222

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif222../images/Emo58.gif

Fuck איזה סוף עוצמתי! לא ציפיתי לדבר הזה בכלל.. ז"א, כשהיא הפילה את הטלפון חשבתי שתהיה תאונה, אבל אחרי שראיתי אותה עוצרת ולא קרה כלום נשמתי לרווחה בחצי שנייה שיכולתי עד שראיתי את המשאית.. כל שאר הצרוות מתגמדות לעומת הדבר הזה! אני כמעט בטוח שהיא לא תמות אבל מתאונה כזאת לא יוצאים עם שריטות בלבד.. פרק מצויין.. by far אחד הטובים של העונה והסדרה כולה, ולו רק בגלל הסוף..

../images/Emo58.gif222

סוף סוף פרק טוב אחרי התדרדרות של הכמה פרקים האחרונים... פרק טוב.. מצויין!! פאק מאיפה להתחיל? הגילוי שכיילב עקב אחרי ג'ולי כבר משנה שעברה, הגירושים הצפויים (שאם מריסה תהיה חכמה היא תגלה לג'ולי שכיילב סחט אותה), סת' זאק וסאמר, מריסה ריאן וטריי וגולת הכותרת - קירסטן וסנדי. מהרגע שראיתי אותה נוהגת (אחרי הכמה משקאות האלה) - ידעתי שיקרה משהו כזה. אבל לא ציפיתי למשהו כזה גדול! הסצינה הזאת הייתה עשוייה כל כך טוב... כל העניינים ב-OC מתדרדרים עכשיו... וזה מה שעשה את הפרק כל כך טוב... סוף סוף!

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif222

מה שעוד יותר מסקרן בעיניין של כיילב וג'ולי זה למה הוא עקב אחריה כל כך הרבה זמן..

../images/Emo58.gif222

ת'אמת זה די הגיוני - הדמות של כיילב כמו שהציגו אותה בתוכנית הייתה פרנואידית ודי חסרת ביטחון - אז זה הגיוני שאם הוא מתחיל יחסים עם מישהי חדשה - הוא לא ייבטח בה לגמרי. (אני לא אתפלא אם יעשו שהוא יודע על מה שהלך שנה שעברה בין ריאן לגבריאל).

Jason2

New member
כן ראיתי ../images/Emo58.gif223

לטרי ומריסה יש פציעה גדולה יותר ואותם משאית לא הפכה כמה פעמים.

Tinty

New member
../images/Emo58.gif 222

נראה לי שלא יזכירו את זה - הסיפור עם גבריאל התרחש לפני כשנתיים (מבחינת זמני העלילה), כשהעלילה עוד היתה בשלבי האקספוזיציה שלה.

אבל בעצם... ../images/Emo58.gif222

זה יכול להיות נחמד אם יזכירו את זה... אם ריאן וכיילב ייקלעו לעוד איזהשהו קונפליקט ואז פתאום הוא יישלוף את זה... חחח אבל אין מצב... אותי מעניין אם ג'וש תכנן מראש את הרומן של ג'ולי עם לוק וג'ימי בשביל שזה יגיע לנקודה הזאת, או שזה סתם קרה...

קרן666

New member
פרק קטלני ביותר!!!

הסדרה רק הולכת ומשתבחת... אבל מעניין אותי מה יהיה בעונה השלישית כי הם כבר הספיקו המוווווווון בשתי עונות... רק שלא יהיה משעמם...

CTU Agent

New member
../images/Emo58.gif 222

פרק כ"כ חזק. את הסצינה האחרונה עשו כ"כ טוב עם המחשבה שקירסטן ניצלה ואז המשאית הגיעה, והסוף ידוע. העונה חזרה להיות מעולה, לא כמו פרקים 207-213 שהרסו לסדרה את השם הטוב שלה.

STA1

New member
222../images/Emo58.gif

היה פרק ממש אבל ממש טוב..כל העניין עם התאונה היה מעולה אבל גם שריאן ומריסה מתחרמנים אז עולות לה תמונות וקולות וכאילו ריאן זה טריי..חזק!!!ואהבתי את כל העניין שכיילב יודע הכל על ג'ולי כולל לוק וג'ימי והרומן והכל..חח..מעולה..ואני כל כך רוצה שבבית המשפט היא תזיין אותו ותסחוט לו חצי מהכסף!!!חח..מקווה שהשני פרקים האחרונים יהיו עוד יותר טובים!!

Tinty

New member
טוב, זו ג'ולי קופר ../images/Emo9.gif

התפקיד שלה בסדרה הוא לסחוט כספים מכיילב, לא?

../images/Emo58.gif222- פרק מ ע ו ל ה !!!!

