7 1 3

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif7 1 3../images/Emo58.gif

פרק סווווווווווף אהבתי אותו כל כך!!!! אני לא יודעת מאיפה להתחיל בכלל, דבר ראשון לא הפתיע אותי הקטע של ווהן ומה שהוא אמר ללורן בגלל הפרומו אבל בילבלו אותנו לגמרי בפרומו לגבי הקטע שלורן יורה, מסתבר שסתם חיברו את הקטע של ה"הלו" ויורה היא בכלל אמרה לאבא שלה הלו לפני שהיא הוציאה את האקדח ושלא נדבר על זה שהיא לא הייתה זאת שירתה אלא אמא שלה!!! כאילו....WTF?? סארק הרג אותי עם היציאה של, "טוב, אם ווהן רוצה לעזוב אותך תהרגי את אבא שלך כדי שיישאר איתך וסגרנו עיניין" ובקטע של החברה הקודמת שלו "אליס" הוא בכלל חזר אליה לפני שאבא שלה נפטר אבל שיהיה.... אהבתי מאוווווווד את הקטע שווהן זרק לסיד במטוס שהוא ולורן נפרדו, כל כך חיכיתי לראות איך זה ישפיע על היחסים שלהם ואיך תהיה התגובה של סיד וזאת הייתה בדיוק התגובה שלה ציפיתי, תגובה מושלמת, וכמעט כמעט בכיתי איתה בסוף,לא נותנים לה צ'אנס להיות מאושרת בשיט!! פשוט מדהים כמה היא מסכנה....
כל כך רציתי שהם יפגשו ל"כוס קפה" הזה שאין לכם מוווווושג!!! אווווווף!! מעצבן אותי שמצליחים לשחק בווהן כאילו הוא בובה!!! זה נראה כאילו הוא כל כך "חלש" מבחינת אישיות שזה מדהים כי כמו שסיד ציפתה שהוא יישן אצל אריק ככה גם אני אבל אני מקווה שזה ישתנה בקרוב.... וול... כשאני אזכר בעוד משהו אני אגיד לכם

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifעוד 2 דברים....

אחד, קשה לי להתרגל לג'ניפר עם הפוני זה מאוד מוזר לי...... ודבר שני, הייתי בשוק מהקלילות שאמא של לורן ירתה באבא שלה ויצאה מהחדר כאילו כלום...

prophecy girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo21.gif

טוב, אז לא יכולתי להתאפק וראיתי.. ולא נורא שעצרו אותי כל עשר דקות
אני מסכימה עם כל מה שכתבת.. הייתי בטוחה שמישהו יתייס לשיער שלה.. שסלואן יגיד לה משהו על זה.. או ווהן.. אהבתי במיוחד את הקטע שווהן והיא לוקחים את המפתחות והוא אומר לה שאם זה סכנה בשבילה אז כדאי שהם ישמידו אותם.. זה היה כל כך קיטש וכל כך במקום!!! אהבתי גם את הבריחה שלהם
ואיך שהם היו תקועים פתאום באמצע האוקיינוס או ווטאבר..
הקטע עם אמא של לורן היה ממש ממש צפוי.. מההתחלה הבנתי שהיא רעה.. ות'אמת די ריחמתי על לורן הפרק הזה.. חבל לי שרוצים להרוג את סלואן, למרות שבחיים זה לא יקרה...
הפרק היה טוב לעומת הפרק שעבר.. מקווה רק שווהן יגלה בקרוב על לורן (למרות שאני אוהבת אותה..), ושיחזור להיות כבר עם סידני, כי בדוגרי נמאס כבר מכל המשחקים שלו - או שהוא עם לורן או שהוא עם סידני, ואני בטוחה כבר מה התשובה של כולם לגבי זה

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifמה שבטוח..

