3010

XUXA141

New member
../images/Emo58.gif 3010

פרק מאכזב מבחינתי. קודם כל כי זה דומה מאד ל"בחזרה לעתיד 3" = אותם רעיונות ואותו ביצוע (מכתב מן העבר). מעבר לזה, הופעה מינימליסטית של הדוקטור. במיוחד אחרי פרק תשע שנתן לו במה רחבה להפגין רגשות.

faina s

New member
מסכימה ../images/Emo58.gif

הפרק לא היה משהו היה סביר היה קצת מדי דוקטור הרעיון הכללי נחמד אבל היה חסר משהו משהו בין הדוקטור למרתה פשוט לא מסתדר לי משהו חסר שם ואחרי שתי עונות מעולות העונה הזאת פשוט מבוזבזת נראה איך יהיה הפרק הבא סוף סוף ג'ק חוזר אולי יהיה קצת יותר מעניין

Jason2

New member
../images/Emo58.gif3010

אני חושב שזה היה פרק נפלא, מרתק ומותח וכתוב מצויין. וגם השחקנית חמודה מאוד.

sirexrv

New member
כן היא היתה חמודה...

(המראה שלה) בקשר למשחק שלה -לא הצלחתי לשים לב הייתי מבולבל
כן -זה הטעם שלי...

orw93

New member
אחד החזקים../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif

אני אוהבת פרקים כאלה. הוא היה מותח, וזה שהדוקטור לא היה הרבה לא כל כך הפריע לי-להפך, זה כיוון וזה טוב. ובקטעים שכן היה דוקטור מרתה היה נורא תקועה ולא קשורה
למרות שסביר להניח שזה היה קורה גם עם רוז.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

אני קצת קיויתי שהוא ישאיר את מרתה ויקח את סאלי ספארו (איזה שם מגניב) במקומה.

orw93

New member
XDD../images/Emo205.gif

רק לי הספארו הכיר את ג'ק ספארו?

AnnaScott

New member
זה רק אני או ש..

פסלים עכשיו נראים הרבה יותר מפחידים מבובות בחלון ראווה? צריך להיזהר משניהם. הפרק באמת הזכיר את Love and Monsters אבל הפעם זה נעשה בצורה *הרבה* יותר טובה!

קורה

New member
אני ממש אהבתי../images/Emo58.gif גם לטורצ'ווד

היה פרק ממש טוב לדעתי. זה באמת הזכיר לי את Love and Monsters אבל איך שהוא יותר מרתק. ואני אף פעם לא אסתכל על פסלים באותה צורה. נראה לי שאני אפחד למצמץ לידם ונראה לי זה הולך להיות קבוע שהם עושים פרקים כאלה לפני הפינאלה של העונה גם Love and Monsters היה בערך בתיזמון הזה ואיזה כיף שבוע הבא קפטן אני מתה לראות את הפגישה בינהם למרות שהראו לנו קטע קצר מזה. אולי סוף סוף יגלו לנו למה הקפטן לא יכול למות

AnnaScott

New member
מעניין איך הוא יגיב...

כשהוא ישמע מה קרה לרוז... כבר לא יכולה לחכות!!!

sirexrv

New member
ממש אבל ממש לא נכון!!!!!!!!!!!

אחלה פרק, בטוח יותר טוב מהשתיים האחרונים (שמשום מה אהבתם אותם). לא רוצה שהדוק' יפגין רגשות (אולי טיפה אבל כל היופי שהוא לא עושה את זה)! ראיתי בחזרה לעתיד 3 וזה לא הכי דומה... אהבתי נורא את הפרק (שהיה פראנואידי נורא) -הי לפחות לא ראו הרבה את מרתה (לא יודע , אבל אני פחות אוהב אותה -מרוז)... הפזל הזה היה מגניב (כמובן שהו לקוח ממקומות אחרים אבל עדיין אהבתי אותו וראיתים את הפרומו לפרק הבא? -צריך להיות ענק!!!!!

וואו, ../images/Emo58.gif 310

ממש נהנתי. עשוי מעולה, ולמרות שאין הרבה הופעות של דיויד [ופרימה, וטוב שכך], זה עדיין פרק מצוין. הוא ממש טוב, ממש נהנתי לראות אותו. הוא מפחיד, שואב אלמנטים מבחזרה לעתיד 2-3 [שזה תמיד טוב, great scott!], כתוב טוב, עשוי נהדר, שחקנים לא רעים בכלל. ממש נהנתי לראות. בכלל, שלושת הפרקים האחרונים היו ממש טובים. דווקא הפרק הבא לא נראה לי משהו כל כך מיוחד מהטריילר, אבל היי, ג'ק =] ופה יש לי שאלה על טורצ'ווד --- עד איזה פרק של העונה אני צריכה להגיע כדי לא להסתפיילר ממש?

למעלה