב,רואים גם שישר אחרי הבעיטה הוא מוריד את היד כאילו היא "משקל מת"...

e m z

New member
קרב מעולה

והוא שבר אותה באמת בדיוק אחרי אותה בעיטה. רואים איך הוא מחזיק את היד כאילו היא רק מחוברת לגוף כמו איזה משקולת

dor244

New member
שמרוק פשוט בא לצאת גבר

הוא ספג המון וחייך כל הזמן ובסיבוב השלישי העלה הילוך נראה כאילו הוא שכח שהמטרה הייתה לנצח אבל טוב אפשר לסלוח לו

doom23

New member
ניסיתי להמנע מספוילר ... חח

אחרי שראיתי את הקרב עכשיו ראיתי שיש לינק לקרב בהודעה ... חח אחלה קרב תאמת לא ציפתי ..אבל היה ממש מכות זה לא מה שזכרתי משמרוק של UFC בא ללכת מכות...יפה דווקא חבל לא יכל להמשיך הסיבוב השלישי היה מגניב ... היה יכול להגמר בנוק אאוט מכל אחד מהם

גיא ע

New member
../images/Emo58.gif יופי של אירוע.

וילאסניור - איזה עוצמה, איזה נוקאאוט, היריב היה בארץ החלומות הרבה לפני שפגע בקרקע... גילברט - GNP פשוט אכזרי, לדעתי היה אפשר להפסיק את הקרב כבר בסוף הסיבוב הראשון. גיליוטינה מרשימה ביותר של פיקט. והקרב הגדול (שאלון פדות ציפה שיסתיים הפוך בגליון בלייזר האחרון...
) אני לא מבין את שמרוק, עמדת שני סיבובים והוכחת את הנקודה שלך, עכשיו תור קאנג לי להוכיח שהוא לא לוחם שיודע רק לעמוד ולבעוט. אין ספק שקאנג לי הוא לוחם שמאוד מהנה לראות, יופי של בעיטות שלא רואים בדרך כלל וגם אגרופים, ואם לקאנג לי היה חצי מהעוצמה של וילאסניור... מה שכן הייתי רוצה לראות אותו גם על הקרקע. והיה קרב מצויין ושמרוק הראה סנטר חזק מאוד ובקשר ליד, בראיון אחרי הקרב, קאנג לי אמר שהוא בכוונה בעט כל הזמן לכיוון הזה. גם אני לא שמתי לב שהיד נשברה, אבל אח"כ ראו את שמרוק על הקרקע ומרימים אותו לכיסא והיה ברור שהוא נפגע וסובל כאבים חזקים ביותר.

למעלה