2X15

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif 2X15

אממ נחמד. איך שהוא גילה את זה היה גאוני והצילומים היו ממש ממש טובים (בעיקר בהתחלה ובסוף). בתכלס היה לי די חסר הערות האוס...כאילו, חוץ מהקטע של הבחור ואישתו מהמרפאה כמעט ולא היו לו הערות כאלה וזה היה לי די חסר... הקטע בסוף עם קמרון היה ממש ממש חמוד וכל הקטעים עם האוכל של ווילסון LOL...

Hieros Gamos

New member
בואו נעשה מזה שירשור ../images/Emo58.gifים כלל

י.
ענננקק ואני מאוד מקווה שהוא נכון אגב... "Episode 224 is called No Reason. It appears as though House has been shot. He spends a fair amount of time in the ICU, cuffed to his bed, forced to converse with the man who shot him - who is in the bed next to him. The guy's name is Moriarity. Does that ring a bell to any Sherlock fans out there? Lots of angsty stuff for Hugh to play, as House is confronted with his mortality, the kind of man he is, the choices he's made..." אבל אל תסמכו על זה. בספוילרפיקס בכלל כתוב שלפרק הזה קוראים who's your daddy וגם מי שנתן את הספוילר אמר שזה עשוי להשתנות

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif הספוילר למעלה הולך ונעשה

מבוסס...או לפחות, אם זו הטעיה, היא נעשית עמוקה יותר כי יש עוד מידע בעניין. בSF.COM עדיין קוראים לפרק who's your daddy... אני ממש מקווה שזה נכון. ואני לא רוצה קליפהאנגר. אני שונאת קליפהאנגרים. לא רק שצריך לחכות 4 חודשים, גם צריך להיות במתח

Lovable Stray

New member
רק אני- ../images/Emo58.gif

התאכזבתי שלא גילו למה היא ניסתה לרצוח אותו?
זה כמו להראות תעלומה בלי סוף ממשי, מעצבן.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

האוס אמר את זה בערך. לא היה לה טוב איתו והיא העדיפה לסיים את הנישואים במוות שלו מאשר להודות בעובדה שהנישואים שכולם חשבו שהם מושלמים לא באמת כאלה....

The6thAngel

New member
פרק נחמד...../images/Emo58.gif

היה קטע מצחיק כשהאוס שיחק עם הכדורים, ושאל אין תרועות? או משהו כזה... וצ'ייס בא למחוא כפיים וראה שאף אחד אחר לא מתייחס אז הוא לא עשה את זה... כזה חנפן! וכל הקטע עם וילסון שגר עם האוס היה נחמד... היה גם מצחיק ששעה הוא צועק על המנקה ובכלל הארגז לא היה שם... רק שאלה אחת יש לי - למה קמרון נתנה להאוס כסף בסוף? יש משהו שפספסתי?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

הוא ניסה לגרום לאחד מהדאקלינגס להתערב איתו על זה שהנישואים שלהם לא בסדר ובגלל זה הם עושים את הרול פליינג והשלישייה וכאלה ואף אחד לא היה מוכן ואז קמרון אמרה שהיא מוכנה להתערב איתו...ובאופן מפתיע, בהתחשב בעובדה שהיא ניסתה להרוג את בעלה, האוס ניצח
צ'ייס מנסה לתקן את השנאה של האוס אליו מכל הסיפור עם ווגלר חח וכן זה באמת היה קטע חמוד לאללה

pink panther 8

New member
פרק נחמד....

אהבתי את הקטע בחדר של קאדי שקמרון רבה איתו ממש...היה די חביב אהבתי את הקטע אם האוכל והאוס המאמי שמחק את ההודעה בקשר לדירה שווילסון רצה לעבור אליה איזה מתחשב הוא(למרות שיש מצב שזה בגלל הבישולים שלו חחחחח) אהבתי את הקטע בסוף אם קמרון זה היה קטע נחמד ביותר! וגם כשהוא נסע באופנוע אני אוהבת לראות את הקטעים שהוא נוסע באופנוע לא יודעת למה חחחח

Hieros Gamos

New member
בפרק הראשון של הסידרה רבקה אדלר

החולה, שאלה את ווילסון אם האוס אוהב אותו (אפלטוני לחלוטין. במקרה הזה אני ממש לא בעד סלש). ווילסון אמר שהאוס לא ממש מבטא את סנטימנטים כאלה במילים אז הוא לא יודע ואז היא אמרה שזה לא מה שאומרים אלא מה שעושים שמראה את זה ו-ווילסון אחרי שחשב על זה רגע אמר yeah, he likes me... אני חושבת שזה לא היה רק הבישולים....הוא המשיך להראות במעשים מה שהוא לא יכול להגיד במילים....אבל זאת רק אני

shujiko

New member
פרק טוב! ../images/Emo58.gif

פרק טוב ! הקטע של האוס ווילסון בקשר לאוכל היה קורע. ממ. כל קטע של האוסXווילסון קורע או גאוני.

למעלה