1302

richter

New member
../images/Emo58.gif 1302 ../images/Emo58.gif

1302 - The Coon One young citizen takes it upon himself to maintain order during a time of despair in South Park “The Coon” rises from the trash and takes his place as a lone vigilante who wipes out crime in the town of South Park. A rival superhero appears on the scene in the form of “Mysterion” and challenges the Coon’s place as a “symbol” for the town.​
קדימון לא ראיתי עדיין את Watchmen אבל אני מניח שזה קשור אליו

Freemee

New member
פרק טוב! ../images/Emo58.gif

אני לא ראיתי את WATCHMEN.. בהתחלה חשבתי זה THE DARK KNIGHT אבל אמרתי זה ישן מדי. אני רוצה לראות את הסרט בקולנוע מקווה שלא הרס לי ח. בכל מקרה, היה פרק מגניב. קרטמן כרגיל עושה פדיחות חח ואהבתי שפרופסור כאוס חזר!
בכלל היה VIBE כיפי לפרק הזה. היו בדיחות טובות בסה"כ, לא הפיל אותי לרצפה אבל כל הפרק התנהל טוב. THE COON איזה LAME חח בסוף היה מצחיק שהוא בסך הכל הוריד את הרטיה
בקיצר נראה סבבה ומקווה שהעונה תמשיך כך.

recoil

New member
../images/Emo58.gif אחד משלושת אלה:

קרייג, סטן או קלייד.

timor86

New member
כי

אחרי שמיסטיריון חשף את עצמו קרטמן אמר " ידעתי שזה אתה אפילו אמרתי את זה לפני", ובמהלך הפרק קרטמן הזכיר את קייל, גרייג, קלייד, סטן וקני. ואנחנו יודעים שהוא לא קייל כי ראינו את שניהם באות חדר וזה משאיר איתנו עם קלייד גרייג סטן קני.

איתי בל

New member
אתה שוכח שזה קרטמן

גם אם זה היה מתגלה שזה מר כובע שחזר מהמתים הוא היה אומר ידעתי הוא גם באיזשהו שלב חשב שזו ונדי... סביר להניח שמיסטיריו הוא לא אף אחד והם מעולם לא החליטו מי זה

richter

New member
דווקא לא טעית

היו לא מעט איזכורים ל-"האביר האפל" כמו הדיבור שלהם ומסיבת העיתונאים של מיסטיריון

Vdrums

New member
היה מצוין! ../images/Emo58.gif

קרטמן תמיד מצחיק שהוא מנסה למשוך תשומת לב וזה לא מעניין אף אחד. החזרה של פרופסור כאוס היתה מצויינת והעובדה שכל העיר מכירה אותו בזמן שהוא הולך מכות עם מיסטיריון.

ליאור1230

New member
פרק מעולה

הקטע עם התלת אופן בסוף והקטע כשהוא במשטרה הכי קורעים שיש.

AmitNHB

New member
אחלה פרק. קצת התאכזבתי שלא חשפו את זהותו של

מיסטיריון. קיוותי שזה יהיה טוקן או אפילו יותר מצחיק אם זה היה בסוף טימי.

recoil

New member
../images/Emo58.gif חחחחחח איזה פרק ענק ../images/Emo6.gif

THE COON, חחחחחח אני רק שומע את הכינוי הזה אני מתעלף מצחוק.

shaiezra

New member
פרק טובב!

חח הקטע במשטרה וב"מעורה" של פרופסור כאוס גדולים חח כל פרק שבאטרס וקאטמן בו ביחד מתגלה כהצלחה :)

Under the GUN

New member
פרק חזק ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

כל הפרק אני במתח לדעת מי זה מיסתיריון... היה חזק שבסוף בכלל לא אמרו מי זה
נקרעתי כשהשוטר אמר לשוטר השני "נראה לך שכדורים מזיקים לפרופסור כאוס?!" פרק חמוד ביותר

ET2k

New member
חחח - איפה הג'וקר ../images/Emo13.gif

כנראה שיש דברים קדושים אפילו בסאות' פארק

richter

New member
פרק מעולה!

אפילו שלא "הפיל על הרצפה נונ-סטופ", ממש אהבתי כן ירבו

למעלה