2X20

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif 2X20

אממ לא פרק מושלם, היו כבר פרקים יותר טובים בעונה הזאת. מה שכן, עומאר אפס נותן אחלה הופעה. האוס דואג. הסצינה עם ווילסון הייתה מצויינת. האינטראקציה בין פורמן לקמרון גם טובה... חסרות לי ההערות "האוס"...כאילו, היו כמה בהתחלה והקטע כשהוא הסתכל על פורמן ועשה לו- it's so cool you know this היה אחד המצויינים אבל בתכלס אין הרבה הערות כאלה וזה חסר לי... נחכה למחר, אולי יהיה פרק יותר טוב (פרק 21 של עונה שעברה הוא אחד הפרקים היותר טובים שאי פעם ראיתי בטלוויזיה אז אני בתקווה
)

Ego Sonic

New member
../images/Emo58.gif2X20

האמת שלמרות חוסר הערות האוס, היו דברים שהצחיקו אותי מאוד. 1. סצינת הפתיחה (או לפחות הסלואו מושן של הריקושט מהכדור שנורה על השוטר) 2. והקטע שהאוס ירה בגופה רק כדי לבדוק מה יקרה עם הMRI 3. וכמובן, מה שקורה בתוך הMRI. לראות את חלקי הכדור יוצאים מהראש של הגופה ודופקים את הMRI והחשמל עשה לי את הפרק ^_^ XD יש. לא צריך לחכות שבוע לפרק חדש ^_^ פרק חדש מחר, מוהאהא. (אבל אז צריך לחכות שבוע >:)

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

אממ... נכון, זה היה מצחיק אבל גם בפרקים הרציניים יותר של הסידרה (2X21 נניח) היו הרבה סצינות שהאוס היה בהם....האוס. ופה לא היה את זה. זה לא היה מהפרקים הטובים העונה ולמען האמת רואים את זה גם ברייטינג שלו לעומת הרייטינג שבוע שעבר. אני מקווה שהפרק היום יהיה יותר טוב

fire storm

New member
צודקת.... ../images/Emo58.gif

היו קטעים משעשעים במיוחד, באמת הקטע עם הגופה והכדור קרע אותי, ואז המישו שאחראי על החדר גופות נכנס והאוס אומר: "יריתי בו, הוא מת", ולמי שמועניין חתכתי את הסצינת פתיחה עם הכדור והסלו-מושן.

אני חייבת להודות ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

שבהתחלה מצאתי את המקרה משעמם, אבל מרגע שפורמן הפך להיות חולה זה נהיה הרבה יותר מעניין. גם כולם נהיו זונות פתאום, לא שזה משהו חדש... פורמן דוקר את קמרון, צ'ייס מנסה לגנוב את האבחנה של פורמן (שזה היה ממש ברור שהוא יעשה את זה). It's so cool that you know this בהחלט היה משעשע. אני גם התפקעתי מצחוק כל פעם שהאוס שיחק עם הכדור עם המקל שלו. ואז ווילסון אמר "at least you got a new skill." אמנם לא היו הרבה בדיחות, אבל כן היו קטעים משעשעים שהזכירו בהודעה מעלי אז אני לא אחזור עליהם. ושוב, אני יוצאת בקריאה נואשת - מישהו הוריד את הפרק הבא? (21) הוא יצא אתמול ומהבוקר אני מנסה למצוא אותו באימיול...

למעלה