1309

richter

New member
../images/Emo58.gif 1309 ../images/Emo58.gif

1309 - Butters’ Bottom Bitch Prostitution is on the rise in “South Park” Butters has made it all the way to the 4th grade without ever kissing a girl. All of his friends have been teasing him mercilessly. Butters is determined to catch up with the rest of the boys in his class. Meanwhile, one overly dedicated cop wages war on Prostitution in South Park. http://www.southparkstudios.com/clips/251892

Vdrums

New member
הולך להיות חזק. |ספויילר|

בפרומו בטלויזיה הכותרת היא BUTTERS IS GOING TO BE A MAN

D C R

New member
איך לא חשבו על זה קודם?

איזה פרק! באטרס הופך לסרסור של נשיקות מדרדר לזנות ורודה בבנות הקטנות אחד הפרקים הגאוניים! מגיע אמי "ואתה לא משלם לחברה שלך? לוקח אותה למסעדות, צריך לסבול את כל החרא שלה! לעזלזל, אצלי הלקוחות משלמים הרבה פחות!" גאונות! פארקר וסטון גם בעונה ה13 מפתיעים אותי

bigrb

New member
פרק ענק!

הקטעים עם השוטר, במיוחד בסוף.. גאונות.

rtk217

New member
וואלה הפרק לא הצחיק אותי בכלל

ובתור מעריץ שרוף אני חייב לומר שהפרק די חלש

איתי בל

New member
גם אתם מתקשים לראות פרקים?

פעם אצלי לפחות זה לא היה ככה אני צריך 20 אלף פעם להפעיל את הפרק עד שפעם אחת הוא עולה לרוב הוא מקסימום מראה לי פירסומת ואז הרבה bufaring וכדומה מסך שחור ונראה שבאיזשהו שלב הוא מתייאש ככה היה שבוע שעבר 20 אלף פעם עד שהצלחתי עכשיו עוד לא הצלחתי לעוד מישהו זה קורה? יש דרך לפתור את זה? או דרך אחרת לראות את הפרק?

richter

New member
אצלי זה עובד בסדר בפיירפוקס

ואפילו בלי פרסומות אם אתה גולש באינטרנט אקספלורר, נסה אולי דרך פיירפוקס או גוגל כרום

with or without

New member
שבוע שעבר

היה לי בסדר, השבוע משום מה, "נתקע" לי כל שנייה, כנראה מהעומס.

Under the GUN

New member
פרק גאוני

בהחלט פרק גדול גם העלילת משנה הייתה מצחיקה, אבל הרעיון שבטרס הופך לסרסור כזה גאוני

למעלה