A Good Man Goes to War

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gifA Good Man Goes to War../images/Emo58.gif

תקציר: This is the episode. The episode where we finally find out who River Song is. Where the Doctor faces his darkest hour. Where Sontaran, Silurian and Cyber forces - for once - are not the most dangerous threats to the Time Lord. Where Amy and Rory must summon their courage as never before. Because this is the episode where A Good Man Goes to War. צפייה מהנה
סמנו

MIDNIGHT SKY

New member
לא רואה עכשיו.

פרק כזה לא רואים בלייב סטרים שנתקע כל 5 שניות.

מוגלי7

New member
אני לא מאמין שאני עד כדי כך טיפש

וגיליתי את הזהות של ריבר בלי לראות עדיין את הפרק. ספוילרים מזדיינים.

Oukami Kun

New member
למה אני לא מוצא בשומקום??? :(

כבר שעה מאז שנגמר הפרק, מה נסגר???

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif אויש...

היה פרק כל כך טוב!! ועד דקה לפני הסוף כל כך נהנתי... ואפילו כשריבר סיפרה לדוקטור אהבתי את העניין כי שניהם נראו כל כך מאושרים! אבל אז בום התפוצצה לי הבועה. ריבר היא הבת של איימי. איכס האמת אבל שציפיתי שזה מה שיקרה כי התאוריה הזאת הייתה הכי הגיונית אבל כל כך רציתי שזה יהיה משהו אחר! אני פשוט חולה על ריבר וזה לא ישתנה בגלל שנתנו לה כזה הסבר מעפן. עדיין לא גילינו למה היא בכלא ואני מקווה שזה יהיה יותר טוב. אה ודרך אגב בטח אף אחד לא יכתוב על זה אבל נורא אהבתי את ההתחלה עם ריבר שהיא אמרה שזה היה היום הולדת שלה עם הדוקטור וזה היא נראתה כל כך מאושרת. אלכס קינגסטון שחקנית מדהימה. טוב אני קצת בהלם ואני לא מאמינה שצריך לחכות כל כך הרבה זמן עד הפרק הבא אבל נסתדר :)

limors2

Active member
../images/Emo45.gifההתחלה!

ההליכה השיכורה מאושר. איזה חמודה.

מוגלי7

New member
אז... ../images/Emo58.gif (תכנסו רק אם ראיתם!!!)

ריבר סונג... מלודי פונד. כל כך מול הפרצוף שלנו! מלודי זה שיר או מנגינה, כמו סונג ופונד זה אגם, כמו ריבר שזה נהר. אבל למה לקחת את הפתרון הכל כך... נדוש הזה? (נדוש זו המילה? לא יודע, לא מצאתי מילה אחרת) אנחנו הכרנו את ריבר בעונה 4, היא הייתה דמות מסתורית וכבר אז הועלו ספקולציות רבות לגבי זהותה. מי היה יכול להעלות על דעתו בעונה 4 שריבר סונג היא הבת של מלווה עתידית של הדוקטור? זה ממש מאכזב, כאילו הקו עלילה של ריבר התחיל רק בעונה 5. אין מצב שלזה חיכינו כל הזמן הזה. חייב להיות שם עוד משהו. חייב. נכון? זאת לא ה-זהות של ריבר סונג. לא יכול להיות. דעה מפורטת על הפרק עצמו... כשאני אראה אותו שוב.

מוגלי7

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif (../images/Emo58.gif, להיכנס רק אם ראיתם!!!)

יש לי שאלה בעקבות משהו שלא הבנתי ואשמח אם מישהו שכן הבין יענה לי עליה- האם ריבר היא הילדה הקטנה בחליפת האסטרונאוט? כי בטארדיס ויקי אומרים שכן ואני לא מבין מתי ענו על זה ואיך... הבנתי שריבר היא חצי טיימליידי (או משהו כזה) אבל זה עדיין לא מסביר כלום.

../images/Emo58.gif משהו ממש חשוב שקלטתי!

כשריבר מופיעה בסוף הפרק היא לובשת בדיוק את אותו הדבר שהיא לבשה כשהדוקטור החזיר אותה לכלא בסוף פרק 2. זה ישר הדליק אצלי נורה אדומה. ואז נזכרתי שבפרק הראשון שהוא בעצם באותו רצף ארועים כנראה בשביל ריבר היא ירתה באסטרונאוט. זאת אומרת שזה לא היא בפנים כי איך היא יכולה לא לזכור שהיא בפנים? בגלל שהיא כבר בכלא בגלל זה! קיצור זה מאוד מוזר ואני ממש ממש רוצה שהפתרון של שאלת הכלא יהיה יותר מגניב. וגם הדוקטור לא אמור להרגיש שהיא טיים לורד? זה נורא מציק לי! בעונות קודמות דובר על זה הרבה ופתאום זה לא קיים? מה שאני מנסה להגיד זה שאין לנו את כל התשובות עדיין :)

מוגלי7

New member
בדיוק, אין לנו את כל התשובות!../images/Emo58.gif

בגלל זה אני עוד אופטימי לגבי ריבר, כי חוץ מזה שהיא חצי טיים ליידי (עוד לא הבנתי איך) ושהיא הבת של רורי ואיימי לא גילו לנו דברים כמו את מי היא רצחה או מה היא בשביל הדוקטור. (אשתו?) אני מקווה לא להתאכזב בסתיו. אם כבר מדברים על זה - יהיה ספיישל חג מולד? לא יהיה, נכון? חבל לשבור ככה מסורת...

../images/Emo58.gif עוד שאלה שעלתה לי. נראה חשוד

לא אמור להיות רשום על העריסה הזאת את השם של הדוקטור?! אני לא מבינה איך הוא קרא את מה שרשום על העריסה ואז קלט? זה היה הגיוני אם הוא היה קורה את מה שהיה רשום על הבד הזה בתוך העריסה אבל אז למה עשו זום על הכיתוב הזה על העריסה? אני נורא מבולבלת! דרך אגב פעם שלישית שאני מגיבה על השרשור הזה ביום אחד. אני מכורה רשמית

למעלה