2X14

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif 2X14

בע, הייתי מסיימת לראות את הפרק בצהריים אבל אבא גרר אותי לעבוד... אניווייז... המקרה הרפואי עצמו היה..מעניין. לא יודעת, זה היה מוזר. לא הי שומדבר מיוחד.... הפרק היה שווה את הצפייה בעיקר בשביל הקטעים עם ווילסון, בעיקר הסצינה האחרונה. הם היו כאלה חמודים!!
turns out she's been having an affair LOL ווילסון המסכן
הפרומו לפרק הבא נראה מבטיח ביותר אבל זה רק בעוד שלושה שבועות ועוד שלושה שבועות זה המון זמן!! ואז את הפרקים שאחרי זה אני אראה רק כשאני אחזור מגרמניה ואז לא יהיה לי זמן כי זה יהיה מתכונות ובגרויותתתת בעע אני רוצה האוס!
אהה, כן. מה אתם חשבתם?

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gifפרק שווה!!

אהבתי לגמרה!! הכי מדליק כשבעלה של האישה שמתה בתאונת דרכים דפק להאוס בירכית יואו אני הייתי בשוק! כבר החטיפו להאוס מכות אבל הפעם זה באמת היה מפתיע!~ ובכלל הקטע שהראו שהיא עושה סקס עם נערים וואו זה היה ממש אל ממש חולני. והקטע בסוף עם ווילסון חחח איזה מסכן הוא בסופו של דבר אישתו בגדה בו(גם או לא אני לא יודעת משערת שכן) ... house:you idiot you told hir... wilson:no she told me ...it turns out she's been having an affair
house:do you wanna a beer?

Wolverchenus

New member
../images/Emo58.gif לא מפתיע

הוא בגד בה כמה פעמים, היא בוגדת בו. יש להם יחסים נורא לא בריאים. ווילסון הוא מהאנשים שצריכים להשאר רווקים.

pink panther 8

New member
אני חושבת ש...

ווילסון צריך לצאת אם קמרון ואז האוס יתחיל לקנא לווילסון ואז האוס ירצה את קמרון אבל יסתבר שהוא רצה אותה רק בגלל שווילסון היה איתה ועכשיו שקמרון אם האוס האוס כבר לא רוצה אותה ואז הוא זורק אותה ומבין שהיא חסרה לו ורוצה אותה חזרה ואז הם חוזרים ביחד ומתחתנים...טלנובלה בע"מ...חחחח אה ויש קטע שקמרון מתחילה לצאת אם צ'ייס אבל זה היה רק לקצת זמן לפני שהיא יצאה אם ווילסון חחחחחח אך אבל חלומות הם בדרך כלל רק חלומות נו טוב

Nagini Potter

New member
אתם יודעים מתי ייצאו כתוביות לפרק?

ואיפה יש רשימה של מתי יוצא כל פרק? ממש מעצבן שיש כל כך הרבה זמן בין פרק לפרק לא? הם בכוונה מושכים זמן..

Nagini Potter

New member
תודה..

ובקשר לכתוביות, מישהו? כמה זמן בדרך כלל לוקח להן לצאת?

pink panther 8

New member
בקשר לכתוביות אין לזה בדיוק פרק זמן

מסוים עד שהם מעלים את הכתוביות אבל כשזה עולה אז זה עולה. הלינק לתרגומים של האוס שעלו חדשים של הפרקים החדשים של האוס יש לך בהודעה שפתחתי למטה יותר...

shujiko

New member
פרק מעולה ../images/Emo58.gif

הקטע של הישיבה,שהאוס רצה להתחיל לרפא אותה,וקמרון שאלה להעלות אותה מן המתים ואז הוא : MUHAHAHAHAHAHAHAHA
הקטע עם הזיבה,הוא הרג אותה,עם האוס היה הרופא שלה אז היא הייתה ניצלת. והרומן של אשתו של וילסון,הקטע האחרון היה שולט.

למעלה