|201-310

A n g e l u s

New member
../images/Emo58.gif|201-310../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

אז זהו, סיימתי לראות את כל אליאס [מה ששודר ביינתים], והכל בשבועים צפופים ובודדים, אני חסר חיים הא?
העונה ממש מעולה!! כלומר העונה ה2, העונה השלישית משתפרת אבל, הנה דעתי על כמה פרקים נבחרים ^-^: 213 - פרק ממש מעולה, לא כל יום רואים את ג'ניפר בלבוש זונתי הא?
בעצם כן!
, כלומר לפעמים
. למרות שההשתלטות על SD-6 הייתה קצת קטנה, וממש קלה, אני לא מבין את דיקסן מה הבעיה שלו!? כאילו גאדמט אתה עובד נגד ה-CIA קצת קרדיט לסידני! בנאדם דפוק.
222 - האימא של הקליף האנגרים! סידני הייתה כל כך בודדה [
] ממש הסיוט שלי, להיות ככה בודד בעולם, החבר הכי טוב שלך נמצא בתוכנית להגנת עדים, החברה הכי טובה שלך התבררה כשאיזה דאבל וומן, החבר\ה במובן המיני עכשיו נשואה לאיזה פרחה בריטית מעצבנת.. ממש סיוט!
308 - אוקי, פרק מפחיד בהחלט! לארן כלבה [ה!$(*^%(#*~$^"(#$!^*] לגמרי, זונה מופקרת [#$@^(@], זה היה ממש אמיתי לראות את סידני מתחשמלת, גאד ג'ניפר משחקת כל כך טוב! נגעלתי קצת כי אכלתי בדיוק..
310 - בהחלט אחד הפרקים ביותר טובים של העונה, ממש שיפור, ההתחלה של העונה הייתה קצת משעממת.. טוב קצת הרבה
סרק, אני לא מבין למה לא רצחו את סרק! כאילו, "היי אני סידני, סרק מולי אבל אני לא ארצח אותו אני אחכה שהוא שוב פעם יעשה טרור
", מזל שאליסון נהרגה.. ^^ עכשיו הכל שקט, הכל חזר למקומו..
. זהו בערך.. תגיבו

s h a l i m a r

New member
תגובה ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

אתה לא המשועמם היחיד, אני ראיתי את חצי מהעונה הראשונה ואת כל עונה שניה ו-3 פרקים מעונה 3 רק בסוכות
(היתה אז הפסקה של שבועיים, לא יכולתי בלי...
) אני מתה על התלבושות שלה, הם ממש מיוחדות ומגניבות
אהבתי שבעונה השניה היא מגלה שאבא שלה תירגל אותה להיות מרגלת... (ד"א-זאת אותה ילדה ששיחקה בפרק 9 של עונה 3...) את דיקסן אני מבינה -היא שיקרה לו במשך שנה וחצי!!!
את לארן לדעתי אי אפשר לשנוא, עשו את הדמות שלה בצורה ששונאים את מה שהיא מייצגת ולא אותה... ג'ניפר משחקת מעולה כל הזמן, למרות שלפעמים זה קצת נדוש לראות את סידני בוכה... הפרק האחרון הוא באמת דמה לסוף עונה 2 , כשכולם היו מעוניינים ברמבלדי וסלואן היה הרשע של העונה... אני לא מבינה למה היא לא לקחה את לאזרי איתה??? הוא היה יכול להיות הוכחה לזה שהיא בעצם לא הרגה אותו והוא גם יכול לספק מידע... אני רוצה שאליסון תחזור עוד פעם, השחקנית היא שחקנית מעולה

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

נכון לגבי מה שאמרת על לארן שאין סיבה לשנוא אותה אבל שונאים את מה שהיא, בעצם כמו שסידני אמרה שהיא נחמדה אבל היא שונאת אותה כי היא אישתו של ווהן.......אווווווווווף איתה

