2X08

inbal145

New member
../images/Emo58.gif2X08

סוף סוף!!... הגעתי לפרק 8 (עכשיו אני מחכה שיעברו עוד כמה שעות ואני אוכל לראות את פרק 9...) ואני חייבת להגיד שהפרק באמת מדהים! איך שווהן הסביר לסיד על השעון (אני כבר חשבתי שזה יהיה הפרק עם הנשיקה שאני מחכה לה כל העונה) ואיך שסיד ג'ק ואירנה עבדו ביחד בהודו... פרק מדהים! ואם כבר מדברים... אז גם פרק 7 היה מאוווד יפה! שסיד עבדה עם סארק... בטח אני מייבשת אתכם פה אבל הייתי חייבת להוציא את כל זה............. העונה השנייה מדהימה בכלל!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט פרק מדהים!! אהבתי גם את הקטע בבדיקת דרכונים ואיך שסיד דיברה כמו ילדה קטנה
וגם אהבתי את הקטע שהם היו צריכים לקפוץ מהרכבת וסידני פשוט קפצה ראשונה וסתמה להם ת'פה
אבל הקטע הכי מדהים זה איך שהם נעמדו בשורה וירו, חחחח משפחה שלא רואים כל יום
וזה לא אירנה זה אינה, לא?

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אכן, עונה מעולה. הפרק הזה הוא אחד מהטובים, למרות שיש עוד כמה שיפים הרבה יותר ממנו
וזה אירינה. כותבים את זה Irina Derevko

inbal145

New member
../images/Emo58.gifחחחח נכון

גם אני אהבתי את הקטע עם הדרכונים שסיד דיברה כמו ילדה קטנה... היא הייתה ממש חמודה! וגם הקטע שבו הם קפצו מהמטוס היה באמת קטע טוב. אה ומור צודקת-זה אירינה...

הרמוני

New member
טוב אז קודם כל....

נכון פרק 8 יפה?! חולה עליו.... אתמול ראיתי את פרקים 9 10 11 12 (זוכרים? 4 פרקים כל יום שישי) והם גם היו ממש טובים! ממש! אה ויש לי ספויילר שנייה.... * ** *** **** ***** ****** ******* ****** ***** **** *** ** * גם בפרקים האלה הם עדיין לא מתנשקים!!! אבל הם מתקרבים לזה מאד... (מי שיודע מתי זה קורה שלא יגלה לי בבקשה...) בכל אופן ג'ק ואירינה מתקרבים וזה נורא חמוד לראות, אפשר ממש לראות בעיניים של ג'ק כמה הוא אהב אותה פעם... הם אפילו מריצים איזו דחקה משפחתית קורעת מצחוק על משהו עם טוסטר כשסידני הייתה בת 4. קורע!

../images/Emo58.gif עונה 2...

אני יודעת על מה את מדברת.. אני גם השתגעתי איך שראיתי סידני ווהן כל הזמן ביחד אבל לא מתנשקים.. כל כך התעצבנתי.. אבל אל תדאגי... עוד מעט הם כבר יתנשקו!! סוף סוף בפרק 2X13.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלגבי הפרקים שאת ראית>>>

נכון בפרק 9 התחפושת של סיד כהודית מדהימה?? איזה יפה היא שם!!! ממש אהבתי....ונכון הקירבה בין ג'ק לאירנה מאוד נחמדה.... פרק 10 או 11 היה את הקטע שהיא צריכה לטוס עם מארשל, זה היה קטע קורעעעעעעעעעע
אני לא מפסיקה לצחוק כשאני רואה את הקטעים האלה, ואגב יש בפיספוסי אליאס קטעים עוד יותר קורעים ולמי שלא ראה יש את זה באתר אליאס-מדיה.... וכן בפרק 12 ווהן וסיד בהחלט התקרבו מאוד וכמעט כן היה בינהם משהו כשהבוס של המסעדה נתן להם מפתח לחדר למעלה
אבל אווווווווף כמובן שמשהו היה צריך להפריע להם
הם היו כאלה חמודים במסעדה!!! וגם אהבתי את המריבה שלהם לפני ואיך שהוא הזמין אותה לארוחת ערב.....אין עליהם!! מתוקים.... בקיצור נחמד לדבר על הפרקים האלה עם מישהו כי לפני לא היה עם מי

Moreiro

New member
12 פרק מדהים ../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

איך אהבתי את זה שהם רבו לפני שהוא הזמין אותה לארוחה "maybe you can make it easier"...
ואהבתי גם את התחפושת שלה בשדה תעופה
וכשהם היו בארוחה...
איזה סצינות מדהימות
אבל פרק 13 הכי יפה בכל העונה לדעתי

קרלוצה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

הקטע בשדה תעופה בהחלט מדהים!!! תחפושת מעולה ואיך שהיא גנבה את הדבר הזה שנראה כמו משחק כדורים שצריך להכניס לחורים
היה מעולה!!! כן היה מצחיק איך שהיא ענתה לו אחרי ששאל אם הכל ברור ושאולי הוא יכול להסביר שוב כדי להפוך את הדברים לקלים יותר בשבילה
אהההההה וגם קטע שבכלל לא קשור לפרק הזה שהיא אומרת לפרנסיס שהיא נדלקה על מישהו מהעבודה שלה (מייקל) אבל היחסים שלהם בילתי אפשריים עכשיו בגלל שאסור להם, אחד הקטעים האהובים עליי וגם הקטע שהיא וויל נפגשים על עם ווהן וחברה שלו במסעדה גם כן היה קטע גדול....

Moreiro

New member
כן חח ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

ריטה, רייט
חחח האליס הזאת

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

חחח כן ריטה
נכון מוזר שלא הראו את ווהן נפרד מאליס?? או לפחות הזכיר את זה בפני סיד שהוא נפרד ממנה.....חבל דווקא רציתי לראות אותו מייבש אותה

inbal145

New member
|ספויעכשיו יותר מתמיד אני כבר רוצה

לסיים את ההורדה של פרק 8 ולחרוש על כל הפרקים... חוץ מפרק 9 (בתהליכים...) נשאר לי להוריד רק את 14 ו- 18 תודה לאל! טוב לדעת שבפרק 13 ווהן וסיד סוף סוף יתנשקו. עוד לפני שראיתי אני כבר יודעת שזה הפרק האהוב עליי........

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif למעלה ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

נא לדאוג שכל המילה תיכנס לכותרת.

למעלה