1311

richter

New member
../images/Emo58.gif 1311 ../images/Emo58.gif

1311 - Whale Whores The Japanese are on a mad-hunt to kill all the world’s dolphins and whales. Stan and his family are spending his birthday at the Denver Aquarium where they will get to swim with the dolphins. Things turn bloody when the Japanese attack, kill all the dolphins and ruin Stan’s big day. There seems to be no end to the senseless killing. Stan takes on the cause to save the dolphins from the Japanese.​

Vdrums

New member
אחחחחחחחחחח שוב פרק עם

יפנים! נשמע טוב, אני אוהב שהילדים פותרים בעיות עולמיות בגלל שזה איכשהו מפריע לאירוע או לשיגרה שלהם. זו הגאונות של סאות'פארק. בטוח תהיה פארודיה על התוכנית whale wars http://www.youtube.com/watch?v=zqpXYOGZ9tQ&feature=player_embedded

Vdrums

New member
ואפרופו

לוויתנים, הייתי בשבת בעולם המים בסן דייגו, לא יכלתי להוציא את הפרק שהם חטפו את הלוויתן וניסו לשלוח אותו לירח. גם במתחם של הלוטרות דימיינתי איך הן פותחות במלחמה...

with or without

New member
Can't read my, can't read my

No he can't read my poker face פרק נחמד, לא משהו. סטן ניסה להציל את הדולפינים. היפנים "לא נורמלים" כי הם רוצים להרוג את הדולפינים והלויתנים. היפנים אוכלים דולפינים ולויתנים ומקבלים הרמת גבה בעיקר מהמערב שמנסה לכפות את ערכיו על שאר העולם. ראש ממשלת יפן סיפר על ההפצצה על הירושימה (יעני, איך ארה"ב מעיזים לבוא בביקורת על משהו מזעזע שהיפנים עושים), היפנים רצו להרוג בפרק את *כל* הלויתים והדולפינים(יעני, לעולם יש ביקורת מוגזמת וחסרת פרופורציות על ציד לויתנים ודולפינים) בסוף הפרק היפנים התחילו להרוג תרנגולות ופרות ואז רנדי ציין שהם "נורמלים כמונו" (יעני, זה בסדר להרוג תרנגולות ופרות אבל לא בסדר להרוג דולפינים) ובעצם בכך העבירו ביקורת על צביעות המערב. יופי. אג'נדה צפויה ביותר.

bep2cell

New member
לדעתי אחד הפרקים הכי טובים

בכל הסדרה! המסר והביקורת מועברים מעולה הקטע עם גודזילה קרע אותי מצחוק! ופוקר פייס שלא קשור לשום דבר, אבל ממש טוב! לפחות בטופ 3 שהכי נהנתי בעונה הזאת

למעלה