../images/Emo58.gif222- פרק מ ע ו ל ה !!!!
O-M-G איזה פרק פצצה, אני פשוט בהייתי במסך בתדהמה לאורך כל הפרק ובמיוחד בסופו.... ריאן/מריסה/טריי
לא יודעת מה לגביכם,אבל הסיפור הזה פשוט עשה לי את הפרק,טריי פשוט חתיכת מטומטם,אדיוט,ביפ,ביפ,ביפ.... איזה זבל של בן אדם, מה הוא מציק ככה למריסה ? לא מספיק שניסית לאנוס אותה ?, והקטע שמריסה מתנשקת עם ריאן ומדמיינת שזה טריי היה כל כך מצמרר. וג'ס הזו-מעניין מה הסיפור שלה? עכשיו היא חרמנית על ראיין? יש לי הרגשה שיהיה לה חלק גדול מאוד בסיום העונה. ואני כבר מתה,מתה,מתה שמריסה תספר לראיין או שהוא יגלה ממישהו ויקרע לטריי הזבל הזה את הצורה. סנדי/קירסטין
אחרי עונה שלמה, שסנדי ובמיוחד קירסטין שיעממו אותנו למוות, הפרק הזה היה פשוט
,הקטע שהיא התעלפה בסלון מרוב שתיה, ושסנדי שואל אותה אם היה משהו בינה לבין קרטר, וואוו !!!!, אבל לא הבנתי מה הקטע שלה ? כאילו, היא השתכרה ככה בגלל שסנדי ניסה לעזור לרבקה, איזה קנאית !! היא יודעת שסנדי מת עליה. הקטע של התאונה- וואו, קראתי ספוילרים אז ידעתי שזה יקרה, אבל לראות את זה היה פשוט שוק, לרגע חשבתי שהיא התחמקה מהמכונית הראשונה ושזו תהיה התאונה וסתם כלום לא יקרה, אבל אז שבאה המשאית הענקית הזו. O-M-G זה היה שוק טוטאלי !!!! ג'ולי/קיילב
דיי איזה רשע קיילב, לאורך כל הזמן הזה הוא ידע על הכול !!!! חחחח אז למה הוא התחתן איתה בכלל? דרך אגב עכשיו אני מבינה למה בפרק 24 בעונה הראשונה שמריסה באה לספר לו על לוק ואמא שלה הוא אומר לה שהוא כבר יודע, חחחחח הוא עוקב אחריה כבר מאז!!! אני קצת מרחמת עליה האמת, אבל לא יותר מידיי... בכל זאת מדובר פה בג'ולי קופר-ניקול
אם מישהו יכול לצאת מזה שידו על העליונה זו היא.!! סת'/סאמר/זאק
הקטעים איתם היו מאוד משעשעים, אבל לאורך כל הפרק כבר רציתי לדעת מה קורה עם ריאן/מריסה/טריי ועם סנדי/קירסטין והסיפור שלהם שאומנם היה משעשע לא היה הכי מעניין, וקיבל יותר מידיי זמן מסך לדעתי. הסיפור בין השלושה האלה כבר דיי שחוק ומבוסס פחות או יותר על סיפור אנה/סת'/סאמר מעונה שעברה, רק שעכשיו סאמר צריכה לבחור. משהו שאהבתי במיוחד זה שזאק אומר לסת': "wake up I'm a water polo player We'r never nice" זה קצת הצחיק אותי- כי לאורך כל העונה חשבנו שזאק הוא יצור תמים אפרורי חסר חולייות ומשעמם (והאמת הוא עדיין כזה באיזו שהיא צורה...) והנה מתגלה פרצופו האמיתי !!! וכמובן איך לא ראינו את זה ?? אחרי הכול הוא שחקן פולו-מים !!
עוד אהבתי את העובדה שסת' ניצל את חברי מועדון הקומיקס לרגל על סאמר וזאק, ואיך שהוא עשה פרצופים תמים כאלה שריד הכריחה את זאק לא לפרוש מהקומיקס. חחחח זה היה מאוד מצחיק. זהו פרק מעולה- אהבתי !! רק חבל שאין מספיק ראיין בפרק.