309

../images/Emo58.gif309

בעקרון אני חייבת לצאת עוד מעט אבל אני חייבת לשתף מישהו בהרגשותיי על הפרק family of blood OMG פרק ממש מצויין, כמעט בכיתי, כמעט הרבצתי למישהו, ואם דייויד טננט היה לידי בחדר הוא היה בטח תובע אותי אח"כ על הטרדה. דייויד התעלה על עצמו הפרק ממש ושיחק כ"כ טוב.. עצוב לי על ג'ון סמית'.. בעיקר כל הקטע שהוא כבר לא קיים ומימש את המחשבות הנסתרות האנושיות של הד"ר.. ברגע שהד"ר חזר, והיה את הסיכום עליו ש "he was being kind" ומה שהוא עשה להם.. והמבט הדרמטי והכעוס שלו שגרם לי לייבב [אבל שמרתי את הייבוב בלב
] פשוט. פרק. מצויין. זהו.

faina s

New member
ראיתיי ../images/Emo58.gif

פרק באמת מצויין המשחק של דיויד היה מעולה (הוא אפילו כמעט הצליח לגרום לי לבכות) חבל לי על האחות (לא זוכרת שמות) עד שהתאהבה שוב עוזבים אותה דייויד היה כל כך חמוד בתור ג'ון (נו טוב הוא תמיד חמוד
) מקווה ששאר הפרקים שנשארו יהיו גם טובים כמו זה,כמה נשאר באמת?

XUXA141

New member
עוד 4 פרקים לסוף העונה -

blink - ישודר ב9 ליוני Utopia 16 June 2007. The Sound of Drums 23 June 2007. Last of the Time Lords 30 June 2007. מה שנחמד הוא שהחברה של טננט במציאות - סופיה מיילס, הופיעה איתו בפרק של העונה השניה, והיא יפיפיה אמיתית. להלן תמונה.(בתפקיד מדאם פומפידו).

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif

הפרק הזה, והפרק הקודם לו הם בינתיים שני הפרקים היחידם הטובים בעונה הזאת, נקווה שההמשך יתעלה עליהם ויציל משהו מעונה שסה"כ היתה די גרועה, ואפילו לאו דווקא באשמת מרת'ה.

orw93

New member
וואו../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif

הפרק הכי טוב העונה. הקטע שהוא בכה היה נורא עצוב וזה הזכיר לי שרוז עזבה
לעומת זאת שהוא חזר ועשה את החיוך הזה בחללית ושם את המשקפיים שלו, זה היה כל כך מרגש מבחינתי
נמ, נורא הצחיק אותי שהוא היה זקן
רק דבר אחד לא הבנתי: הוא הציע לאחות להיות המלווה שלו, אבל מרתה עדיין שם, מה היה הרעיון בזה?
מה, הוא היה משאיר שם את מרתה?!

../images/Emo58.gif 309

פחות טוב מהחלק הראשון, והרבה יותר מבלבל ולא מסודר, אבל פרק מעולה. אהבתי את הקונפליקט של הדוקטור מול ג'ון סמית' ולראות במה הוא בחר לבסוף. מה שעוד אהבתי, וגם גרם לי ממש לחרם על מרת'ה, היה שהוא כל כך התאמץ שג'ואן תבוא איתו, כל כך התאמץ לאהוב אותה, וכל כך התתמאץ לא לראות שמרת'ה מאוהבת בו. אאוץ'. לא יודעת, אבל משהו במשחק של דיויד לא עבד בתור ג'ון-בכייני כזה. ועוד משהו, מידי פעם מראים לנו את הדוקטור כולו מלא בשנאה וזעם, אבל בדר"כ הוא לא ככה. הם מתנהגים כאילו הוא כן וזה ממש לא נכון, אז מצד אחד מראים לנו פרקים בו הוא נקמן [כמו פרק חג המולד השנה והפרק האחרון] ולפעמים ממש רחמן [כמו הפרק עם הדאלקים העונה]. הם צריכים להיסגר על עצמם. בכל מקרה, אלו אחלה צמדי פרקים ו-308 בהחלט מוכתר אצלי כפרק הטוב ביותר העונה.

