A Good Man Goes to War

RedSnake

New member
ואוו ../images/Emo58.gif

איזה פרק ענק, מדהים, בריליאנט!.. וזה די הישג בהתחשב בעלילה הלא ממש מותחת שלו. הדקות האחרונות פשוט גאוניות. אני מבין שאני בדעת מיעוט בזה שאהבתי את הרעיון שריבר היא הבת של איימי ורורי, זה יכול ליצור סיטואציות די משעשעות (וגם דרמטיות) בהמשך הסדרה. תיאוריה שלי לגבי המשך זהותה של ריבר- כפי שאמרה האישה עם הרטיה, ריבר תשמש כנשק נגד הדוקטור. ריבר כבר אמרה שהיא הרגה מישהו ואנחנו יודעים שריבר נמצאת בכלא. הניחוש שלי- האישה עם הרטיה מצליחה לגרום לריבר להרוג את הדוקטור, אבל זה קורה בעתיד הדי רחוק (הרי יש עוד כמה עונות לפנינו). כל כך מחכה לפרקים הבאים ;)

מילי08

Well-known member
הממ, תאוריה מעניינת ../images/Emo58.gif

אולי היא אפילו האסטרונאוט שיורה בדוקטור בתחילת העונה? הרי החליפה מאוד הזכירה את מה שריבר לבשה בפרקי הספרייה (פגישתה הראשונה עם הדוקטור)

yael3895

New member
../images/Emo58.gif השערה

לדעתי הילדה בחליפת האסטרונאוט היא ריבר. אחרי שאיימי ירתה בה היא התחדשה לתוך ריבר שאנחנו מכירים. ואז עוד משהו הגיוני: בפרק שבו האסטרונאוט ירה בדוקטור... זו הייתה ריבר! ובגלל זה היא נכנסה לכלא!

timetraveler900

New member
What The Hell! ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ריבר.... פונד... סונג... מלודי.... ריבר היא הבת של איימי ורורי.!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!

Blade Of Fire

New member
אוי זה היה טוב זה ../images/Emo58.gif

האמת שבהתחלה רציתי לירות בעצמי מרוב שיעמום.... שוב הדוקטור אוסף את כל החברים שלו מהעבר כדי להלחם באיזו צרה נוראית... לא היינו בסדר הזה כבר פעמיים בערך? וגם עם כמות החברים שהוא אסף ציפיתי לאיזה epic battle ועם כל השיר הזה שהיה שם "שדים בורחים כשאנשים טובים נלחמים" ציפיתי למשהו שיזעזע אותי ויהיה מד"בי אמיתי כזה. אבל נו.. בסדר.. זה עבר.. הסוף של הפרק בהחלט היה שווה את כל זה. וידעתי שנאי צודק כשאני מאמין לאיימי שאמרה לדוקטור משהו סגנון "אתה בטוח שהתינוק לא יכול לפתח ראש טיימלורד?"... זה היה ברור שזה התינוק של רורי ואיימי, אחרי הכל-זה לא טלנובלה פה, פשוט היה צריך הסבר קל ונחמד של "אה.. כן.. התינוק הושפע ממערבולת הזמן! כן!" בכל מקרה אני חושב שיש פה איזה טיימ-לופ בעייתי קצת עם כל הקטע שריבר היא הבת של רורי ואיימי.. כאילו היא פגשה את עצמה ופגמה במהלך התקין של הזמן איכשהו לא? אה.. יותר מידי טיימ-ליינס כדי לחשוב עליהם. אה וגם "כן טוב.. רורי היה בנאדם ואז הוא מת ואז הוא היה פלסטיק ואז עשיתי ריסטרט ליקום ולכן במציאות הנוכחית הם היו על הטארדיס בירח הדבש שלהם"--אדיר.

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif מתי?

