3 שבועות קדימה: שמות הפרקים הבאים

Yarinv

New member
../images/Emo58.gif 3 שבועות קדימה: שמות הפרקים הבאים

את השבוע הבא נפתח בחלק האחרון של "לגונה" אבל כמה פרקים אחרי מצפה לנו עוד פרק בהמשכים.
שמתי לב שבפורום מסויים לוקחים מכאן את המידע, אז בבקשה - קרדיט לפורום לא יזיק. זה מה שהולך להיות בשלושת השבועות הבאים + המתארח/ת בחמישי הבא ב"מעבר לאי". השבוע של ה-28.12 עד ה-31.12:
פרק 72: לגונה - חלק ג'
פרק 73: על חשבון הבית
פרק 74: מיני
פרק 75: הימים הטובים
מעבר לאי 7: תום אבני מארח את תמר עמית יוסף (אמה). השבוע של ה-4.1 עד ה-7.1:
פרק 76: המטווח
פרק 77: הניסוי האחרון של ביל
פרק 78: צומי
פרק 79: התחרות - חלק א' השבוע של ה-11.1 עד ה-14.1:
פרק 80: התחרות - חלק ב'
פרק 81: הגנה עצמית
פרק 82: טום והאק
פרק 83: הופה הופה

Double U

New member
../images/Emo51.gif ירין!

למה יש לי הרגשה שבפרק "על חשבון הבית" מישהו יקבל מג'יני משהו לאכול/לשתות על חשבון הבית?
ואני ממש לא רואה טעם לעשות פרקים בחלקים אם ממילא בכל סוף פרק יש משהו מותח לפרק הבא.

Yarinv

New member
זה כדי שלצופים יהיה ברור

שזו עלילת פלאשבק רצופה אחת שכולה קרתה ב-1908/2008, שהיא לא חלק מהעלילות שמתרחשות ברגע זה ב-1909/2009.

ny22

New member
מנהל
מה זאת אומרת?

לא ממש הבנתי למה התכוונת... מה זאת אומרת עלילת פלאשבק? הרי ברגע שטיימרים חוזרים בזמן זה כבר לא ממש פלאשבק (למיטב הבנתי) אלא נקודת הזמן עוברת לאותה התקופה שאליה הם חוזרים. הרי כל הפרקים האחרונים של הכפר הם סוג של רצף, זה לא שראינו תוך כדי קטעים מ1910... אגב, מתי ראינו פה עלילה שקרתה ב-2008? כל מה שריאנו העונה קרה אחרי....(2009), אני טועה? לא? אשמח אם תוכל להסביר את הנקודה הזאת קצת יותר.... תודה רבה!

Yarinv

New member
אני אסביר

בסוף הפרק "סוף מפתיע" דילן שואל את הילדים אם הם מכירים את הבחורה שבתמונה, ליבי. כל העלילה של "לגונה" התרחשה בעבר ומראים לנו אותה כדי להבין איך דילן מכיר את ליבי: ב-21.01.1908 דילן חולם על הלגונה ועל ליבי ומחליט לנסוע בזמן ל-2008, שם קורה מה שקורה.

ny22

New member
מנהל
תודה!!! אבל איך ניתן לדעת בוודאות

שהוא נסע ל-2008 ולא ל-2009? (ג'וני מת ברביע האחרון של 2009). אגב, ככה זה לגבי כל הפרקים שבחלקים? כולם יהיו פלאשבקים רצופים? תודה!

Yarinv

New member
כי אמרו../images/Emo3.gif

לגבי השאלה השניה, אני לא יודע, זה הפרק הראשון בסדרה שהוא בחלקים

NoFaR815

New member
../images/Emo207.gif יון תומרקין

מופיע היום בתחזית של ערוץ 2
הצטלמתי איתו

ראיתי אתמול.. ../images/Emo9.gif

בתחזית הוא נראה קצת קפוא כאילו הוא לא יודע מה הוא בכלל עושה שמה
מקווה שנהנת ושיהיה לכם שקט