קורה

New member
ראיתי../images/Emo58.gif

בהחלט הפרקים הטובים של העונה ביינתים לא שמתי לב שהוא כל כך שונה בתור בן אדם עד שהוא התחלף להיות הדוקטור בחזרה ולא חשבתי על זה שהוא לא יכול להזדקן ככה אף פעם כי גם אם הוא התאהב הוא לא יוכל להזדקן ביחד אם מי שהוא התאהב וזה ממש עצוב אבל הקטע שהיו לו ילדים ונכדים פעם (הייתה לו נכדה שקראו לה סוזן) מעינין מי הייתה אישתו? הפרק הבא נראה ממש משונה מעניין מה זה הולך להיות?

../images/Emo58.gif

דווקא כשהוא היה אנושי הוא יכל הלזדקן, כמו שהיה לו רק לב אחד. הוא שינה את כל המבנה הגופני שלו, הוא היה מת בסופו של דבר. ואשתו היתה הג'ואן הזו, האחות.

קורה

New member
וואו כניראה ממש לא הייתי ברורה../images/Emo58.gif

היתכוונתי שהדוקטור בתור דוקטור לא יכול להזדקן ולכן גם לא לחיות חיים מאושרים עם כל אחת שהוא ירצה ובקשר לילדים לא התכוונתי לילדים שראו בפרק אלה לילדים שהיו לו ממש מזמן אם הייתה נכדה חייבים להיות ילדים והם הרי לא נולדו מהאויר הייתה צריכה להיות לו אישה לא?

גלבטרון

New member
לא מדוייק

הדוקטור יכול להזדקן ולמעשה למות מזקנה, תוחלת החיים שלו פשוט ממש ארוכה. כאדון זמן יש לדוקטור אפשרות ל"התרעננות" 12 פעמים, כלומר 13 "חיים", דייויד טאנט מגלם את הגילגול ה-10 של הדוקטור (כלומר נשארו עוד 3 גילגולים - למרות שניתן לרמות את התהליך). למרות שהדוקטור הוא חצי אדון זמן וחצי אנושי הגיל של הדוקטור הוא בין 900 ל-1000+ שנים, הגיל המדוייק לא ממש ברור כי כמעט בכל גלגול של הדוקטור הוא נותן גיל אחר או מתאר את גילו בהשוואה לדברים/אירועים מסויימים, אבל הוא לפחות בן 900 שנים. הדוקטור הראשון היה למעשה אדם זקן והייתה לו נכדה, סוזן, שהייתה המלווה שלו. בפרק הראשון שני מורים של הנכדה מצטרפים לדוקטור ולהרפתקאות שלהם. לא ברור בדיוק האם הנכדה של הדוקטור היא אכן קרובת דם שלו או ש"נכדה" זה רק כינוי, כמו שלרדם מבוגר קוראים סבא למרות שהיא איננו הסבא של הקורא.

קורה

New member
אולי אבל...

פעם הוא אמר לרוז שהוא היה פעם אבא או שהוא היה נשוי אני לא זוכרת אבל הוא בעצמו אמר

AnnaScott

New member
לא יודעת עד כמה זה נחשב ספויילר אבל

ממה שהבנתי הייתה לו אישה וילדים והם נהרגו בTime War כשגליפריי הושמדה...

sirexrv

New member
כמו פרק שעבר -פרק , אההה ../images/Emo58.gif

לא יודע, פחות אהבתי את הפרק (כמו גם לא אהבתי את הקודם). הני לא אוהב אותו בתור בן אנוש -לעזעזל דוק' . תהיה עצמך... כל העניין היה מסטיק -ולא אחד טוב... טוב נחכה לפרק הבא...

a8145060

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif הילד

הילד בפנימיה שיש לו כוחות "על טבעים" ושלקח את השעון, יש סיכוי שהוא קפטן גק שהיה קטן?(קפטן גק זה שהופיע בעונה השניה בדוקטור הו ועכשיו הוא מפקד טורצוואד). במסגרת הזמן זה מתאים ,היה נער במלחמת העולם הראשונה, וקצין במלחמת העולם השניה שם פגש את הדוקטור בלונדון.

קורה

New member
../images/Emo58.gifלא ממש

בסוף הפרק הראו אותו זקן על כיסא גלגלים וכמו שאנחנו יודעים זה לא קרה לקפטן וחוץ מזה הקפטן לא נולד בתקופה הזאת הוא נולד בעתיד

למעלה