321

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif321

טוב אני עוד מעט הולך לראות את הפרק האחרון של העונה השלישית. עד עכשיו הייתה עונה ממש טובה. אולי טיפה טיפה פחות טובה מהעונה השנייה אבל עדיין עונה מצויינת. מה שבעיקר אהבתי שהעלילה בסדרה ממשיכה בקו ישר מהעונה הראשונה. בסדרות אחרות נוהגים פשוט לפתוח כל עונה עלילה מסוימת ולסיים אותה בסוף העונה. מעניין אם היוצר של הסדרה תכנן כבר מהעונה הראשונה שתהיה לה אחות או שזו המצאה שלפני העונה? גם בעונה הראשונה הם בסך הכל היו בת ואבא עכשיו יש גם אמא אחות עוד אבא וגם איזה דודה קטיה שצצה משום מקום. גם טריטנו היה שהוא היוצר של קיל ביל זה שסיפר לסידני שיש לה אחות הוא ביל מקיל ביל זאת שמתכננת מערכות אזעקה גם שיחקה בקיל ביל ובעונה ה2 היה איתן הוק שהוא בעלה של אמה תורמן שמשחקת בקיל ביל. מוזר למידי :) טוב אני הולך לראות את הפרק האחרון, לפי מה הדוקטור הנכה אמר (וסוף סוף מישהו דאג להרוג אותו סופית) רמבלדי עצמו יופיע, גם קוראים לפרק "תחית המתים". עוד בעונה ה2 שהם מצאו את הפרח שחי כבר אלפי שנים התחלתי לחשוב שהמטרה שלהם היא להחיות את רמבלדי, אז אני לא אתפלא אם רמבלדי יופיע או משהו כזה.. אני גם מקווה שסארק ולורן ימותו. לורן סתם כי היא מעצבנת וסארק שאפילו שהוא דמות טובה אני חושב שהגיע הזמן להרוג אותו כי הוא מתחיל לעצבן.

inbal145

New member
../images/Emo58.gifבהצלחה!../images/Emo8.gif../images/Emo187.gif

אמממ... לפי דעתי העונה השנייה הייתה הכי טובה (ולנה אולין לגמרי גונבת את כל ההצגה במשך כל העונה), אחריה הראשונה ובשלישית הייתה ירידה דרסטית, אבל היא גם הייתה בסדר =) זה אליאס מה
ממ, אין לי מושג אם ג'יי ג'יי (יוצר הסדרה) תיכנן כבר מהעונה הראשונה שלסידני תהיה אחות, אבל לא נראה לי, הוא יותר זורם עם מה שיש ועם הדימיון שלו וכאלה. בקשר לסארק - אם כבר להרוג איזו דמות, לדעתי זה צריך להיות או סארק או סלואן, כי הדמויות של שניהם כבר מיצו את עצמן בעונות האלה :$ למרות שאני מאוד אוהבת את הדמות של סארק (ואת דיויד אנדרס
). ספוילר לפרק 322 (אל תקרא אם עוד לא ראית ואתה לא רוצה שאני אגלה לך
)- כנראה שלורן מתה, למרות שעם הראש של ג'יי ג'יי מי יודע... הוא כבר החזיר את אליסון לחיים, ובכלל עשה דברים מאוד לא הגיוניים גם בעונות הקודמות
ככה שאין לדעת עד העונה הרביעית
נדמה לי שדיויד אנדרס יתארח רק בכמה פרקים בעונה הרביעית, אז יש מצב שגם סארק ייעלם לך
אחלה תיאוריות בסה"כ

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif322

טוב זה היה סוף מוזר. בהתחלה זה די היה ברור שזו לא סידני אבל כש"לורן" נכנסה לכלא לא הבנתי איך הגיעה לשם. בכלל לא חשבתי שזו סדני בתחפושת. מה שבאמת היה חסר בעונה הזו, זו האמא. בכלל כבר עד שחשבתי שאני מבין מה הולך שם עכשיו הדודה היא גם נגדם ובכלל עכשיו המסמך הסודי הזה. אוי כמה בלאגן. בסוף חובה שיהיה איזה פרק שיסביר הכל מהפרק הראשון עד האחרון כי כבר כואב לי הראש מלחשוב מה הולך שם.

inbal145

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo187.gif

אירינה דרבקו באמת הייתה חסרה מאוד בעונה השלישית |:

A n g e l u s

New member
הממ... שאלה.. ../images/Emo58.gif../images/Emo44.gif

מתי בדיוק טרנטינו מופיע? בתור מי?

Moreiro

New member
בעונה הראשונה ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

בפרקים 1x12 ו1x13. הוא שיחק את מקנס קול, האיש שפרץ לSD6.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לאחות... בהתחלה התכוונו שסארק יהיה אח של סידני. אבל זה לא יצא לפועל, מן הסתם.

Moreiro

New member
../images/Emo12.gif באמת../images/Emo35.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

וואי זה היה יכול להיות כזה מגניב

LemonLimeLilach

New member
כן

רק שהרבה אנשים חלמו על שידוך שלהם, ואם הם אחים זה קצת הורס את זה... חח. עכשיו הם יכולים לשחק עם הכימיה ביניהם, לעשות קצת טיזינג, שיהיה מרתק.

למעלה