תקציר ל-216

../images/Emo58.gifתקציר ל-216../images/Emo58.gif

Seth is determined to bring back the spirit and fun times of last year and won't stop until his plan is fulfilled. Alex's jealousy is fueled when Marissa enlists an unlikely partner to help her with the school bonfire. Meanwhile, Kirsten wants Carter to stick with the magazine despite his reservations and Sandy helps Julie keep her blackmailer at bay תרגום: סת נחוש בדעתו להחזיר את ה"זמנים הטובים" והכיף של שנה שעברה והוא לא יעצור עד שיצליח בתוכניתו. הקנאה של אלכס ניצתת כאשר מריסה מגייסת שותף לא צפוי שיעזור לה עם פרויקט מדורות לבית הספר. בינתיים קירסטין רוצה שקרטר ישאר עם המגזין למרות הסתיגויותיו. וסנדי עוזר לג'ולי עם האדם שסוחט אותה. (אוקיי, התרגום לא משהו...אבל הוא מספיק קרוב)

M i l k y W a y

New member
../images/Emo58.gifלצערי לא התאפקתי וראיתי..

וזה פשוט מזעזע כל הקטע עם מריסה ואלכס... אני לא יודעת איך היא בכלל הגיעה למצב הזה (כי לא ראיתי את העונה הזאת), אבל אני יודעת שזה טעות... לפי הפרומואים ששמת רואים שהיא עוד מטורפת על ראיין והוא עליה... בכלל הסיפור עם מריסה ואלכס זה רק בשביל למשוך עוד צופים כי הסדרה מתדרדרת....עוד שלושה פרקים מקסימום הם יחזרו להיות ביחד, בטוח... ושסאמר תשמור את הדיעות המפגרות שלה לעצמה... rayen&marissa rules!!!!!!1

RAZOSH

New member
אין לי מושג !!!

אין לי מושג עוד לא ראיתי את הפרקים האלה אבל בטח זה היה לוהט ואם המון עקשן בטוח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 100% רק השאלה איפה זה היה עזבו אל תענו אני כבר אראה את הפרק גם כך יש לי במחשב את כל הפרקים עד איפה שזה הגיע במחשב וזה הגעי אני חושבת יותר מהעונה השניה!!!!) אני ממליצה לראות לכל מי שבאתר הזה שלום לכולם

T w e n t y 4

New member
זה ממש לא נכון..

אתה לא יכול להגיד שמריסה עדיין מרגישה משהו כלפי ראיין אם בכלל אתה לא רואה את העונה הזאת.. כאילו כדי להגיד דבר כזה אתה צריך לראות את העונה ה-2.

../images/Emo58.gif מעלי ובתוכן ההודעה שלי

אני חושבת שהיא אמרה שלפי הטריילרים ניתן לראות שהיא עדיין אוהבת אותו. ולדעתי שלי--> בתור אחת שכן ראתה את העונה השניה- אני חושבת שדיי ברור שהיא עדיין אוהבת אותו,לגביי ראיין לא בטוח שהוא מאוהב בה כמו פעם אבל בטוח שיש לו קצת רגשות כלפיה.

M i l k y W a y

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

לא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה... כבר ראיתי טריילרים של שני פרקים ואני יכולה להגיד שדי הבנתי מה הולך בעונה ה-2... ושמו משפט אחד מפליל של מריסה בפרק שהם תקועים בקניון (שהיא חושבת עליו כל יום...) ובפרק שראיין שורף משהו בכלל רואים את זה..מהכיוון של שניהם.. זה רק עניין של זמן עד שהם יחזרו ועוד עם העזרה של סת' בכלל... ברור שיש חלקים בסיפור שחסרים לי, אבל לזה כבר אני אצטרך לחכות... למשל הסיפור עם לינדסי..

למעלה