1314 - פרק אחרון לעונה

richter

New member
../images/Emo58.gif 1314 - פרק אחרון לעונה ../images/Emo58.gif

1314 - Pee The boys are super excited to spend the day at Pipi’s Splash Town but there is danger at every turn in an all-new "South Park" titled, "Pee" Things at the water park are not what they seem. The boy’s fun filled day is about to turn deadly. Events are in play at Splash Town that signal the end of the world is upon us. Cartman tries to warn everyone but no one will listen. Disaster is about to strike and the boys are in a race to survive.​
ע"פ הכותרת עלול להזכיר את הקטע של קרטמן בברכה מ-summer sucks פרק אחרון לעונה זו

מישהו 2

New member
פרק ענק! הכי טוב שהיה בעונה ../images/Emo58.gif

צחקתי הרבה... "מדדתי את ה-PH שהיה במים" - "נו כמה היה שם?" - "הכול היה רק P בלי H".. XD...

richter

New member
פרק טוב! אבל היה יכול להיות טוב יותר

השליש הראשון של הפרק היה משעמם, השיר של קרטמן היה נחמד אבל ארוך מדי. כשהתחיל ה-"אקשן" החל השיפור בפרק, ונהיה ממש טוב לדעתי בסוף אהבתי את הניסויים בקופים וברנדי, ממש אהבתי את ההערה הקטנה של באטרס בסוף
קרטמן אומר שיש רק עוד 3 שנים - רמז לתוכניות של מאט וטריי על סיום הסדרה? עונה טובה, נגמרה מהר מדי מזמן לא היה פרק קריסמס

Vdrums

New member
עונה טובה, הפרק הזה היה צולע במיוחד.

היו כמה קטעים מעולים כמו השיר של קרטמן. הקטע עם ה3 שנים וכל קטע האסון בפארק המים (נפילת האייפל, פסל החירות, האברסט מוצף) היה מכוון לסרט 2012 שבו נחרב רוב העולם,

richter

New member
ברור לי שהאזכורים הם ל-"2012"

ועדיין, בהקשר של הדקה האחרונה של פרק סוף-העונה, ניתן לדעתי להסתכל על הדברים של קרטמן מנקודת מבט אחרת... נקווה שאני טועה כמובן

Vdrums

New member
זה איזכור לקומדי סנטרל לחדש להם את החוזה

עם עוד כמה מליוני דולרים.

כרמל 1

New member
אהבתי! פרק טוב מאוד!

דווקא את השיר של קרטמן פחות, הוא היה קצת ארוך.

richter

New member
עכשיו ראיתי בסטודיוס שיש גם גרסת uncencored

מה ההבדל מהגרסה הרגילה? אני כבר לא זוכר אם בד"כ יש "ביפים" על קללות

למעלה