1034

richter

New member
../images/Emo58.gif 1034 ../images/Emo58.gif

1304 - Eat, Pray; Queef THE 4TH GRADE BOYS ARE THE VICTIMS OF AN APRIL FOOL’S JOKE. Someone played an April Fools joke on the boys and it didn’t go over well. Butters is incapacitated, Cartman is furious and the rest of the boys are afraid someone might do it again.​

Freemee

New member
פרק טוב חחח!!! ../images/Emo58.gif

TERRANCE AND PHILLIP ARE BACK!!! אחח איזה פרק טוב של טרנס ופיליפ
בחרו רעיון טוב חח, למה רק פלוצים? יש גם QUEEFS
למרות שטכנית, נשים גם מפליצות אבל בסדר .... הפרק היה עשוי טוב, מצד אחד הסיפור של טרנס ופיליפ ומצד שני המחאה שבראשותה כרגיל עומד רנדי ח העונה ממשיכה טוב ואני אוהב את זה.

with or without

New member
אז ככה...

איך שראיתי את הפרומו חשבתי לעצמי שזה בטוח הולך להיות פארודייה עצמית על הפעם שהם שידרו את הפרק 201 - Terrance and Phillip in Not Without My Anus במתיחת ה- 1 באפריל במקום המשך הפרק על מי אבא של קרטמן. ושיהפכו את זה לקטע שבטרנס ופיליפ עשו את זה, צדקתי חלקית
. אגב, שקרטמן התקשר בעצבים להתלונן שלא שודר הפרק שהם ציפו אליו, זה גם מה שקרה בזמנו אחרי שהם שידרו את הפרק על טרנס ופיליפ, "קומדי סנטרל" הוצפו בטלפונים זועמים. ולפרק: הלכו הפוך על הפוך, נשים שונאות שגברים מפליצים, גברים צוחקים מפלוצים, אבל נשים מגעיל שמפליצות (מוסר כפול) במיוחד בדרכים לא מקובלות (אגב, לכל הגברים מבניכם בפורום, QUEEFS אמיתי לגמרי...). השורה התחתונה של הפרק היה על פמינזם- גם לנשים מותר מה שלגברים מותר והחלק בסוף שהגברים שרו והראו ברקע נשים עם קריירות. החלק היחיד בשיר שהצחיק אותי היה לראות את טימי
. הערכת פרק: לא משהו... העונה התחילה מצויין, אבל לכל עונה יש כמה פרקים מאכזבים וזה אחד מהם. אבל אהבתי את המסר הפמיניסטי (טוב ברור, אני אישה
)

Catelyn

New member
אבל...

Queefs זה לא רצוני, לא? (כאילו, יש הבדל בין זה לנאד). ... אני לא מאמינה שאני אשכרה מנהלת דיון על זה

with or without

New member
מה זאת אומרת "לא רצוני"?

פלוץ רצוני? יש אז מוציאים, או מתאפקים, אבל בסוף הוא תמיד ישתחרר. אגב, בדרך כלל דווקא שמתאפקים פלוץ הופך להיות Queefs (אבל אני בטח לא צריכה להסביר לך את זה) ההבדל היחיד הוא, מאיפה זה יוצא (טעיתי כאן איכשהו?)
בחיי שהצחקתי את עצמי. וברוח הפרק תרגישי חופשי לנהל על זה דיון

Catelyn

New member
אבל

בפלוץ כן אפשר לשלוט במידה מסויימת, ב-Queef ממש לא. ובכלל, Queef הוא רק אוויר ואין לזה ריח... זה פשוט לא חופף בעיניי. אבל שיהיה... כן, אני עדיין לא מאמינה שאני מנהלת דיון על זה

with or without

New member
מבחינת הפרק...

עשו אנלוגיה מסויימת, פלוצים זה משהו שאפשר לומר שאיכשהוא שמור לגברים, הם צוחקים מלהפליץ (גם אחרי שהם עברו את גן חובה
) ונשים נגעלות מזה. אז פשוט הלכו הפוך על הפוך, גברים נגעלים שנשים מפליצות אבל במקום לעשות פרק על נשים מפליצות, הלכו על Queef ששמור לנשים בלבד. וגם באופן כללי זה די חופף. בשני המקרים יוצא תערובת גזים (אויר הוא גם תערובת גזים
), בשני המקרים זה נפלט החוצה מחור מסוים עם רעש ובכלל הפעולה עצמה מאוד דומה... (טוב, עכשיו גם אני לא מאמינה שאני מנהלת דיון על זה...) וכתבתי את ההודעה הזאת *רק* בחצי שעה
. אגב, טוב לדעת שיש פה עוד מישהו בפורום עם נדודי שינה...
שיהיה לך לילה נפלא

איתי בל

New member
אני לא מאמין שאני קורא דיון בין שתי בחורות

על נאדים ו... האוויר שיוצא להן מהכוס באיזשהו מקום זה מגרה אותי... אני לא יודע אם זה צריך להדאיג אותי אני חושב גם בעקבות הדיון הזה שזו משימה חשובה נזקקת וכייפית שצרך להטיל על הפורום הזה למצוא מילה בעבריית לQueef אני בעד לעשות תחרות פורומית זה גם קצת יעורר את המקום כל אחד ימציא מילה יציע אותה נעשה הצבעה וניתן מילה רשמית לQueef ונדרוש שיכניסו אותה למילון העברי

איתי בל

New member
לא נו זה לא מגניב

תארי לך שנמצא לזה מילה ממש מגניבה וזה גם יתפוס ויהפוך להיות להיט וזה באמת זקוק למילה בפני עצמה זה מושג שלא התייחסו אליו מעולם בארץ וראוי להתייחסות ולא לעיברות מגעיל וחסר מאמץ פעם כשהייתי בפורום סקס לנוער לפני הרבה שנים עשינו משהו דומה יש את המושג טיפות אהבה שזה מושג טיפשי ודרך מגפרת לקרוא לדבר הזה כך וחיפשנו לזה ביטוי אחר הרבה זרקו שלל דברים חלקם מאוד מצחיקים ובסוף החלטנו בצורה דמוקרטית על מילה אגב המילה הנבחרת היא שפריצונים אז יהיה מאוד מגניב להיות יצירתיים ולמצוא לקוויף מילה בעברית ואף לקדם אותה

איתי בל

New member
אוי איך שנכנס גבר לשיחה אתן מתקפלות

הרסתן את כל הסקס אפיל שהיה בשיחה של שתי בחורות שמסוגלות לדבר על זה

Under the GUN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אחד הפרקים החזקים

ממש נהנתי מכל שניה!

Catelyn

New member
התאכזבתי מאוד.

חשבתי שהולך להיות פרק מגניב כזה עם כל הילדים. שאר העונה הייתה על רמה אז חשבתי שזה ימשך... אבל טעיתי. אני שונאת toilet humor. המסר היה חמוד, אבל היה אפשר להעביר אותו בדרך אחרת. אני בטוחה שמאט וטריי היו מצליחים לחשוב על דרך כזו לו היו מפעילים קצת יותר את בלוטות היצירתיות שלהם... אבל הם אוהבים לעשות מפלוצים וחרא צחוקים. מה אני אגיד.

o pie

New member
האירוניה

שבפרק מדברים על זה שבנות לא צוחקות מפלוצים ו-toilet humor והנה באה בחורה שאומרת שהיא נורא התאכזבה מפרק toilet humor

למעלה