A n g e l u s

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

את לארן כן אפשר לשנוא,
, והיה קטע בעונה שכל שתי שניות היא מגלה בעיה אחרת, ממש ריחמתי עליה. כן, עונה מעולה, סלואן דמות גאונית! ואימא שלה.. זונה למופת, שונא אותה, היה קטע שטיפה אהבתי אותה אבל היא כבר בגדה בה ואז בעעע.. :X פרנסי המסכנה [
], איי לייקד פרנסי!
וזה בסדר, את לא היחידה אני גם ראיתי מלא פעמים פרקים לפני שהם היו בערןץ 22
.

s h a l i m a r

New member
../images/Emo58.gif

לארן צריכה לגלות את הפרצוף שלה האמיתי, זה חייב לקרות, כי אחרת תשכחו מסידני&ווהן... סלואן קצת מזכיר ליאת סטפנו דימירה מימי חיינו... האכזבה הכי גדולה שלי בעונה 3 שאמא של סידני לא משחקת, היא הייתה דמות מעולה!!!
בלעדיה עונה 2 לא הייתה טובה כמו שהיא הייתה... אהבתי את השחקנית שמשחקת את פרנסי, אהבתי את פרנסי הטובה ואת הרעה, היא שחקנית מעולה! הקאסטינג שם הוא ממש טוב,אין דמות שהיא לא מתאימה לתפקיד שלה

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifמה הייתם מעדיפים?

שלארן תמות או שתתגלה כרעה וכולם ישנאו אותה כולל ווהן? נראה לכם בכלל שבעונה השלישית משהו בכלל יתקדם בינהם? כי זה נראה לי רחוווווק מאווווווד

קרלוצה

New member
איתך עם כל מה שאמרת../images/Emo58.gif

חוץ מהקטע האחרון שהכל חזר למקומו כי עד שווהן לא יחזור לסיד שום דבר מבחינתי לא טוב וסגור
פרק 213 בהחלט פרק מדהים כל הזמן מצחיק אותי לראות את זה שוב ואת התגובה של ווהן ברקע שהוא יהרוג את האיש הזה ואח"כ את סידני אומרת לו "מה היה רע עם השחור, אתה חושב שנוח ללבוש כזה דבר...."
אין כמוה, ואיך שהיא ניצלה מהמטוס עם המצנח היה מ-ד-ה-י-ם קצת לא ריאלי אבל מדהים....

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמאיפה יש לך...

את כל הפרקים
הורדת אותם
אם כן,איפה אני יכולה להוריד

A n g e l u s

New member
תביני, אסור לדבר על זה!../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

זה לא חוקי ולכן אסור

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif,אה...טוב ../images/Emo98.gif....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo35.gif-כמה פרקים בכל עונה../images/Emo35.gif

100

dress n glasses

New member
22 פרקים

למרות שבהחלט יכל להיות נחמד אם היו 47 (והמבין יבין..אני בקרוב אפרסם על זה הודעה בנפרד).

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאז מאיזה עונה זה פרק 213../images/Emo35.gif

9
{אני יודעת שאין 9,זה היה בשביל הפוואנטה
}

קרלוצה

New member
לא../images/Emo6.gif

כשכותבים פרק 213 מתכוונים 2 (עונה שנייה) 13 (מספר הפרק מתוך 22 פרקים של העונה) כי יש גם 113 שזה פרק 13 מהעונה הראשונה, אז כדי להבין על איזה פרק 13 מדברים כותבים ככה
האמת יותר קל להבין אם כותבים 2X13 אבל לא משנה....

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאהההההההה ../images/Emo163.gif ../images/Emo9.gif

אני פשוט רגילה לסגנון של-2X13....

אני מגיבה קצת מאוחר..../images/Emo58.gif

לא יכולתי קודם... תזכירו לי מה היה ב213?.. אני לא זוכרת.. ואני לא מסכימה איתך לגמרי... אני לא חושבת שההתחלה של עונה 3 היתה משעממת.. ותאמת אני הורדתי את הפרקים במרוכז... ו222 ירד לי לפני כמה פרקים אחרים... והצצתי לסוף הפרק כי זה ממש עניין אותי.... וזה עשה לי סרטים במוח לכמה ימים כל הסיפור של השנתים שנעלמו לה בחיים..

A n g e l u s

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

הרסת לעצמך..וההתחלה של עונה שלוש כן הייתה משעממת.

למעלה