ולניתוח השבועי שלי ../images/Emo3.gif
קרטמן וג'ימי היו מעין מאט וטריי: טריי כותב ומביים כל פרק לבד ומאט אחראי לצד העיסקי ושניהם מקבלים קרדיט. אי אפשר היה שלא לחשוב שבישיבת התסריטאים הרעיון של הפרק התחיל בתור דיבור על עצמם... בפרק היה צוות יוצרים שאחד מהם עשה את הכל והשני דאג לעסקיות שבעניין, קרטמן שחשב להרוויח מהבדיחה וג'ימי שכתב אותה, היהודים שהיו איום על לקיחת הקרדיט, האופן שבו ג'מי וקרטמן הופיעו בתוכנית של אלן (למי שיצא לראות ראיונות עם מאט וטריי בתוכניות אירוח מבין על מה אני מדברת), החלק שבו קרטמן דיבר על לעבוד עם נכים- להזכירכם התוכנית החדשה של מאט וטריי "How's Your News " . מאט התראיין הרבה על התוכנית הזאת והקטע שהיה קלוז אפ על קרטמן שדיבר על לעבוד עם נכים מאוד הזכיר את מה שלמאט היה להגיד על התוכנית החדשה שלהם וכנראה יש עוד סיטואציות שכרגע לא עולות לי בראש... אגב, במקרה של מאט הוא מעולם לא לקח על עצמו קרדיט, הוא נשאל הרבה בראיונות למה השם שלו לא כתוב בכתוביות הסיום מלבד "יוצר" והוא תמיד חוזר ומדגיש שטריי מביים וכותב לבד... והיה אפשר לראות את זה כשקייל- דמותו של מאט בסדרה (פחות או יותר) התרגז שקרטמן לקח את כל הקרדיט לג'ימי למרות שלא הגיע לו. ולפרק עצמו: היה מעולה, הרג אותי הקטעים שקרטמן נזכר איך כביכול הסיטואציות היו והרגעים שכל שנייה בדימיון שלו אמרו לו שהוא לא שמן
, קנייה שלא הבין את הבדיחה היה החלק הקצת פחות טוב, אבל בסך הכל פרק מעולה. ציינתי את זה אבל אני אציין שוב- העונה התחילהמצויין! אומנם הפרק הקודם היה קצת חלש, אבל הפרק הזה פיצה על זה. לקח לי המון זמן לכתוב את זה, תגיבו