שלרחם על לורן לא ריחמתי בגרווווווש לא מגיע לה, אם היא הייתה מוכנה לשלוף ככה אקדח ולהרוג את אבא שלה רק כדי שלא תיחשף בפני ה CIA, ירתה בווהן ובגדה בו אינספור פעמים אז לא מגיע לה שירחמו עליה, להפך!!
אגב, נורא מעניין אותי עכשיו לדעת מיהו ראש הקובננט זה מסקרן אותי יותר מפרק לפרק.....

sprqy

New member
לא להגזים..../images/Emo58.gif3X17

בסדר אז סידני וווהן לא ביחד, עדיף ככה תאמינו לי, כל המתח הזה במשולש סידני ווהן לורן רק עוזר, למרות שקצת נמאס, צריך איזה טוויסט מטורף עכשיו כדי להכניס ת'סדרה להילוך גבוה
סה"כ פרק בסדר. כדאי מאד שאירינה תחזור מתישהו כי חייבים אותה ברגע שראינו תשם שלה על הקופסה ההיא מהפרק הקודם..

הרמוני

New member
../images/Emo58.gifיהההה איזה פרק יפה!!!

אבל איך זה מתסכל שבדיוק שווהן עמד לעזוב את לורן היא הלכה והרגה את אבא שלה היא ואמא שלה שתייהן כאלה כלבות!! ועוד ההצגה שהם עשו אחר כך לג'ק אוף!! אבל לפי הפרצוף שלו אני לא בטוחה שהוא קנה את זה.. סידני ממש מסכנה, ממש ריחמתי עלייה בסוף (והשיער שלה ממש יפה ככה!) והיה ממש מצחיק הקטע הזה שסלאון אומר לדיקסון "אני מצפה שתשחררו אותי עם התנצלויות.." ובלה בלה ואז דיקסון קוטל אותו בטירוף! ובטוח לא יהרגו אותו עוד "שבועיים" אבל מעניין מה יקרה, בטח זה קשור באירינה.. בכל אופן, יום ראשון הקרוב אין פרק

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif.........

היה עוד קטע מצחיק עם סלואן, הקטע שהוא אמר לסיד שיש לה חיוך יפה ושמזמן הוא לא ראה אותו ומתגעגע אליו.......ואז היא אומרת לו כשיוציאו אותך למוות אני אהיה שם ואז אני אחייך
חחחח גדולה....

מווותק

New member
../images/Emo58.gif 317 - נשבר לי! ../images/Emo46.gif

ממש נמאס לי ונשבר לי! אני כבר לא יכולה לסבול את העלילה המפגרת הזאת! שום דבר לא מותח, שום דבר לא מעניין ושום דבר לא מפתיע אותי. אז יופי - אמא של לורן ירתה באבא שלה. ביג דיל. יאלללה - נמאס כבר מהקטע של סיד, ווהאן ולורן. שיעזוב את הכלבה, יחזור לסיד וזהו זה. עכשיו סתם מותחים את זה כמו מסטיק והמסטיק הזה איבד את הטעם שלו כבר מזמן. הוא היה צריך להתקשר לסיד בסוף הפרק ולומר לה - כן, השכבתי את לורן (הכלבה) לישון, ועכשיו אני רוצה להיפגש איתך לקפה. טמבל. סליחה, טמבלים שם באליאס. כאילו - הפרק הזה היה נחמד וחביב אבל ממש נמאס לי שהם מורחים את הסיפור הזה. שיגלו את זה כבר ויגאלו אותנו מיסורנו! JJ - חליק!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifצודקת....

בהחלט מריחה של המשולש הזה!!! הם מורחים את זה כאילו יש עוד 30 פרקים לעונה הזאת וזה מעצבן כי נשארו עוד 5 פרקים לסוף וזה זז כמו צב.... אהבתי את הפרק כי סוף סוף הראו שלווהן נמאס מלורן, אבל עד שהגענו לזה הנשמה יצאה ועכשיו הם כאילו עשו כמה צעדים אחורה......

