1305

lironk25

New member
פרק ענק!

מפצה לדעתי, על הפרק של שבוע שעבר. העונה הזו מסתמנת כהצלחה :) חג שמח

elknetld2kil

New member
אהבתי! ../images/Emo58.gif

עדיין קשה לי קצת עם כל בקטע האנטישמי בתכנית (למרות שממש צחקתי בקטע עם ברובוטים). במשך כל הפרק כשיירדו על ווסט הרגשתי משום מה שזה ממש מגיע לו. קפצתי מצחוק גם בקטע של ה Falme On.

MegaMan

New member
חחח פרק חזק

אהבתי ת'שיר בסוף ....ואגב יש סיבה מיוחדת שדווקא עכשיו ניזכרו להפוך את קנייה ווסט לבדיחה ?כאילו אני מודע ממזמן לענין שהוא בטוח שהוא מתנת אל ,אבל מה הסיבה שדווקא עכשיו בחרו לעשות עליו את זה

michael199817

New member
איזה פרק??

אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהב סאות' פארק אז בבקשה אני מתחנן, תגידו לי על איזה פרק אתם מדברים ואיפה ראיתם אותו.............. תודה רבה, מיכאל.

Bad N Stuff

New member
קנייה הגיב בבלוג שלו:

http://www.kanyeuniversecity.com/blog/?em3106=227887_-1__0_~0_-1_4_2009_0_0&em3298=&em3282=&em3281=&em3161=&entry=227887

with or without

New member
ולניתוח השבועי שלי ../images/Emo3.gif

קרטמן וג'ימי היו מעין מאט וטריי: טריי כותב ומביים כל פרק לבד ומאט אחראי לצד העיסקי ושניהם מקבלים קרדיט. אי אפשר היה שלא לחשוב שבישיבת התסריטאים הרעיון של הפרק התחיל בתור דיבור על עצמם... בפרק היה צוות יוצרים שאחד מהם עשה את הכל והשני דאג לעסקיות שבעניין, קרטמן שחשב להרוויח מהבדיחה וג'ימי שכתב אותה, היהודים שהיו איום על לקיחת הקרדיט, האופן שבו ג'מי וקרטמן הופיעו בתוכנית של אלן (למי שיצא לראות ראיונות עם מאט וטריי בתוכניות אירוח מבין על מה אני מדברת), החלק שבו קרטמן דיבר על לעבוד עם נכים- להזכירכם התוכנית החדשה של מאט וטריי "How's Your News " . מאט התראיין הרבה על התוכנית הזאת והקטע שהיה קלוז אפ על קרטמן שדיבר על לעבוד עם נכים מאוד הזכיר את מה שלמאט היה להגיד על התוכנית החדשה שלהם וכנראה יש עוד סיטואציות שכרגע לא עולות לי בראש... אגב, במקרה של מאט הוא מעולם לא לקח על עצמו קרדיט, הוא נשאל הרבה בראיונות למה השם שלו לא כתוב בכתוביות הסיום מלבד "יוצר" והוא תמיד חוזר ומדגיש שטריי מביים וכותב לבד... והיה אפשר לראות את זה כשקייל- דמותו של מאט בסדרה (פחות או יותר) התרגז שקרטמן לקח את כל הקרדיט לג'ימי למרות שלא הגיע לו. ולפרק עצמו: היה מעולה, הרג אותי הקטעים שקרטמן נזכר איך כביכול הסיטואציות היו והרגעים שכל שנייה בדימיון שלו אמרו לו שהוא לא שמן
, קנייה שלא הבין את הבדיחה היה החלק הקצת פחות טוב, אבל בסך הכל פרק מעולה. ציינתי את זה אבל אני אציין שוב- העונה התחילהמצויין! אומנם הפרק הקודם היה קצת חלש, אבל הפרק הזה פיצה על זה. לקח לי המון זמן לכתוב את זה, תגיבו

Th3onE

New member
חתיכת ניתוח!

לא ידעתי את כל אלו, ממש מעניין. אגב מישהו ראה תHOWS UR NEWS?

Catelyn

New member
מעניין ביותר!

לא ידעתי שום דבר מזה! טוב, חוץ מזה שרק טריי כותב בעונות האחרונות אבל בכלל לא קישרתי.) אבל לא הבנתי איך מתקשרים כאן היהודים (מתי היהודים היוו איום על לקיחת קרדיט בפרק? אולי פספסתי משהו?).

with or without

New member
ממ...

היו רגעים שהיהודים בראשו המעוות של קרטמן היוו איום, לאו דווקא בלקיחת הקרדיט אבל היוו איום.. הקטע שקרטמן תיאר איך הגיע לבדיחה ותיאר שנלחם בצבא רובוטים יהודים (
) או הקטע שאמר "exactly who came up with which part of the joke isn't even relevant. We had an agreement Jimmy. And if you wanna go back on that now, well then you're no better than a Jew"- הוא פחד שהקרדיט ילקח ממנו (למרות שלא הגיע לו) ואם אני לא טועה היה עוד הערות כאלו ואחרות בפרק. אומנם הוא תמיד מעיר הערות אנטישימיות אבל בהקשר הפרק...

Freemee

New member
פרק טוווב! ../images/Emo58.gif

אהבתי את כל הקטע של הבדיחה. וקרטמן בכלל היה מצחיק. הקניה ווסט היה טיפה מנג'ס אבל מצחיק בקטע של האיום על קרטמן וג'ימי. היה קצת אגרסיבי הפעם בבדיחות יהודים אבל לא נורא.. הבדיחה עצמה דווקא באמת לא כזאת רעה חח

bep2cell

New member
כמו שאומרים...../images/Emo58.gif

עכביש שמת במערכה הראשונה, יהפוך לצבא של ג'ובוטס במערכה האחרונה.. פרק מעולה, הFLAME ON גאוני גם שינויי הגישה של קרטמן ממש מצחיקים, שבסוף הפרק שהוא אומר לג'ימי את מה שקייל אמר לו

למעלה