תקציר ל-209

../images/Emo58.gif תקציר ל-209 ../images/Emo58.gif

The Ex-Factor" - Episode 209 It's girls against boys when Marissa and Summer decide to plan a girls' night out and include Lindsay in the festivities. Ryan, Seth and Zach, left to their own devices, have their own bonding session over video games and pizza, but find it hard to stay away from their female counterparts. Julie and Kirsten collaborate on an idea to help the image of the Newport Group while Sandy and Caleb try to convince them there may be a better way. תרגום: אלו הבנות נגד הבנים כאשר מריסה וסאמר מחליטות לתכנן "ערב בנות" ומשתפות את לינדסי בחגיגה.לריאן, סת וזאק שנשארים לבדם יש ערב משלהם עם משחקי וידאו ופיצה. אך הם מגלים כי קשה להם להתרחק מהבנות. ג'ולי וקירסטין משתפות פעולה על מנת לעזור לתדמית של "קבוצת ניופרט" בעוד שסנדי וקיילב מנסים לשכנע אותן כי יש דרך אחרת.

תקווה4

New member
זה נראה פרק כזה גדול!!!!!

אחחחח אני לא יכולה לחכות!! יש פה טריילר למי שרוצה

../images/Emo58.gif לדעתך....אני דווקא אהבתי

לא יודעת מה יש לכולם נגד העונה השניה. חוץ מדי.ג'י שאני לא סובלת אותו (והוא עזב בפרק האחרון *צהלת שמחה*) העונה השנייה מעולה לדעתי מתה על ראיין ולינדסי- חמודים !!

Aviad1987

New member
תסמונת העונה השניה

קורה להרבה תוכניות. או שהם מצליחות להתגבר על זה ולהמשיך גם לשלישית, רביעית וכד', או שהן נופלות תוך כדי. אבל אף תוכנית לא יכולה להתחמק מזה!

Angelus

New member
חח מה פתאום! באפי עונה 2?

הייתה אחת העונות הכי טובות. סמולוויל? לדעתי דווקא העונות האחרונות הן הגרועות בדרך כלל..

Aviad1987

New member
זה מה שאני אומר

זה או שזה נהיה טוב יותר או שזה מדרדר ומדרדר

patito ƒeo

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif

איזה יפה סאמררררררר! (איזה קשורה אני
..)

למעלה