מתי ריבר פגשה את עצמה... היא נכנסה לתמונה אחרי שהתינוקת נחטפה, לא? וגם אם היה קטע ביחד בטח אפשר לתרץ את זה בזה שהיא לא לקחה חלק פעיל או שזו לא באמת היתה התינוקת אלא שכפול שלה...

rakefet666

New member
תגובה על הפרק../images/Emo58.gif

אני מאוד מתלבטת בנוגע לדעתי על הפרק הזה, מצד אחד יש בו חלקים נהדרים ומצד שני חלקים די מאכזבים. אני חושבת שזה פרק שהיה צריך לפצל לשניים. העלילה קפצה מהר כ"כ שלא היה שום זמן לעכל כלום. רגע אחד אומרים לנו שלבת קוראים מלודי ולפני שמתחילים לעכל (מלודי? מלודי זה שיר ופונד זה מיים וזה אומר ש-) פתאום קופצים למקום אחר לגמרי ותוך שני כבר מבהירים "מפתיעים"אותנו בגילוי ה"מרעיש" שזאת באמת ריבר. לא היה שום זמן לאינטרקציה אמיתית בין הדמויות. הבחורה ההיא מהיער בכלל לא הכרנו והופס היא מתה. אהבתי את הקטע שבו הדוקטור מגלה "אבל... אני... את...אנחנו
" (מסתכל על רורי- מעניין מה התגובה שלו לזה...) אבל לא אהבתי את הקטע שאיימי ורורי מגלים- היה אפשר לחשוב שגילוי של "אני הבת שלכם מהעתיד" יהיה יותר גדול מ"אני הבת שלהם מהעתיד" אבל כמעט ואין בכלל את התגובה של הפונדים. אני מחכה לצפיה שניה (שלישית, רביעית) לפני שאני ישפוט את הפרק.

קתרינהA

New member
את העניין הזה דווקא הבנתי../images/Emo58.gif

כלומר, את התגובה של איימי ורורי. ה פשוט המומים. הם הרגע אבדו את התינוקת שלהם. זה שהם מגלים שהם מכירים אותה בבגרותה זה טוב ויפה. בעיקר כי זה אומר שהיא הגיעה לבגרות. אבל זה לא משנה בכלל את העובדה שהם אבדו את התינוקת שלהם הרגע. אני מופתעת שהם בכלל עומדים.

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif אני דווקא אהבתי

את הקטע שלא ממש ידענו הרבה על הסיפור של הזו מהיער זה תרם לזה שהדוקטור ממשיך לצאת להרפתקאות גם כשאנחנו לא עוקבים אחריו... לא היה צריך להעמיק יותר... מותר לנו להישאר עם כמה שאלות פתוחות

מילי08

Well-known member
../images/Emo58.gif מה שאני לא הבנתי

זה איך בעצם הדוקטור הצליח לאסוף את כל היצורים? בפרקי הפנדוריקה כמעט אותם יצורים היו אלה שביקשו לאסור אותו. הסונטרנים- לא זוכרת שהמפגש שלהם נגמר ביחסים טובים עם הדוקטור, וגם הקרנפים- הם שוטרי הגלקסיה ועד עכשיו ראינו אותם כחסרי פניות (בערך), כלומר לא לוקחים אף צד. היה לי מוזר שכולם פתאום רצו לעזרת הדוקטור. ועוד משהו- הנאום של ריבר כשהיא באה אל הדוקטור היה מעט מטריד. כאילו משהו קרה- שינוי שעבר על הדוקטור מהגלגול הקודם שלו (10 הפאציפיסט) לגלגול הנוכחי- הלוחם הגדול.

limors2

Active member
חידוד תאוריה אחרי הפרק הזה ו505:../images/Emo58.gif

כשהמלאך מחזיק את הכומר הזה והכומר מדבר עם הדוקטור, הוא אומר לו על ריבר:"she killed a man, a great man, a hero to many" אז הילדה האסטרונאוטית=מלודי/ריבר שהרגה את הדוקטור ואז התחדשה? והדוקטור לא הרגיש שהיא טיים ליידי כי יש לה אנרגיה מוגבלת שמתפרצת רק כשהיא עומדת למות?

למעלה