תסריט של פרק 8 1 3

• פותח הנושא varty
  • פורסם בתאריך

varty

New member
../images/Emo58.gifתסריט של פרק 8 1 3

http://69.93.148.130/forums/index.php?showtopic=14652&st=0&#entry741364 כמו כל העונה הזאת, עשו את ווהן טמבל בצורה מושלמת.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאויש...

כל כך צפוי שווהן יכעס על סיד שאמרה כזה דבר ויגיד לה שהיא אומרת את זה בגלל שלא יצא להם להיות ביחד כמו שרצו.....כזה אידיוט!!!

rifkin1

New member
אנשים למה אתם הורסים לעצמכם???

קשה לי להבין את זה. אני ישבתי וצפיתי בעונה השניה במרתון ופשוט הופתעתי מכל פרק וממש נהניתי. אבל זו זכותכם!!!

קרלוצה

New member
חחחח וול../images/Emo9.gif

לגבי העונה השנייה גם אני לא ידעתי כלום והייתי מופתעת לגמרי.....אבל אני בעייתית עם ספוילרים, לא יעזור לי כלום אני פשוט לא מצליחה להתאפק

Moreiro

New member
את בעייתית? חה. ../images/Emo121.gif|פטריה|

כבר שכחת כמה שסיפרתי לך במסרים לפני שראית את העונה ה2 כי לא הצלחתי להתאפק וקראתי טונות ספוילרים???? קראתי ביום אחד את כל התקצירים של העונה ה2 כשעוד לא אפילו סיימתי את ה1 אפילו בלי להבין קראתי את כולם ושהגעתי לסוף של העונה השנייה הייתי פשוט בהלם... שעות ישבתי ובכיתי.. ואחותי מסכנה לא רציתי להרוס לה אז לא סיפרתי לה מה קרה.. (היא חשבה שווהן מת
).. והקטע הוא שאז עוד לא שידרו בארה"ב את העונה ה3 אז לא היה לי המשך לדעת מה קרה עם זה אח"כ!! אבל למשלי זה היה רק איזה שובעיים לפני ששידרו את העונה ה3...
וזהו סיפורי המרתק והמרגש (אלק) עם ספוילרים של אילאס. חוצמזה שאף פעם, בשום ספוילר בשום נושא לא הצלחתי שלא לקרוא אותו. אף פעם. את כל הספוילרים של ה"פ ה5 קראתי בפורום לפני שקראתי את הספר (למרות שלא הבנתי כלום).. ואגב, לכל אלו מכם שתוהים - הוא לא מת
(מה קורה לי היום עם ההודעות הארוכות האלו
)

BaLuN

New member
חחחחחח

אני בדיוק כמוך!!! אני יודעת שאני הולכת להרוס לעצמי ושאני אכעס על עצמי אחרי זה (אני והפיצול אישיות
) אבל אני אף פעם לא מצליחה להתאפק!!!! למרות שב"זהות בדויה" זה קצת אחרת...
נגיד ידעתי מ-
מה הולך לקרות בסוף העונה אבל עדיין הייתי בשוק כשראיתי את זה!!! גם כשיודעים מה הולך לקרות זה עדיין מ-ד-ה-י-ם וגרום לך לבכות...
ושאלה קטנה לסוף.. (סורי על הניצלוש אבל לא רציתי לפתוח הודעה חדשה..)
קיצת זה
- באיזה פרק של העונה ה-3 מגלים שלורן רעה?? כאילו איזה מספר?? תודה מראש!!
|

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלגבי השאלה שלך>>>

לורן התגלתה לצופים כרעה בסוף פרק 311 אחרי שקיבלה הוראה מסארק להרוג את לאזרי....... ה CIA יגלו שלורן רעה בפרק הבא 318, למרות שג'ק הראה סימן חשדה בסוף פרק 316....

Moreiro

New member
אז אני.. ../images/Emo121.gif|פטריה|

גם קראתי את הספוילר לסוף העונה.. גם קראתי את זה בכל ניסוח של כל אתר אפשרי, הלכתי בחוכמתי הרבה לחפש את התסריט של הפרק ולראות איך זה יוצא בדיוק, תמונות, הכל.... בלע. נו זה היה מותח מדי :|

RenanaD

New member
איפה את קוראת תסריטים וספוילרים?

כאילו, כמה אתרים יש שמרכזים את הכל?

Moreiro

New member
הרבה.. ../images/Emo121.gif|פטריה|

זה לא היה אז ספוילרים אלא תקצירי פרקים אז קראתי בבת אחת את הסוף של העונה הראשונה + תקצירים של כל העונה השנייה באתר של ABC... ואח"כ פשוט נכנסתי לכלמיני אתרים אחרים יש מלא עם תקצירים.. ותסריט.. אממ יש לי אתר עם תסריטים של העונה ה1 וה2.. רוצה?

RenanaD

New member
כן, של העונה השניה. מ-19 והלאה

תודה!! אבל מאיפה הגעת לאתרים האלה?

Moreiro

New member
בואי נגיד.. ../images/Emo121.gif|פטריה|

שאת לא רוצה לדעת כמה אתרים יש לי בפייבוריטס

RenanaD

New member
חחחחח לא יותר ממני, זה בטוח!! יש לי

איזה מיליון!