תמונה של אסתי היפה~!~!!

BRAYER1

New member
../images/Emo5.gifמרוב השכבות שהיא שמה לא זיהיתי

אותה בכלל יותר מתאים לה עם השכבות הפאה והאיפור

yoooni

New member
גם בטי המכוערת לא "יפה" אחרי השינוי

הרעיון לנרמל אותה ולא להפוך אותה לשיא היופי... מה שכן עשו עבודה מעולה והיא בכלל לא מזכירה את עצמה ככה...

skopy

New member
אני חולק עליך

בטי המכוערת לאחר ה"מהפך" נהייתה מאוד יפה וסקסית. יחד עם זאת יש לציין שהשחקנית אשר שיחקה את בטי המכוערת היא דוגמנית. בברכה, סהר

yoooni

New member
אני יודע שהיא דוגמנית

אבל היופי שלה לא היה לטעמי בכלל...

AmiTutiT14

New member
חחחח

מצחיק אבל דווקא לא אותן שיניים. לפני שנה ראיתי בגיא פינס כשהתחילו לצלם את הפרקים הראשונים בעונה הראשונה של הסידרה, וראו ששמו לה שיניים מיוחדות

היא לא יפה ביחכלל לדעתי כנסו..

לדעתי גם בטי המכוערת יותר יפה ממנה בהרבה! אני לא רוצה להישמע מגעילה או משהו... אבל לדעתי היו צריכיןם לקחת מישהי שבאמת יפה יפה ולתת לה את התפקיד..

AmiTutiT14

New member
לפי מה שהרבה אנשים אמרו פה../images/Emo20.gif../images/Emo26.gif

לא יודעת אם הרבה...
אבל לפי מה שאמרו פה. הבמאים בסך הכל רוצים להפוך את אסתי למישהי נורמלית. כמובן שבשביל התפקיד הם חייבים ללהק מישהי אסתטית עם גוף יפה ופנים יפות, אבל לא בהכרח מישהי שנראת כמו סופר מודל דוגמאת ג'יזל, אלא מישהי בין יפייפיה לבין מישהי שבואי נאמר.... שהיופי זה לא הצד החזק שלה, וזה מה שעשו ב"אסתי", לקחו מישהי שהיא רגילה, אבל עדיין כשמסתכלים עליה נשבים באיזשהו קסם, כי משהו במראה הרגיל שלה הוא מאד יפה, ולזה לפי דעתי המלהקים והבמאים התכוונו בבחירה של השחקנית שתשחק את אסתי. ב"בטי המכוערת" באמת ליהקו דוגמנית לתפקיד, וזה אפשרי אבל לא הכרחי.

למעלה