02X17

aliasBOY

New member
../images/Emo58.gif 02X17

אהההההההההה מיטשל יגר הוא כזה מנייייאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק האיש הזה שחקר את סידני על ווהן!! איזה מתנשא ועוקצני וחראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איחססס כמעט שברתי את המסך בגללו אתם ממוזמנים לכתוב באיזה צורות הייתם מסיימים את חייו

דיקידאק

New member
../images/Emo66.gif הייתי לוקחת חבית...

שמה בו שמן מרתיחה אותו שיהיה רותח ומכניסה אותו לחבית ומענה אותו וזה לא רק לו אלא לכל מי שיענה את סידני או מייקל... ALIASBOY מה אתה אומר?

aliasBOY

New member
חחח קוראים לי איתי

וזה מעולה כמה שיותר סבל יותר טוב

Wiccan Scorned

New member
סטופיד SNL

בגלל SNL שינו את כל הפרק שהיא תוכל להשתתף בSNL.... אוף הפרק היה אמור להיות משו סוף!!!!!!!!!! לא שהוא לא טוב הוא מצויין... קשה לי להגיד איך להרוג את ייגר... כי אני חושב על ייגר-מייסטר ואז זה כמו להרוג ייגר-מייסטר ואם אין לי ייגר-מייסטר אז אני
ובכלל הוא סבה"כ עשה ת'עבודה שלו.

aliasBOY

New member
../images/Emo58.gif ומה זאת אומרת SNL?

איזה כימיה מדהימה יש בין לנה ולויקטור!! איך הם משלימים אחד את השני במשימות... ואני לא מאמין שהיא בגדה בהם!!!! בעצם אני באמת לא מאמין.. אל תגלו לי חח

Wiccan Scorned

New member
SNL זה

Saturday Night Live זו תוכנית סאטירות בארה"ב שסלבס מתארחים בהם אבל הצילומים של המערכונים לוקחים כמה ימים אז ג'ניפר לא יכלה להשתתף הרבה בפרק.

aliasBOY

New member
חח אני יודע מה זה SNL

אבל למה היא לא יכלה להשתתף? באיזה פרק. של SNL או של ALIAS? לא הבנתי מה הסיפור?

Wiccan Scorned

New member
הסבר

בקומנטרי לDVD של הפרק אומרים שהיא הייתה צריכה לעדר אייזה חמישה ימים בשביל צילומי SNL לכן שינו את התסריט כולו כדי שהיא לא תצטרך להפסיד את SNL. לכן
לפרק: עשו את כל הקטע של החקירה שלוקח ממש קצת זמן לצלם

JACK BRISTO

New member
יש לי רעיון

בואו נפתח את מועדון הסדיסטים! הידד! דרך אגב, הקטע הממש מעולה זה שהיא בסופרמארקט מתחפשת,היא ממש מעולה!

למעלה