תרגיע את עצמך...רשף כשף..

i t a y 11

New member
../images/Emo58.gifתרגיע את עצמך...רשף כשף..

אני פעם ראשונה פה, ואין לי מושג מה זה הספוילר וכל הסיפור הזה שלך. כל או רוב החברה בפורום חברים שלי מהתאקל וכל הסיפור היה לתקשר איתם קצת... אז תעשה מה שבא לך רשף או איך שקוראים לך..בלאוו הכי יש "היסטריה המונית" סביב הנושא של פוטבול בישראל, אז תפסיק להשתחצן ולהתפלצן ותתייחס בכבוד למי שנכנס לפורום, כי אחת המטרות שלו היא להביא עוד אנשים לשחק איתנו.והקבלת פנים שלך בטח לא תעזור לעניין... תהיה בריא, איתי.

Reshefgarcia

New member
בניגוד אליך...

איתי... אני מתייחס לנושא הזה ברצינות,והעובדה היא,שאם היית טורח לחשוב קצת,היית רואה שיש הגיון בבקשה הזאת,והיא בכלל לא מוגזמת...להיפך...היא מאוד פשוטה ובסיסית...אני לא משתחצן ולא כלום... אני בסה"כ מנסה ללכת בעיקביות אחרי הכללים שנקבעו לפורום... ולמקרה ששאלת...זה לא אני שהחלטתי על הכללים..אלו כל יושבי הפורום... תחשוב איך אתה היית מרגיש אם מישהו היה מגלה לך תוצאה של משחק שעוד לא ראית והקלטת אותו... זאת ה"פואנטה" של הספוילר הזה... יש אנשים שלא יוצא להם לראות את המשחקים מיד כשהם משודרים,ותודות למכשיר נפלא שנקרא וידאו,הם רואים אותו למחרת...או משהו כזה... הודעות כמו שלך יכולות,והורסות לאנשים את החוויה של צפיה במשחק מסויים... וזה בטח לא יעזור ל"היסטריה ההמונית" סביב המשחק שאתה ואני כ"כ אוהבים... אני לא עושה שום דבר כדי להשתחצן,אני עושה את זה כדי לשמור על כללי הפורום,לבקשת YO-MAN שנמצא בחופשה... זה הכל... תהנה מהפורום תהנה מה MONDAY NIGHT FOOTBALL וגם אתה...תהיה בריא רשף

i t a y 11

New member
תגובה

אוקיי, קיבלתי את ההערה, יש בזה הגיון ומבחינתי נסגר העניין ונקפיד על כך להבא. איתי

למעלה