02X13

aliasBOY

New member
../images/Emo58.gif 02X13

הרגע ראיתי ואני חייב להגיד שהקטע על המטוס זה א. הקטע הכי יפה שראית בסדרה ב. הקטע הכי יפה שראיתצי בכל סדרה!!!!! גם המכות שהם הולכים שם, הבגדים (הולמים) וה-כ-ל טלויזיה (מחשב) במיטבה

Moreiro

New member
../images/Emo45.gif (../images/Emo58.gif?)../images/Emo121.gif

ללא ספק הפרק המדים בסדרה
[לדעתי] לפני כה זמן ראיתי אותו שוב, ופשוט התחרפנתי מזה. אולי אני אכתוב פה מתישהו מה שכתבתי עליו באותו רגע

aliasBOY

New member
../images/Emo58.gif

זה הפרק הכי יפה שראיתי בכל הסדרה!!!!!!!! ג'ניפר כל כך אמיתית שם המשחק שלה שם מיוחד במיוחד כשהיא מספרת לדיקסון ובוכה על אבא שלה רק כל כך חבל לי על פרנסי.... איזה פרק מדהיםםםם עד שזה יעבור לי ייקח שנים

Moreiro

New member
האמת ../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif

שדווקא את הקטע שהיא מספרת לדיקסון אני לא אוהבת. אני תמיד מעבירה אותו
כל שאר הפרק פשוט מדהים

Wiccan Scorned

New member
../images/Emo58.gif

פשוט הפרק הכי טוב בסדרה!!! ההתחלה פשוט סוחפת אותך לשאר הפרק והסצנה במטוס היא אכן האפקט הכי יפה של מטוס אי פעם!!! (אחרי ג'יימס בונד האחרון כמובן, אבל נו באמת... איך אפשר להשוות תתקציב...). וגם מזכירים את ישראל עם הש"ב.... עזרנו לחסל את האלאיינס.... ייאי... בטח חיסלנו איזה SD-11 בת"א...חחחחחחחחחח.... ובקשר לפראנסי, למרות שכאב לי הלב, זה שווה את זה!!!

aliasBOY

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחח

SD-11 בת"א חחחחחחחחחחחחחחחח אני יודע גם אני חושב ככה בקשר לפרנסי.. אבל אני יתרגל.....

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif213

אני זוכר שממש הייתי בשוק בסוף הפרק אבל יותר שוק של WTF??? חוץ מזה פרנסי אף פעם לא הייתה כזאת מעניינת.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif אוי

זה הפרק שקרי ומרשל מתחתנים. כל כך מטומטם. ואיך הם השיגו תמונה של סידני ווהן מתנשקים בקוריאה בשביל לורן? כאילו... מה?

aliasBOY

New member
די טיפשה

עדיין לא ראיתי............. אבל חפיף התרגלתי כבר... כל יום ספוילר חדש ואל תתייחסי לטיפשה..

בריסטו

New member
זה פרק אדיר,אבל

הם הרגו את פרנסי, הנבלות! אני ממש חיבבתי אותה(ואל תגלו לי מה קורה בעונה השלישית!) אבל הקטע במטוס אדיר, למרות שלא אהבתי לראות אותה לבושה ככה.(אכן גוף יפה),אבל זה לא מתאים.

aliasBOY

New member
../images/Emo58.gif

דווקא כן מתאים הבגדים זה מוסיף עוד זהויות וצורות של תחפושות... מראה לנו שלפעמים להתחפש זה לא הכי כיף וצריך לעשות גם דברים לא נעימים

בריסטו

New member
לדעתי,

זה חשפני וקצת מגעיל.זה משיקולי ריטינג,חשיפה הולכת שם טוב. זה די למה התאכזבתי... זה זול.

Wiccan Scorned

New member
נו ברור....

הפרק שהיה אמור להיות משודר באותו שבוע היה 2X14 אבל בגלל שזה היה אחרי הסופרבול החליפו... תאמת עשו בצדק גרפו קהל צופים כפול (לא זוכר כמה)

בריסטו

New member
אני

אמרתי את זה מסיבות עקרוניות, אבל מה שכרגע סיפרת לי מזעזע אותי עוד יותר-איכס!

Wiccan Scorned

New member
תראה...

עשו בחוכמה אם היו משדרים את 2X14 אחרי הסופרבול אני לא חושב שהיו אוהבים תסדרה כ"כ. הפרק ההוא הוא אחד השנואים עליי. פשוט לא מעניין... לעומת זאת "פאייז וואן" הוא פרק ענק, מדהים וקצבי. ואני לא חושב שהוסיפו את סצינת הלאנז'ריי בגלל הסופרבול. ובכלל אישית אני לא חושב שזה זול. זה כולה לאנז'ריי... זה שהם כמעט כל פרק אחרי 2X14 מראים את סצנת האהבה של סיד ווהאן בפירוט זה זול...

למעלה