A Good Man Goes to War

מוגלי7

New member
יש ראיון איתה באתר הרשמי של הסדרה, ../images/Emo58.gif

איתה ועם מופאט, והיא מדברת בקצרה ממש על העריסה.

limors2

Active member
../images/Emo45.gifוזה גם בקונפידנשאל:../images/Emo58.gif

"It's the doctor's cot, but is it only the doctor's cot? umm... eh... eem.. yes, that's all I can say. How many babies have been in that cot, basically? " *חיוך מסתורי וגבות מתרוממות* האם זה רמז שיהיה להם תינוק בעתיד? ושאולי יש על העריסה שמות של כל התינוקות שהיו בה, אז יש את השם של הדוקטור, שלה ושל תינוק עתידי?

מילי08

Well-known member
זה לא קשור לחצי הסבר ../images/Emo58.gif

שהם נתנו, שהשהות הארוכה בטארדיס משפיעה על ההריון? ואז הדוקטור נזכר שרורי ואיימי היו ביחד (כלומר שכבו) בפעם האחרונה ביום החתונה שלהם. מה שכן- אם זה כל ההסבר שיתנו, אז הוא די עלוב. אני מקווה שבהמשך יתנו קצת יותר פרטים. אם ריבר היא אכן מלודי, זה מסביר את האמון הרב שהיה לדוקטור בריבר- כשהוא נתן לה את המברג וכו'.

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif כן...

אני מאמין שהיא הילדה בחליפת האסטרונאט... בכלל זה כל הפלאשבקים בפרק לילדה שברחה מהחליפה... והאדם הטוב שהיא הרגה הוא הדוקטור- היא הרגה אותו בחליפת אסטרונאט. זה אומר שגם אם הם יצליחו לקחת את מלודי הקטנה בחזרה היא תילקח שוב... כי מישהו כלא אותה בחליפת אסטרונאט ובאחד הכלכולים של הילדה היא תהפוך לריבר כמו שאנחנו מכירים. שוב- זו דעתי שמבוססת על מה שאני הבנתי

rakefet666

New member
זה די ברור לדעתי../images/Emo58.gif

הרי הילדה בחליפת אסטרונאוט יכולה להתחדש, כמה בני אנוש שיכולים להתחדש יכולים כבר להיות? ודי מבהירים את זה בפרק עם כל הפלאשים לילדה הזאת... אני חושבת שכל הקטע של ריבר כטייםליידי משחק מאוד על ההבדל שביין Gallifreyan לבין Time Lord. אאל"ט בספרים שאחרי הסדרה הישנה הדוקטור מנסה להכניס את אייס לאקדמיית אדוני הזמן, ובכך היא הייתה הופכת לאדונית זמן אנושית לגמרי.

MispIaced

New member
זה לא הכל ../images/Emo58.gif

עדיין לא גילינו את מי היא הרגה :) אני מניח שזה יהיה בפרק הבא, ואז אחרי הפרק הבא ריבר בקו זמן שלה תגיע לפרק עם המלאכים (כל האנשי צבא שם היו כמרים, כמו אלה שליוו אותה אחר כך לחללית עם המלאכים). וגם, דעה מפורטת אחר כך חח

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif היא הרגה...

את הדוקטור. בהנחה שהיא הילדה בחליפת האסטרונאט כמו שאני הבנתי אולי היא הרגה עוד מישהו

MispIaced

New member
../images/Emo58.gif זה לא בהכרח היא

אף אחד לא אמר שהילדה באסטרונאוט היא זאת שהייתה בחליפה שהרגה את הד"ר, יש סיבה לזה שלא ראו את הפנים של מי שהיה בחליפה שרצחה את הד"ר כשהמסיכה של החליפה הורמה. לפי ההקדמה של איימי אל קובאריאן לפני שרורי הגיע לשם, אני נוטה לחשוב שהיא הורגת את רורי, ומקווה שזה מה שייקרה.

limors2

Active member
מה עושים עכשיו עד הסתיו?../images/Emo58.gif

זה היה פרק די מטורף. הוא הרגיש לי קצת עמוס ומבולבל בהתחלה, כאילו שהיה אמור להיות פרק מקדים לכל המלחמה, אבל כשהתרגלתי לקצב נהניתי ממנו. בלי מריחות מיותרות. ממש אהבתי את ריבר, בקטע הפריצה חזרה לתא שלה. ההליכה המאושרת. והרמיזה הבוטה על השלישיה עם 2 דוקטורים ביומולדת כלשהו
ואז את המעבר החד במצברוח שלה כשהיא קלטה ש"זה הרגע שהכל משתנה". אבל לא הבנתי משהו, עכשיו כשאני חושבת על זה. על סמך האושר שלהם בסוף הפרק, מה כ"כ רע? או שזה קשור למי שהיא הורגת ולסיבה שהיא בכלא? נחכה כמה חודשים ונגלה
הגילוי שריבר היא הבת של איימי ורורי לא הרס לי. אני גם לא מאוכזבת שזה המסתורין הגדול. זה נחמד. אבל לרגע חששתי שהיא אמא של הדוקטור כשהיא אמרה שהיא לא ראתה את העריסה הרבה זמן
והקטע הזה שהיא דיברה על העריסה, קטע הגילוי, כשהיא ניסתה לברוח אחורה ממנו, ממש אהבתי אותו. לא יודעת למה. ועוד 2 דברים קטנים- איי ספיק בייבי. אל תקראי לה ביג מילק ת'ינג.
! וזו רק אני, או שמשהו הלך בין אשת הלטאה הירוקה להיא עם החרב? ועכשיו לראות את סוף הפרק עוד פעם או פעמיים בזמן שה.....דודים שולחים בדואר את הקונפידנטאל.

limors2

Active member
אה, ועוד משהו-../images/Emo58.gif

עוד מישהו חשב "סופרמן" כשהראו את התינוקת בתוך העריסה הלבנה המתקפלת הזאת?

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif

איכשהו לא מפריע לי שריבר היא הבת של איימי, אבל חבל שגילו לנו את השם מלודי פונד בתחילת הפרק כי זה היה הרגע שבו הבנתי סופית שהיא הבת שלה. ויחד עם זאת שהיא הבת שלה, זה עדיין לא משנה כי יש לנו עוד המון שאלות שצריך לקבל עליהן תשובות - מיהי הילדה בחליפת האסטרונאוט? למי או למה היא התחדשה? את מי ריבר הרגה? לאן הדוקטור הולך וכו' וכו' וכו'

למעלה