O-M-G איזה פרק פצצה, אני פשוט בהייתי במסך בתדהמה לאורך כל הפרק ובמיוחד בסופו.... ריאן/מריסה/טריי
לא יודעת מה לגביכם,אבל הסיפור הזה פשוט עשה לי את הפרק,טריי פשוט חתיכת מטומטם,אדיוט,ביפ,ביפ,ביפ.... איזה זבל של בן אדם, מה הוא מציק ככה למריסה ? לא מספיק שניסית לאנוס אותה ?, והקטע שמריסה מתנשקת עם ריאן ומדמיינת שזה טריי היה כל כך מצמרר. וג'ס הזו-מעניין מה הסיפור שלה? עכשיו היא חרמנית על ראיין? יש לי הרגשה שיהיה לה חלק גדול מאוד בסיום העונה. ואני כבר מתה,מתה,מתה שמריסה תספר לראיין או שהוא יגלה ממישהו ויקרע לטריי הזבל הזה את הצורה. סנדי/קירסטין
אחרי עונה שלמה, שסנדי ובמיוחד קירסטין שיעממו אותנו למוות, הפרק הזה היה פשוט
,הקטע שהיא התעלפה בסלון מרוב שתיה, ושסנדי שואל אותה אם היה משהו בינה לבין קרטר, וואוו !!!!, אבל לא הבנתי מה הקטע שלה ? כאילו, היא השתכרה ככה בגלל שסנדי ניסה לעזור לרבקה, איזה קנאית !! היא יודעת שסנדי מת עליה. הקטע של התאונה- וואו, קראתי ספוילרים אז ידעתי שזה יקרה, אבל לראות את זה היה פשוט שוק, לרגע חשבתי שהיא התחמקה מהמכונית הראשונה ושזו תהיה התאונה וסתם כלום לא יקרה, אבל אז שבאה המשאית הענקית הזו. O-M-G זה היה שוק טוטאלי !!!! ג'ולי/קיילב
דיי איזה רשע קיילב, לאורך כל הזמן הזה הוא ידע על הכול !!!! חחחח אז למה הוא התחתן איתה בכלל? דרך אגב עכשיו אני מבינה למה בפרק 24 בעונה הראשונה שמריסה באה לספר לו על לוק ואמא שלה הוא אומר לה שהוא כבר יודע, חחחחח הוא עוקב אחריה כבר מאז!!! אני קצת מרחמת עליה האמת, אבל לא יותר מידיי... בכל זאת מדובר פה בג'ולי קופר-ניקול
אם מישהו יכול לצאת מזה שידו על העליונה זו היא.!! סת'/סאמר/זאק
הקטעים איתם היו מאוד משעשעים, אבל לאורך כל הפרק כבר רציתי לדעת מה קורה עם ריאן/מריסה/טריי ועם סנדי/קירסטין והסיפור שלהם שאומנם היה משעשע לא היה הכי מעניין, וקיבל יותר מידיי זמן מסך לדעתי. הסיפור בין השלושה האלה כבר דיי שחוק ומבוסס פחות או יותר על סיפור אנה/סת'/סאמר מעונה שעברה, רק שעכשיו סאמר צריכה לבחור. משהו שאהבתי במיוחד זה שזאק אומר לסת': "wake up I'm a water polo player We'r never nice" זה קצת הצחיק אותי- כי לאורך כל העונה חשבנו שזאק הוא יצור תמים אפרורי חסר חולייות ומשעמם (והאמת הוא עדיין כזה באיזו שהיא צורה...) והנה מתגלה פרצופו האמיתי !!! וכמובן איך לא ראינו את זה ?? אחרי הכול הוא שחקן פולו-מים !!
עוד אהבתי את העובדה שסת' ניצל את חברי מועדון הקומיקס לרגל על סאמר וזאק, ואיך שהוא עשה פרצופים תמים כאלה שריד הכריחה את זאק לא לפרוש מהקומיקס. חחחח זה היה מאוד מצחיק. זהו פרק מעולה- אהבתי !! רק חבל שאין מספיק ראיין בפרק.

Tinty

New member
../images/Emo58.gif יש לו שפת גוף של מטומטם

לו = לזאק כשהוא מדבר, הוא מזכיר לפעמים את אשטון קוצ'ר/קלסו מ"That 70s Show" (לפחות בפרקים הראשונים), וזה קורע אותי. כשאני רואה אותו אני מבין למה הבנות ממש אוהבות את סת', למרות שהוא גיק (יש גרועים יותר
)

LemonLimeLilach

New member
וואו ../images/Emo58.gif 2.22

חזקקקקקקקקקקקקקק. זה היה כזה צפוי שתהיה תאונה - אבל אז לא הייתה. ואז המשאית! פאקינג וואו. אימא. ועוד בדר"כ עושים דברים כאלה כאילו כדי לקרב את הדמויות (ע"ע מגרש ביתי) אבל זה קרה בדיוק שנייה אחרי שהיא וסנדי השלימו! אההה. השיחה שלהם לפני זה גרמה לי להזיל דמעה. ריאן/טריי/מריסה - ריאן יחשוב שיש משהו בין טריי למריסה, נכון? מעצבנים. אבל בטח זה יהיה חזק ביותר כשהוא יגלה מה היה שם באמת. סאמר/סת'/זאק - בעעע שתקו כבר. I chose me. בלהההה. אנה/סאמר/סת', מישהו? ובכלל, כמה עלוב שסאמר זרקה את זאק לטובת סת' ועכשיו כל זה? סת' וסאמר הם הזוג האהוב עליי בסדרה, ובשני פרקים האחרונים אני מעדיפה את ריאן ו(
)מריסה.

פרק מלא צרות../images/Emo58.gif

אבל לי היה ברור שהיא תעשה תאונה מהרגע שהיא נכנסה לאוטו גם אחרי שהיא עצרה והיה בסדר, זה היה צפוי שתהיה תאונה... והקטע שכל שניה מפרידים בין סת' וסאמר זה כבר מייגע.

למעלה