3x07

פרק מצויין ../images/Emo58.gif

נראה שקייל וג'סי סוף סוף הולכים להיות ביחד.... יאללה נמאס כבר מאמנדה שיהרגו אותה כבר

Freemee

New member
מה הקשר ../images/Emo58.gif ??

זה שקייל לא יכול להיות עם אמנדה כי הוא רוצה להגן עליה לא אומר שהוא הולך לקפוץ על ג'סי. עד כמה שאני אוהב גם את קייל וגם את ג'סי זה פשוט יהיה מוזר שהם יהיו ביחד, לאידע הרעיון נשמע מוזר כזה... בכל מקרה, לא נראה לי שיהיה לנו הרבה זמן לפתור את הנושא הזה כי עוד 3 פרקים נגמרת הסדרה

מה מה הקשר? ../images/Emo58.gif

מהפעם הראשונה שראיתי את ג'סי רציתי שהם יהיו ביחד (ומהפעם הראשונה שראיתי את אמנדה רציתי שהיא תמות)

Freemee

New member
פרק חמוד ../images/Emo58.gif

אהבתי את כל הקטע של המסיבה והקריסטלים. היה ממש יפה. סוף סוף דקלן מקבל קצת רומנטיקה
לא ציפית מהכיוון הזה אבל בהחלט סחתיין. לא עליתי על זה שג'סי היא זאת שהחליפה את הצבע לאמנדה אבל היה נחמד לראות את קייל רב עם נייט כל הזמן. איך ג'סי הצליחה לעבוד על לורי אני לא יודע אבל עדיין היה מגניב לראות את זה. סה"כ פרק טוב אבל מה יקרה עד סוף העונה? יש כל כך הרבה דברים שהייתי רוצה לדעת ולצערנו כנראה לא נדע.

adii1201

New member
../images/Emo58.gifהיה פרק טוב

אבל לא כמו הפרקים הקודמים
רק אני נשפכתי מצחוק בקטע שאנדי וג'וש מדברים פאקינג מהר ואומרים אותו דבר בערך?
הזכיר לי קצת את בנות גילמור
אני לא רוצה שאנדי תעזוב
אני אוהבת את אנדי
וג'וש ואנדי שולטים
שמחתי שקייל לא חזר לנעלול הזו אמנדה|קיר| דיי מיצינו!!!!!!! אני רק לא בטוחה שאני בעד ג'סי
נייט תעשה לי ילדים|ריר|
הדבר הזה שווה ברמות מטורפות
אבל הוא מניאק
למה כל השווים צריכים להיות מניאקים?
קאסידי הזה מעצבן אותי|קיר| מה הוא מנסה להשיג מהם ולמה לעזעאזל ABC פמילי חושבים שהם יצליחו להציג את זה במס' הפרקים שנשארו?!?!
לורי ומארק
הם חמודים ביחד
אהבתי את כל רעיון השרשראות, זה היה מדליק
גם אני רוצה שרשרת כזו
ומה נראה לה שהיא מתחילה עם דקלן?
אני רוצה
אניווי היה פרק חמוד+ רק היו חסרים לי סטיבן וניקול...

darklighter

New member
../images/Emo6.gifגם לי זה הזכיר../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

את בנות גילמור!!! אבל זה לא הפעם הראשונה שזה קורה עם אנדי וג'וש... תסתכלי פה לקראת סוף הקליפ http://www.youtube.com/watch?v=r5-Kpetpvk0 פרסום עצמי שליטה
הפעם זה היה עוד יותר מצחיק אבל... אני דווקא עכשיו יותר בטוחה שהוא צריך להיות עם ג'סי... הבעיה היא שהפרידה שלו מאמנדה טריה מדי והוא עדיין חושב שבגלל שהיא האהבה הראשונה שלו הוא צריך להיות איתה כל החיים למרות שהיא כבר המשיכה הלאה עם נייט [זונע!], וגם ג'סי עוד לא ממש יודעת איך להתנהג עם גברים... היא מנסה להקשיב לעצות של לורי שחשבה שהיא רוצה את קאסידי וזה לא נגמר טוב...אבל אני מאמינה שהם נועדו להיות יחד, זה בתוך הגנים שלהם, גם ראו את זה בנשיקה, קייל רק צריך להבין את זה ולהפסיק להיות אידיוט! [אני מדברת על הדמות, לא להרוג אותי. הוא פשוט היה נורא חמוד בעונה 1 ונורא אינטיליגנט בעונה 2 ובעונה הזו הוא דורש בוקס
] ABC פמילי הם לא הכותבים של הסדרה... אבל הם מטומטמים שהחליטו לבטל את זה כזה מהר וזה צולם ממש ממזמן ואיןם להם זמן לשנות דברים...נראה לי שהסוף יהיה קטוע/מזורז מדי כזה... לפחות היו נותנים להם להשלים את ה22 פרקים של העונה הזו שזה יגמר כמו שצריך...וקאסידי אכן מרגיז, בעיקר כי אני לא ממש מבינה מה הוא רוצה לעשות... אמילי ובלנטיין היו "רעים" יותר טובים... הווו אני שמחה שגם את בעד לורי ומארק
אוי השרשראות והזוגות זה רעיון נורא מטומטם וילדותי
אבל הן היו יפות... מי התחילה עם דקלן כבר שכחתי... התרגלתי להתעלם ממנו לאחרונה... את רוצה סקס???
איך זה קשור לדעתך על הפרק?
לא שמתי לב שסטיבן וניקול לא היו... אכן פרק חמוד+ למרות שהקטע שאנדי ניסתה לשדך לג'וש מישהי ממש הרגיז אותי...למרות שמתאים לה לעשות את זה כי ככה היא הייתה כשהם הכירו... אבל עכשיו הם ממש זוג וזה וזה ממש דפוק שהם חייבים להפרד רק כי היא עוברת...הו וול... רק סדרה שגם ככה נגמרת עוד 3 פרקים
|קיר|