dress n glasses

New member
../images/Emo58.gif 317- שעמומון

יש מצב שהעונה נגמרת כשסלואן על הכסא החשמלי רגע לפני הזרקת החומר המרעיל?? חבל אני כל כך מחבבת אותו לאחרונה (אני היחידה שמאמינה לו, מה?) לפי שמות הפרקים שפורסמו עד 21 לדעתי אירינה תופיע בפרק 21 (הוא נקרא legacy) בקשר לטענות הועלו פה נגד ג'יג'י אני חייבת לומר לצאת להגנתו ולומר עם כל הכרוך בדבר שהוא באמת בצרות כי כל ההמשכים תלויים בשחקנים שמוכנים או לא לשחק (אהממ אהממ למשל לנה אולין) וצריך איכשהו למתוח את הקווים בצורה שתאפשר נסיגה. ואחרון. מישהו שם לב לחזרתו של קישל? (אני קוראת לו הלוחש לסוסים) הסוכן המצולק שעבד בזמנו עם "איש השלג" נוח היקס ווהן נפגש איתו בפרק snowman? מעניין שלא הראו רפרנס בפתיח לסצנה ההיא מהעונה הראשונה

sprqy

New member
עכשיו נזכרתי!../images/Emo3.gif

מאיפה המצולק ההוא מוכר לי - תודה!

varty

New member
מה??

תזכירי לי מי זה קישל? איזה פרק זה. אני אלך לראות, כאילו מס' פרק. בקשר לפרק הזה. את צודקת!! נמאס מהמשולש המפגר הזה. והקטע בסוף! סידני היתה כל כך מסכנה, כמעט בכיתי איתה. וצעקתי על ווהן , יא טיפש גש אליה. הרי הוא שמע אותה בוכה. פאק לורן!!! ניסו להראות לנו בפרקים שמראים את לורן הרעה שהיא חסרת רגש ועושה כמעט כל מה שמוטל עליה .מלשכב עם אנשים כדי להוציא מידע ועד לרצוח אותם ככה בקלילות אבל...בפרק הזה הראו לנו צד רגשי שלה, היא נשברה , היא לא יכלה להרוג את אבא שלה וכנראה שזה צד די צפוי כי אמא שלה אמרה שהיא ידעה שהיא לא תוכל לעשות את זה ורצחה אותו במקומה. כנראה בכל זאת היא יכלה לאהוב מישהו. את אבא שלה! ואנחנו יודעים מאיפה היא ירשה את הצד המטורף - מאמוש. בקשר לסלוהן אני גם מתה עליו, הוא מקסים עם השני צדדים שלו רע\טוב. שחקן מדהים!!! איך ווהן וסידני נתלו על הוילון...
ווהן אמר לסידני שהוא עוזב את לורן והזמין אותה לקפה עתידי...עד שהצד החלש שלו (רגש) השתלט עליו והוא נשאר עם לורן למרות שהוא לא אוהב אותה. אני חושבת שמראים את ווהן כחלש בגלל הצד הרגשי שלו. אבל רגש זה משהו חלש??? סתם שאלה פילוסופית

קרלוצה

New member
ווואי אני לא אשכח את הפרק הזה!!

כל כך התעצבני שם על סיד ששכבה עם הדבר הזה!!! ויש קטע שווהן שואל אותה איך היה המבצע שלה עם "הדבר הזה" והוא כל כך קינא שריחמתי עליו בטירוף!!

dress n glasses

New member
../images/Emo13.gif אני הייתי עסוקה בלהזכר מי השחקן

הוא שיחק בשיקגו הופ. גם שם לא ממש סבלו אותו (בעצם זה הפרק השני איתו, אז אולי זה היה ב1X18, למה להתקטנן)

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif317

באמת היה פרק לא משהו. אבל עוד מעט סוף העונה מתקרב ככה שעוד מעט הפרקים יתחממו ויהיו טובים יותר וכבר נמאס מהטלנובלה שעושים סידני ווהן

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif ארררררר ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

סארק והרעיונות שלו
אוףף זה היה יכול להיות כל כך מושלם
וואי זה היה עצוב בסוף שהיא התחילה לבכות.. אבל ווהן קלט את זה לפחות אבל היא ניתקה לו
בעע היה איזה זוג בסדרה ש ל א התחתן כשאחד הצדדים באיזה ארגון אויב לארגון של השני
קצת חרוש כל הקטע...
ואהבתי שהם קפצו ביחד מהקומה למעלה
ואיך סארק בכלל יודע מאליס וכל זה
וואי אמא של לורן ממש דומה לה!! בשניה שהיא פתחה את הדלת לג'ק חשבתי בכלל שזו לורן
אארררררגגגגגגגג

למעלה