A Good Man Goes to War

or19951

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מגיב פה הרבה, אבל אני קורא קבוע. הפעם הייתי חייב להגיב. (יכול להיות שאני אחזור על דברים שנאמרו כבר כי עוד לא קראתי הכל). אז אני מאד מרוצה מהפרק, אני אוהב שההתחלה לא בדיוק ברורה ואז הכל מסתדר. תמיד כל האויבים מתאחדים נגד הדוקטור, אז הפעם כל החברים באים לעזור - שינוי מרענן!
ריבר סונג / מלודי פונד - גאוני! נכון שזה צפוי, אבל אף אחד לא חשב שזה זה למרות שזה עמד לנו מול העיניים כל כך הרבה זמן! יש לי תאוריה לגבי "האם ריבר היא הילדה?" בעצם הזמנים של הדוקטור ושל ריבר הפוכים. בפעם הראשונה שהדוקטור פגש את ריבר - היא מתה. לכן, סביר להניח שהפעם הראשונה שריבר פגשה את הדוקטור - הוא מת. המוות של הדוקטור קורה בפרק הראשון בעונה, כאשר האסטרונאוט הורג אותו. לדעתי הילדה הזו היא ריבר ששוכנעה להרוג מישהי שהיא בכלל לא מכירה. אז היא הורגת את הדוקטור (כמובן שהוא לא באמת מת, זה מה שהיא חושבת) והיא נכנסת לכלא. זה לא מתסדר כל כך עם ההתחדשות באמצע אבל זה פתיר.

limors2

Active member
משהו שהיא אמרה מאשש את התאוריה שלך-../images/Emo58.gif

[ואת התאוריה שלי] היא אמרה אותו שהיא פגשה אותו כשהיא הייתה ילדה! האסטרונאוטית הרצחנית.

מוגלי7

New member
זה מסתדר עם משהו אחר../images/Emo58.gif

בסוף הפרק הדוקטור נסע בטארדיס למצוא אותה, את מלודי. או ריבר, מה שתרצו. משמע הוא יפגוש אותה. אולי הוא פשוט יגיע קצת מאוחר ויפגוש אותה כילדה/נערה בוגרת יותר (ריבר אמרה שהוא פגש אותה כשהיא הייתה young girl, זה יכול להתפרש לשני הכיוונים), יש לו הרגל לעשות את זה.

or19951

New member
וואו , פתאום זה מפחיד אותי../images/Emo58.gif

שעכשיו הדוקטור ישבור את הרצפי זמן ואיכשהו ריבר והדוקטור יהיו על אותו קו זמן

מוגלי7

New member
זה גם לא מסתדר עם זה../images/Emo58.gif

שהדוקטור אומר לאסטרונאוט "אני יודע שזה אתה", משמע גם האסטרונאוט מכיר את הדוקטור. אני לא מבין בכלל למה כולם חושבים שמי שהרג את הדוקטור זה הילדה, הרי היא הצליחה לצאת מהחליפה בסופו של דבר, עוד בשנת 69' (הרצח התבצע ב2011)

John the Savage

New member
אבל ../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

אל תשכח שגם היא נוסעת בזמן, ויש גם עוד טארדיס (ההיא מהלודג'ר שגם הופיעה בפרק של האסטרונאוט הבלתי אפשרי), כך שיכול להיות שעבור קו הזמן שלה היא הרגה את הדוקטור ב-2011 לפני כל הדברים שקרו ב-69.

מוגלי7

New member
אבל אז זה אומר../images/Emo58.gif

שריבר שהייתה עם איימי ורורי כשהדוקטור נרצח הייתה אמורה לדעת שזה עומד לקרות, ולא היה לה שום מושג. או שריבר היא שחקנית ממש ממש ממש ממש ממש ממש טובה.

jacobyd

New member
נכון...../images/Emo58.gif

אני זכרתי שזה באותו בפרק אבל שכחתי שזה בזמנים שונים עדיין נראה לי שזו היא כי אם אני זוכר נכון האסטרונאוט הראה/הראתה את הפנים לדוקטור לפני הירי.... אני לא חושב שהיתה סיבה לקטע הזה מלבד לעובדה של הקשר במבטים בין הדוקטור לריבר הקטנה. עדיין נראה לי שזו היא אבל יכול להיות שזה אחרי שהיא ברחה מהחליפה.... החליפה הרי תקנה את עצמה יכול להיות שנראה את הקטע הזה שוב בעתיד מהזווית של הדוקטור (או השכפול של הדוקטור) ונראה שכשהאסטרונאוט מרים את הכיסוי שמש זה בעצם ריק בפנים... רק החליפה עצמה נראה...