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

אוי כן זה היה קטע חזק
אבל בפרק הזה זה היה משעשע במיוחד
הם גם אמרו את אותם הדברים בערךXD זה בגנים שלהם?
וכן האמת שאני נורא מסכימה שהוא קצת אידיוט בעונה הזו
כאילו הוא עדיין סופר גאון בכל השאר עד שזה מגיע לדברים הבסיסיים של החיים
וג'סי הזו, מה את מקשיבה ללורי?|קיר| אוח נייט הזה כזה שווה
אמנדע חייבת להפסיק לקבל את השווים
הייתי צריכה ללכת לאודישנים של קייל בשביל להתקבל לתפקיד שלה
כן אני יודעת
אני סתם מעוצבנת שהם החליטו לבטל אותה|קיר| חחחח אני לגמרי מסכימה לגבי אמילי ובלנטיין
האמת שגם קאסידי לא כזה חכם... כאילו מה הוא חשב שקייל אידיוט והוא לא ישים לב למשהו מתישהו?
כן הם חמודים
אני אהבתי
נו ההיא מלאטנוק, הבלונדה הזו שקייל עזר לה עם הצמח של העגבניות או וואט אבר..
אני לא רוצה סקס
(טוב אני כן אבל זה לא רלוונטי
) התכוונתי שדקלן סקס ואני רוצה אותו
לא שמת לב?
הם היו חסרים לי
נכון אני מסכימה
אוף זה מרגיש כאילו הם מנסים לדחוף את העלילה שנשארה להם לפרקים המעטים האלה
אני לא מרוצה בכלל

darklighter

New member
אז כן יש פרק 10!../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

יא חתיכת לא יודעת אנגלית שכמוך
עשית לי התקף לב... הקריין אמר Don't miss the final 2 episode BEFORE the season finale מה שאומר שיש את 8-9 ואז את פרק הסיום שזה 10! זה מה שאני הבנתי... תודה על הקישור אבל!
בקשר לפרומו- יאיי יותר קייל וג'סי! לפי התקציר שרשום שם נשמע שיהיה מעניין ויגלו עוד על שרה! ההצעת נישואין של ג'וש לאנדי זה אחד הדברים הכי מטומטמים שראיתי בחיים שלי, נראה שהם העתיקו את זה מThe Secret Life עם בן ואיימי [שזו סדרה מטומטמת שהפסקתי אפילו לראות כדי לצחוק עליה אז להם זה מובן
] אבל חשבתי שהתסריטאים של קייל הרבה יותר מתוחכמים מזה...זה נראה לי די ברור שהיא תסרב אבל.

adii1201

New member
ואני אכתוב את זה שוב../images/Emo69.gif

מה שאמרתי זה שאני ציינתי שיכול להיות שלא הבנתי אותו
הייתי בעצבים אז לא הקשבתי כ"כ למה שהוא אמר

adii1201

New member
ועכשיו אני אכתוב את זה בלי ספוילר

כוס אמא של ABC פמילי$%^&%$^&$%*%^&*&%$**&)^&*&%^*%$&%&%$^&%^Y%$^$%^%$^*^*%&^&%^**%&^&$^^&%^^&&*)*^%*)(&^%$#)*&^%$()*&^%$()*&^%$#()*&^%$#)*&^%$#)*&^%T$#(*)&^%$#)(*&^%$#*)&^%$#*)&^%$#*)&^%$#*)&^%$#)*(&^%$#*)&^%$#*)&^%$#*)&^%$)*&%$TR#EW אם הבנתי נכון מהפרומו, הפרק הבא יהיה כפול והוא יהיה הפרק האחרון של העונה. אם לא הבנתי נכון אז שבוע הבא יש פרק רגיל ואז עוד שבועיים יש עוד פרק ואז נגמרת הסדרה
בכל מקרה יש לעונה המזורגגת הזו רק 9 פרקים
כמעט שנה חיכיתי לעונה המזדיינת הזו!!!!!!!!!!!!!!!! אני כועסת

Freemee

New member
כל מילה שאמרת חקוקה בסלע!

הבעת בדיוק את מה שאני חושב

adii1201

New member
אני תוהה את מי להרוג

מ-ABC פמילי... את זה שביטל את הסדרה או את זה שהחליט לשים אותה בזמנים כ"כ גרועים בלו"ז שבגלל זה היא בוטלה
מה שבטוח, אני כועסת

Raph Rulz

New member
עכשיו נזכרתי!! עבדתי פעם עם ABC...!

לפני שנה! הייתי אנליסט כלכלי שלהם לשבוע...! פיטרו אותי אח"כ....
הם דווקא היו ממש נחמדים חוץ מהקטע של הפיטורים

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני אכה אותם../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אוף זה פשוט חבל על הסדרה, למרות שאין לי מושג מה קורה בעונה 3 ממה ששמעתי מכם זה בדיוק התחיל להשתפר
(אגב, פתאום שמתי לב שלא נפתח לי הבלוג שלך
)

adii1201

New member
שמת../images/Emo23.gif שכבר אין קישור בחתימה שלי

לבלוג שלי?
נראה לי שזה בגלל זה
איזה כיף שחזרת
ואני לגמרי מסכימה עם מה שאת אומרת
אני אגב עדיין מחכה לתשובה מהוט בקשר לעונה פה בארץ אבל הזונות לא עונים לי

למעלה