A n g e l u s
New member
../images/Emo58.gif|201-310../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif
אז זהו, סיימתי לראות את כל אליאס [מה ששודר ביינתים], והכל בשבועים צפופים ובודדים, אני חסר חיים הא?
העונה ממש מעולה!! כלומר העונה ה2, העונה השלישית משתפרת אבל, הנה דעתי על כמה פרקים נבחרים ^-^: 213 - פרק ממש מעולה, לא כל יום רואים את ג'ניפר בלבוש זונתי הא?
בעצם כן!
, כלומר לפעמים
. למרות שההשתלטות על SD-6 הייתה קצת קטנה, וממש קלה, אני לא מבין את דיקסן מה הבעיה שלו!? כאילו גאדמט אתה עובד נגד ה-CIA קצת קרדיט לסידני! בנאדם דפוק.
222 - האימא של הקליף האנגרים! סידני הייתה כל כך בודדה [
] ממש הסיוט שלי, להיות ככה בודד בעולם, החבר הכי טוב שלך נמצא בתוכנית להגנת עדים, החברה הכי טובה שלך התבררה כשאיזה דאבל וומן, החבר\ה במובן המיני עכשיו נשואה לאיזה פרחה בריטית מעצבנת.. ממש סיוט!
308 - אוקי, פרק מפחיד בהחלט! לארן כלבה [ה!$(*^%(#*~$^"(#$!^*] לגמרי, זונה מופקרת [#$@^(@], זה היה ממש אמיתי לראות את סידני מתחשמלת, גאד ג'ניפר משחקת כל כך טוב! נגעלתי קצת כי אכלתי בדיוק..
310 - בהחלט אחד הפרקים ביותר טובים של העונה, ממש שיפור, ההתחלה של העונה הייתה קצת משעממת.. טוב קצת הרבה
סרק, אני לא מבין למה לא רצחו את סרק! כאילו, "היי אני סידני, סרק מולי אבל אני לא ארצח אותו אני אחכה שהוא שוב פעם יעשה טרור
", מזל שאליסון נהרגה.. ^^ עכשיו הכל שקט, הכל חזר למקומו..
. זהו בערך.. תגיבו
אז זהו, סיימתי לראות את כל אליאס [מה ששודר ביינתים], והכל בשבועים צפופים ובודדים, אני חסר חיים הא?