LordOfTime

New member
אני עצלן אז שאלה אחת, איפה... ../images/Emo58.gif

הסיילנס?! לא דרש לראות אותם עכשיו בפרק? הא? הא?! דאמט. הנה החוות דעת המלאה שלי שהגבתי בפורום אחר- סופסוף ראיתי ת'פרק לקראת הסוף עוד הייתי בסרטים שריבר היא אמא של הדוקטור והתבאסתי תחת אבל בסוף הביאו ת'תאוריה שקראתי עליה אלף פעם ובכל זאת הפתיעה אותי. אז סה"כ אני לא מאוכזב מהגילוי, אבל המוח שלי לא נופץ למיליון רסיסים. חבל. הפרק עצמו לא היה מדהים אם להגיד ת'אמת. הדמויותע ברו מהר מדי, לאורה\לאונה הזו, לא הספקנו לשמוע אותה בכלל והיא כבר מתה. ההסבר על השם מלודי פונד > ריבר סונג עבר במאיית שנייה ולא צפייה שניה ושלישית אין סיכוי שאני אבין אותו כמו שצריך (כאילו יפה וברור, פונד זה אגם וריבר זה נהר, מלודי זו מנגינה וסונג זה שיר, אבל ההסבר של ריבר היה מהיר ומתסבך) הופתעתי לשמוע את מאדאם קוואלריאן (?) אומרת לדוקטור שלהערים עליו פעם שנייה באותה דרך זו זכות, באותה שניה ירד לי האסימון שזהו, היא פלש, ומשהו פה הולך להשתבש בצורה רצינית. אבל מפה, הכל היה מאוד מאוד... ממוצע. כאילו לא באמת קרה משהו חוץ משגילינו שריבר היא הילדה של איימי ורורי, ושהם קיבלו שוב את איימי והילדה נלקחה. כאילו כל ה47 דקות האחרות היו סתם בשביל למלא ת'חלל בין הדברים הללו. אגב, לא מציק לכם שאיימי ורורי בקושי הגיבו לגילוי? ולא מפריע לכם שריבר פגשה את עצמה מספר פעמים כבר וזה לא מפריע ליקום? בנוגע לתאוריה שריבר היא האסטרונאוטית- אם היא הילדה, אתם חשובים שהיא לא תזכור את הרגע הזה? ושהיא תירה בעצמה? NONSENSE! בנוגע לטיזר לפרק 8- קראתי תגובה ביוטיוב שיכול להיות שזה הגאנגר של הדוקטור, מכיוון שלפני שהם עזבו, הוא אמר לגאנגר שאולי יש דרך להחזיר אותו. מה שמפריע לי בתאוריה הזו זה שלגאנגר יש עצמות? היה כתוב שם גם משהו על כך שהגאנגר של הדוקטור החזיק בסוף את המברג העל-קולי ביד ימין ואפשר לראות בבירור שהיד בטיזר היא יד ימין. תכלס זה או זה, או כמו שאנחנו מכירים את מופאט זה איזה אדם רנדומלי שמצא את המברג ואז השמיד אותו איזה אויב ואין לזה קשר לדוקטור. אגב, שאלה, הפרק הזה לא אמור להיות חלק א'? כאילו פרק 8 לא אמור להיות חלק ב'? אבל עכשיו אמרתם שבכלל פרק 8-9 הם חלקים א'-ב' של משהו אחר כבר. דבר אחרון, בקשר לכך שריבר יושבת בכלא על רצח "אדם טוב", לא נראה קל מדי GOOD MAN GOES TO WAR? אני נוטה להסכים עם הכיוון של ולאדי.

LordOfTime

New member
אז מה ם:

אני חושב שאנחנו יכולים להגיד בבטחון שריבר לא הרגה מישהו בשביל הכיף, לא? נראה לך שהיא באמת רצתה להרוג את ה"אדם הטוב ביותר שהכירה"? זה בטח היה למען הצלת היקום או משהו רק שאף אחד לא ידע על זה.

jacobyd

New member
פרק מטורף.....

כל כך אהבתי.... אפילו איימי היתה בסדר ולא הורידה לי ממנו :) :) :) And off to work

Lion_Heart

Well-known member
אז...../images/Emo58.gif

רורי הוא החותן של הדוקטור???...הוא אכן יותר זקן ממנו

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif יואוווו גיליתי עוד משהו!

אני כל הזמן מבינה דברים חדשים מהפרק הזה!! נכון כבר הגבתי על זה שהיא לבושה אותו הדבר בסוף הפרק כמו כשהוא נישק אותה בפרק 2? אז נכון כשהוא נישק אותה אחרי שהוא אומר לה שהם לא התנשקו אף פעם היא אומרת בהלם we havent?? זה בגלל שכנראה הדבר הזה שקרה בפרק 7 קרה בטיימליין שלה קודם ושם הוא אומר לה שהם התנשקו! אני לא יודעת איפה הם הצליחו לדחוף את זה אולי בשלושה חודשים שלא הראו לנו אבל אינ מריכה לראות את הפרק עוד פעם. זה נראה לי הגיוני לא?

למעלה