7X11

../images/Emo58.gif 7X11 ../images/Emo58.gif

אני ממש מקווה שהשבוע יהיה לי עם מי לחלוק את הפרק הזה. אז הנה כמה מחשבות, בסדר אקראי להפליא... אני אוהבת את הרעיון של להתמקד בדמות או שתיים בפרק וממש לתת להן מקום. זה מאוד שונה מהעונות המוקדמות, בהן היה סוג של איזון בין הדמויות ובין קווי העלילה (רציני/קומי). CJ היא בעיני ה-דמות בסדרה. לא ג'וש, לא ליאו, לא הנשיא, לא אף אחד. CJ מדהימה. חזקה, רגישה, שנונה, חכמה, סקסית, הישגית, ערכית... פשוט דמות מעולה, וכמובן כשמדובר באישה, על אחת כמה וכמה. נשים כמוה, וכבר אמרתי את זה, יכולות לגרום לי לחשוב על להפוך ללסבית. מעבר לזה, פרק מרתק מבחינה פוליטית, לאומית ובינ"ל. הסיפור עם דאג ווסטון חביב, אבל רק מדגיש את המורכבות של המערכת הפוליטית, במקביל למאבק של סאנטוס, ומעלה בצורה מאוד יפה את המורכבות הזו בין קפיטליזם, הרטוריקה של הדמוקרטיה והצורך בכ"ז לשלוט ולהיות חזקים כדי להשליט זכויות אדם (אם בכלל...). הרומן בין CJ ודני... טוב, אנחנו כבר יודעים מהפרק הראשון של העונה לאן זה הולך, אבל זה עדיין חמוד ורומנטי, וזה עדיין מקסים לראות אותו מחכה לה בסבלנות כשהיא הולכת למצות כל דקה שיש לה בתפקיד. וכמובן, הקליף-האנגר של הדקה האחרונה... אלמלא הייתי יודעת שכבר צילמו את שני הפרקים הבאים לפני מותו של ג'ון ספנסר, הייתי חושדת שככה הם הולכים להרוג אותו. אבל לך תדע מה יקרה... בקיצור, אני לא יודעת אם זו העונה האחרונה של הסדרה או לא, אבל הפרקים האחרונים באמת משובחים. איזה תענוג.

במיוחד שעכשיו גיליתי מי כתב אותו

מסתבר שבראדלי ויטפורד כתב את הפרק הזה. זה לא הפרק הראשון שלו- היו לו שניים (נדמה לי) בעונה 6, ואחד מהם היה מעולה, זה שחושדים ב-CJ שהיא לסבית... אולי גם קודם, אדווח כשאגיע לעונות הרלבנטיות, והיה נדמה לי עוד פרק בעונה 7 שהוא כתב. אבל בכל מקרה, כל הכבוד לו. זה די מפתיע ששחקן מגלה כשרון כזה - אני מכירה לא מעט שחקנים שמתוך נסיונם הפכו לבמאים, ועשו עבודה בהחלט טובה (גם BW ביים פרק או שניים בבית הלבן, אאל"ט), אבל כתיבה, that's a whole new ballgame והוא עומד במשימה בכבוד רב. אז איפה היינו ? חתיך, שנון, מוכשר, אוהב לנשק ולגעת (כמוני), גומות ו-- כותב טוב. איזה בעסה שהוא נשוי...

Popeye78

New member
על תהייה כל כל בטוחה שאת יודעת

איך זה יגמר בין CJ לדני. נכון שראינו משהו בפרק הראשון של העונה הנוכחית, אבל ישנו גם מקרה נוסף של Access, פרק 5X18 אם אני זוכר נכון.

אני צריכה תרגום, עם כתוביות

ראיתי את Access בזמנו, אבל זה היה לפני הרבה זמן ועוד לא הגעתי לעונה 5... מה היה שם שגורם לך לחשוב שהם ייסגו מהרעיון שהוצג ב 7X1 ?

Popeye78

New member
חוץ מזה שאומרים שם ש-CJ

היא האישה היחידה שעשתה 8 שנים מלאות בתור מזכירת העיתונות?

../images/Emo6.gif לא זכרתי את זה, כמובן.

טוב, נחיה ונראה. אבל אני שמחה למצוא קולגה לצפייה בפרקים העכשוויים- אני גם זוכרת שיש כאן מישהי מארה"ב, לא ?

o n o f f

New member
טוב אני מודה באשמה .....

שמעתי שדני חזר לסביבה, לא יכולתי להתאפק והתחלתי להוריד את הפרק..... הממ הלוואי שישאירו אותו, וייתנו לCJ קצת נחת....שיסדרו לה כבר משהו כמו שצריך, כי הם פשוט ניראים טוב יחד.... נ.ב. ראיתי פרק של תיקים באפילה, וברלתי וויטרפורד עשה שם תפקיד אורח...טוב זה היה בערך 6 שנים לפני הבית הלבן, והיה מצחיק פתאום להבין שזה הוא

למעלה