3x08

adii1201

New member
../images/Emo58.gif3x08../images/Emo58.gif

גאד כמה שאני שונאת שהתפוז לא זז|קיר|

Freemee

New member
פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

היה פרק מעולה! איך אהבתי את זה שדקלן לקח את לורי והילארי ושם אותם ביחד תקועות כדי שישלימו, ברור שרק טוב ייצא מזה וזה מה שקרה
קיבלנו גם CHICK FIGHT וגם הן השלימו. מסתבר שהנסיון שלהן להרוס את הדייט לא כל כך הצליח חח. ג'וש ואנדי גם היה ממש יפה, למרות ג'וש יכול להיות בעייתי מדי פעם... אני אוהב כשאנדי מתעצבנת עליו ח וה MAIN EVENT: קייל מנשק את ג'סי בסיום, כאילו מה זה אומר? זהו קיל אוהב את ג'סי? תכלס יכול להיות שזה חצי רחמים, כי חצי מהפרק היא גססה לו... עשו ממש יפה איך שהציגו את כל הקטע של המוות של שרה... למרות שזה נשמע די כזה אכזרי וככה קאסידי הורג אותה בקלי קלות בלי שום דבר אבל באמת יצא טוב. יווו איזה בעסה שיש רק עוד שתי פרקים... מה נעשה.... :\ ולמה שקאסידי יהרוג אותה? אותה סיבה שאדם ביילין מת? מה הולך פה? נ.ב. נייט הזה חטטן.. מה הוא מחפש שם

adii1201

New member
../images/Emo58.gifהיה באמת פרק טוב../images/Emo3.gif

איזה מבאס זה שנגמר אוףףף
קייל וג'סי- לא רציתי שהם ייתנשקו
כל הזמן צעקתי "לא לא לא!!!!"
אבל בסוף הם התנשקו
בכל מקרה כל הסצנות שלהם היו ממש טובות.. ממש נבהלתי כשג'סי ראתה את הדם המרוח וצעקה, זה היה מפחיד
אהבתי שניקול בסוף ראתה אותם למרות שזה דיי היה ברור שזה ייקרה.. במיוחד אחרי שהיא אמרה לסטיבן על אנדי וג'וש למה הם לא יכולים לגור ביחד
אנדי וג'וש- איזה חמוד הוא
דיי זה היה ממש עצוב אבל
אני לא רוצה שהיא תעזוב
מצד שני הסדרה נגמרת, הם כולם עוזבים
טוב חבל.. אהבתי את הסוף אבל, היה יפה ומרגש
לורי הילארי ומה ששביניהן (דקלן)
- אהבתי שהוא נעל אותן ואז הביא להן את האוכל בשביל המלחמת אוכל
חבל שהן לא עשו אותה בסוף, היה יכול להיות מצחיק
בכל מקרה כיף שהן השלימו שוב
וההיא הבלונדה הזו נחמדה דווקא למרות שאני רוצה את דקלן
מצד שני אני גם רוצה את קייל ונייט
נייט החטטן הזה
מה הוא רוצה, מה?!?!?! זה שאתה כזה שקסי שווה עם שיער ועיניים מהממות לא אומר שאתה צריך לחטט|ריר|
קאסידי עולה לי על העצבים
טוב בקיצור חפרתי
היה פרק ממש טוב
אני ממש מבואסת שנגמר בקרוב

מה לא? ../images/Emo58.gif

כשהם התנשקו הייתי כזה FINALLY!!!! ITS ABOUT DAMN TIME ואני לא חושב שיש לניקול וסטיבן סיבה לדאגה... כל עוד זה תלוי בקייל הוא לא יעבור את הPG13...

adii1201

New member
לא נו../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

אני לא מתה על השילוב שלהם ביחד.. אם זה הוא ואמנדע או הוא וג'סי אז ברור שהוא וג'סי אבל לא יודעת מוזר לי

למעלה