3x04

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif 3x04

"ווהן מת" עאלק. כאילו שזה לא היה ברור שכשסידני "תקעה" לו בבטן את הסכין היא הכניסה את הלהב פנימה קודם... אויש נו באמת, ג'יי ג'יי מנסה לצחוק על האינטליגנציה שלנו?!? הסיבה היחידה שמייקל שכב על האדמה בסוף הפרק היא בגלל שההוא בעט בו חזק וזה גרם למייקל להתדרדר למטה. נו באמת. כאילו אני פוסטמה.

Moreiro

New member
*מתאפקת* ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

תודיעי לנו כשתראי את הפרק הבא

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif התחלתי לראות, אני בדקה ה-

4:39. ממה שראיתי את עכשיו, מייקל עדיין נעדר. וואטאוור. נמשיך לראות... מעניין מה יקרה בסוף ואם יצאתי אבלה או לא

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif 10:33. wtf?!?!?!?!?!?!?!?!

מההההההההההההההההההההההההה?! הוא באמת דקרה אותו?!?! יו אני בהלם. הייתי בטוחה שהיא הכניסה את הלהב פנימה!! מה לעזאזל?!? ולורן-כלבה *&^%$#@!;~$%^%#%*)$^@%^&)#$%*!!!

Moreiro

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

לנשום, רננה מותק, לנשום

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif אני נושמת...

מייקל לא. חחחחחח סתם, כן. איח!! והוא אפילו חלק את האוויר שלו עם לורן הכלבה!! יאאאאאאאאאאק איך הוא מתנשק איתה?! אוהו, רק שיחכה לסוף העונה ויבין שהיא יותר כלבה ממה שנראה לו!!...

קרלוצה

New member
ת'אמת הפתעת אותי../images/Emo58.gif

חשבתי שהיה ברור לך שהיא תדקור אותו כי הסכין נשארת אצל החבר'ה האלה ואם היא תהיה בלי דם אז מה הקטע של זה??

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif כן, דווקא חשבתי על זה

והגעתי למסקנה שהיא השאירה את הסכין הנקיה בין הבגדים שלו או שלה וככה הם לא ראו שאין עליה דם. חוצמזה, דבר אחר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מארשל
איך הוא הכה את סיד בתחת ואיזה מבט רצח היא הביאה לו!!!
מסכן, ראיתם את הפרצוף שהיה לו על הפנים?!?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאוי קטע עננננק../images/Emo6.gif

נראה לי שזה אחד הקטעים שאני יכולה לראות שוב ושוב ולהיקרע מהם כל פעם מחדש!!! איזה מבט תקעה לו על זה.....תפס תחת יחסית למשימה הקודמת שלהם ביחד
חחחחחחחחחחח

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif אשכרה!!!

ראיתי את הסצנה הזאת איזה 3 פעמים!! והייתי ממשיכה עוד אבל הייתי סקרנית לדעת מה יקרה בהמשך הפרק, אז... ובמשימה הראשונה הוא בקושי הסתכל עליה, לכן הייתי כ"כ בשוק!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "תפס תחת" חחחחחחחח תרתי משמע!!!

inbal145

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אויש זאת סצינה קורעת

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif מה יש לי היום?! אני שופעת

הודעות!! בכל מקרה-איי האב נואוטיסד משהו. שמתם לב שג'ק נפתח כלפי סידני?! הוא דואג לה הרבה יותר מראה לה את זה הרבה יותר... ואני ממש אוהבת אותו ככה!!! זה כאילו שהבגידה של אירינה בקרובים לה קירבה את הקרובים האלה!! יא, אני ממש אוהבת את המצב הזה! רק חסר שאירינה תחזור והכל יהיה מושלם!!...

למעלה