תמונות מפרק 3X11

../images/Emo58.gif תודה!!

וואי... ההללויה של סידני הולכת להיות כל כך עצוב.. אני כל כך רואה את זה...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifכן גם אני......

עד שניראה את הפרק הזה יקח זמן, אני מקווה לעמוד בזה
כי כנראה שיראו את זה רק עוד חודש בינואר בגלל חג המולד... יש פורום נחמד שמדברים על הפרקים בסדרה והנה על הפורום הזה: http://sd-1.com/boards/index.php?showforum=160 יש שם חבר'ה שרושמים ספויילרים על מה שיקרה בפרק ויש שם אחד שכתב משהו שהייתי רוצה שתקראו לפני שאני כותבת לכם כי זה משהו שאם הוא טועה אז אני אתאכז קשות אבל אם לא השמחה תקפוץ על לשמיים ההודעה: http://sd-1.com/boards/index.php?s=a21bfa410e01bdb7ba28463db169423a&showtopic=25564 תהנו

s h a l i m a r

New member
הוא חוזר!!!../images/Emo58.gif

קנדל חוזר!!! התגעגעתי אליו
לפי מה שרשום באליאס מדיה: לסידני הולכת להיות דודה מצד האמא, שהולכת לשחק אותה איזבלה רוסליני... לא יכלו לבחור מישהי יותר זקנה???

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifכן.......

הוא חוזר אבל נראה לי שרק לתפקיד אורח, זה נראה כאילו הוא קשור למה שקרה לסידני לא? כי הראו בתמונות שהוא היה איתה במטוס משהו....
לא הכי הבנתי....... לא מכירה את השחקנית

s h a l i m a r

New member
לא נדמה לי../images/Emo58.gif

קנדל? שהוא יהיה קשור לקובננט?
נדמה לי הוא עוזר לה לגלות את מה שקרה בשנתיים החסרות... איזבלה הייתה פעם שחקנית מוכרת, לפני זמני אבל היא מפורסמת, או לפחות היתה...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאני מקווה.....

כי אי אפשר לדעת מהתמונה אם זה חלום שהיא נזכרת או מציאות
את איזבלה בטח כשאני אראה אותה אז אני אדע מי זאת..... תגידו, אז יש מחר פרק בארה"ב או שאין??

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo58.gif-מה ז"א../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הלויה
הסבר...בבקשה...אם אפשר...

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifז"א...הבנתי שזה לא באמת..

נכון,אבל מתי זה יקרה,ולמה יחשבו ככה

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

אם ראית את סוף העונה השנייה אז רואים את סיד מתעוררת בהונג קונג ומסתבר שהיא נחשבה למתה כמעט שנתיים כי חשבו שהיא מתה בשריפה בדירה שלה אחרי עימות עם אליסון..... את סצינת ההלוויה שערכו לה יראו בפרק 311 כנראה בקטע של זיכרון מה היה...לא יודעת בדיוק

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifתמונה ../images/Emo58.gifית...שאלה-../images/Emo35.gif...

באיזה סרט מוכר היא שיחקה

s h a l i m a r

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

מליסה ג'ורג -יכול להיות שאת זוכרת אותה מהסדרה "גנבים" היא הייתה בערוץ 3 לפני שנה בערך... ובסרטים:Sugar & Spice, New Port South(אני לא זוכרת מה השם של הסרטים בעברית אבל הם היו כבר כמה פעמים בטלוויזיה...) בסדרה קרוב רחוק... והיו לה גם הופעות אורח בסדרה חברים עונה 9, מכושפות עונה 6... וזהו נדמה לי , יש עוד אבל אלה הדברים הכי מוכרים לי...

איימוש

New member
מה היא שיחקה בקרוב רחוק?

בעונה שמשודרת עכשיו? או בפרקים שהיו או יהיו?

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifתמונות שממש ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יפיפיה כתמיד

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo58.gif-שונאת אותה../images/Emo70.gif

שתוריד ממנו ת'יד =/

למעלה