1307

Freemee

New member
../images/Emo58.gif1307../images/Emo58.gif

שם הפרק: Fatbeard תיאור: BUTTERS AND A SMALL GROUP OF RECRUITS JOIN CARTMAN IN HIS DREAM OF LIVING ON SKULL ISLAND WHERE THEY WILL FROLIC IN CRYSTAL CLEAR WATERFALLS AND DISCOVER BURIED TREASURE. CARTMAN PROMISES THAT PARADISE AWAITS IF THEY CAN JUST GET TO SOMALIA. שרשרו!

Freemee

New member
פרק חמוד ../images/Emo58.gif

פרק לא רע. אהבתי את ההתחלה של כל הקטע שקרטמן נוסע לסומליה וקייל חושב שהפעם הוא באמת הצליח להפטר ממנו
מעללי קרטמן וחבורתו עם באטרס בסומליה היו דווקא סבבה והיו כמה קטעים מצחיקים. היה מצחיק שקלייד בכה שהוא רוצה לחזור הביתה
ואיך שהפחידו את הצרפתים עם החרב אור
אהבתי שבסוף כל הסומלים נהרגו במכה. סה"כ פרק סבבה לגמרי, נהנתי.

with or without

New member
פרק מעולה ../images/Emo6.gif

הצחיקו אותי מכל מיני קטעים קטנים: -הרג אותי המכתב של אייק "אם עוד פעם אחת יזכירו לי את ההופעה של סוזן בוייל אני מקיא את הבייצים שלי החוצה דרך הפה" . -בקטע שקרטמן העמיד את קייל על הקורה נקרעתי מלראות תנין יושב בתוך בריכה מתנפחת
-הקטע שקייל אמר שיש דגים רדיו אקטיבים ופתאום יצא מהמים דג רדיואקטיבי לרגע, משום מה, חנק אותי מצחוק -צחקתי אפילו בקטע שהיה חדשות ואמרו זה CNN N -אחרי שחטפו את הספינה מהצרפתים, התקשר איזה קפטן לאום ששאלו אותו אם הם בסדר אז הוא אמר, "הם צרפים אז נכנעו מייד" LOL -הקטע שבו הורו לא לירות בלבנים חצי העונה נגמר ועכשיו יוצאים לפגרה עד החורף
העונה התחילה ממש מצויין ואני מקווה שגם החלק השני של העונה ישמור על הרמה הזאת!

lironk25

New member
פרק ענק :)

הרבה יותר טוב שבוע שעבר, הקטע הכי מצחיק היה שקרטמן נכנס לפאב של הסומלים ואמר: הם לא פירטים רק חבורה של שחורים :) נראה לי שאחרי הפגרה יהיה פרק פארודיה על סוזן בויל או על תחרות מלכת היופי של ארה"ב..

Under the GUN

New member
פרק חביב ביותר

הדבר היחיד שממש הצחיק אותי זה המכתב של אייק
בנתיים הפרק הכי חלש בעונה הממש ממש טובה הזאת

איתי בל

New member
פרק חמוד וסבבה

ששמר על רמה של בינוניות פלוס חמדוה עם סוף ממש חזק וקורע כאילו... דה פאק

richter

New member
לא רע